חג שמח

ירקרק

New member
וכשאת שם...

וכשאת שם מול האש היוקדת מול הגחלים הלוהטות מול השלהבת המתפתלת מול הניצוצות הניתזים אולי תוכלי לדמיין... מה יקרה לך כשאסער לצידך. מה יקרה לי כשתהיי לצידי. ירקרק בציפייה

סיימתי את חובתי ההורית-עוד הסעה

וזהו. כמה טוב שילדים קטנים חוגגים עוד באור יום. כמה טוב שהגדולים כבר לא צריכים אותי. אם אני אראה עוד
אחד- סביר להניח שאני אתפגר.

viviti

New member
גם אני בחופש היום.....

איזו הקלה..... הקטן חגג אתמול... והגדולה לבד...... עוד חג אחד ירד מטבלת הסדרי הראיה

שלחתי את הילדה שלי ל ../images/Emo117.gif

עם שני גברברים אחד בן 16 ואחד בן 13 אחרי שניסיתי להתווכח איתה שעדיף שלא תלך למדורה של הבנים (המדורה המאורגנת של היישוב שלי - מחר) ואז הגברברים באו והקטנה (בת 14) עם דמעות בעיניים... יכולתי לסרב??? ועכשיו אני בלחץ... מה יהיה????

redredole

New member
את רוצה

שאני אבוא לשמור על האמא המודאגת? באמת מה יקרה לילדה? היא נמצאת בבית שבו היא גדלה מכירה את הגברברים תני לה להנות לא כל יום מדורה
ולך קחי

תודה איש

היא רחוקה ממני בקצה היישוב ואני לא יכולה "כאילו" לעשות סיבוב ואני יושבת כאן לבד וחושבת... דואגת...

redredole

New member
אם את יושבת בבית ודואגת

לפחות שיעלה איזה חיוך.... 3 פקידות (אחת בלונדינית-לא דבר חשוב) יושבות במשרד, ושמות לב שכל יום הבוסית שלהם חותכת מהעבודה שעתיים לפני שעת הסיום. יום, יום , שבוע שבוע, חודש חודשים, היא חותכת מוקדם יותר. יום אחד מחליטות 3 הפקידות לעשות מעשה להבריז גם הן יותר מוקדם. 3 הפקידות מבריזות. פקידה אחת (שהיא בלונדינית, מן הסתם...) הולכת הביתה, עולה לחדר השינה שלה, ונדהמת: בעלה נמצא עם אישה אחרת. אורזת מהר את חפציה ונמלטת מהבית. למחרת שואלת 2 הפקידות האחרות את הבלונדינית, "נו נחתוך גם היום?" אומרת הבלונדינית: "נראה לכם? אתמול כמעט הבוסית תפסה אותי...

שלחתי את הגברברים שלי למדורות שלהם

אחד לפחות שתואם את שלך, למדורה של החבר´ה איפשהו(לא גילה לי) מתי שהוא יחזור הבייתה (לא יודע מתי, ועם מי ואיפה ואולי בכלל ישן על שפת הים) ויש שם ילדות בנות 14. את יודעת מה הם יעשו? ישמעו מוסיקה זוועתית דרך הטייפ העקום של צפיר דין ינסה לארגן בדיחות,אבל לא ממש יתנו לו אור יקבל כנראה כוויה מגיץ של אש עופרי תאכל תפוח אדמה לא מבושל מספיק ותצעק על ארז, היא תמיד עושה את זה, שהוא לא אחראי כן, וכמובן שבועז שכח להביא שתיה שהיה צריך. ואחרי הכל ושינסו להרשים את הבנות והן במילא לא יתרשמו(זוכרת?) הבנים יגידו לבנות להסתובב כי הם (הגברים) רוצים לכבות את המדורה. וזה יהיה האקט הכי אקטיבי ונועז של הלילה להוציא את הבולבולים שלהם מהמכנסיים להציץ אחד לשני ולבדוק מי משתין רחוק יותר. נרגעת??

ואני לא מתביישת בדאגה

שלחתי ילדה בת 15 ( לא שלחתי היא הלכה לבד )כמובן לחוף הים עם כל החברות רשימה ענקית וכששאלתי נווווו ובנים לא יהיו כמובן שהיו גיחוכים וצחקוקים ( רשימה לא קיבלתי וגם אם הייתי מקבלת מה זה היה עוזר )ואני מקווה שהיא נהנית ותהנה כל הלילה כי אני אדאג כל הלילה אז לפחות שאחת משתינו תהנה וענת תעשי סיבוב ותגידי שבטעות הגעת לשכונה (בכלל התכוונת לסע לכיוון ההפוך ) גלית

גברבר חזר הבייתה -אמר לי

היה משעמם ושאלתי כולם הלכו? אמר לי -לא, אני לבד שאלתי לא חיכית לסוף שאל אותי-בשביל מה? בשביל שנשתין כולנו ביחד על המדורה???? חייכתי לי שאל מה את מחייכת מתחת לשפם(הוא עוד לא יודע שרק לחתולים יש שפם,לנשים-אין, הן נולדו בלי שערות בכלל,רק בראש יש ארוך תלתלים ובלונדיני-לא שייך). עניתי-ככה, זה מה שחשבתי שיקרה. שאלתי-לא היו בנות? ענה-בטח שהיו,אבל משעממות נורא. לכי לישון בשקט ענת. הכל רק בראש שלנו.

למעלה