חג שמח!

חג שמח! ../images/Emo113.gif../images/Emo48.gif

כולי בהתלהבות. הכל כל כך יפה פה, וכולם במצב רוח כל כך טוב! כריסמס ראשון שלי בבריטניה. היום ארוחת ערב חגיגית (אני מכינה טרייפל מסורתי לקינוח) ומחר אני מוזמנת לידיד טוב שלי לבלות איתו ועם משפחתו את כריסמס דיי. מה איתכם? מה בתפריט?

d a p h n a

New member
נשלח לי

בשנה שעברה היינו בניו יורק בחג. השנה אנחנו בבית, וכרגע מנסים לראות אם יש משהו פתוח היום בצהריים כדי שנוכל קצת לצאת מהבית להתאוורר (אתמול היינו כל היום בבית). מחר מן הסתם נהיה בבית, כי הכל סגור, וכל החברים שלנו נסעו למקומות. ביום שישי אנחנו טסים לטורונטו לבלות את ערב השנה החדשה עם המשפחה של חנן.

NorthernStar

New member
אחרי כמה ימים שהיה פה ממש נעים

(מעל לאפס, אפילו שמונה מעלות ביום), הטמפרטורות צנחו כאן והרוחות ממש ברוטליות ומכאיבות על העור. תביאו אתכן כובעים מחממים וכפפות thinsulate. מעבר לזה, גם לא צפוי כאן שלג בעתיד הנראה לעין. לעומת זאת, הרבה סיילים בהחלט צפויים!

d a p h n a

New member
באמת? דווקא התחזית עכשיו

לפי weather.com, היא למזג אוויר סביב האפס אם קצת שלג אבל לא משהו היסטרי. לא מאוד שונה ממה שיש אצלנו בפרובידנס. אבל בעצם לא הסתכלתי על מצב הרוחות ואת צודקת שזה יכול לעשות הבדל אדיר. מן הסתם נביא כובע וכפפות, אבל אני לפחות שמחה לראות שנראה שצפוי מזג אוויר די דומה למה שכאן ולא איזה משהו ממש מטורף כמו שיכול לקרות בקנדה. לגבי הסיילים, אני מופתעת שאת עוקבת אחריהם
. מאחר ואנחנו מבקרים משפחה אני לא מאמינה ששופינג יהיה במרכז עיסוקינו אבל אולי.

NorthernStar

New member
תחזיות הן דבר מטעה מאוד

למשל, היום אמרו שיהיה מינוס שתיים. אמרתי: נפלא, נצא לנו לסיבוב בפארק. רק שהתחזית לא לוקחת בחשבון את הרוח (WCF), ובפועל היה משהו כמו מינוס עשר, אולי אף למטה מזה. הרוחות בטורונטו יכולות להיות ברוטליות, כואבות, צורבות על העור. גם אם אומרים אפס, אי אפשר לדעת כמה רע זה יכול להיות. רק בזמן אמת באתר theweathernetwork.ca כתוב מה הWCF לאותו רגע ואולי גם לכמה השעות הקרובות. הבעסה עם הרוחות היא שהן לא מביאות חשק לטיולים רגליים טובים, מאלה שנעים לעשות בקיץ, בעיקר בפארקים הגדולים או לאורך האגם. שימי לב שיאנג סטריט הוא גם וינד קורידור די רציני, וכל פעם מחדש זאת בעיה. ודאי שאני עוקבת אחרי סיילים, רק בניגוד לאנשים אחרים, לא כדי לרכוש מותרות אלא כדי לרכוש מוצרים בסיסיים לבית (מיקרו חדש במקום זה שהתקלקל, סיר לבישול איטי או ספרים) ולעצמי (מעיל חדש).

Franz Biberkopf

New member
נראה לי שאתם מקבלים מה שיש פה

ביום אחד איחור - ואתמול היה כאן משהו כמו 7- עם ווינדצ'יל של 20-

d a p h n a

New member
אני לגמרי מבינה את הווינד צ'יל

גם אצלנו המצב יכול להיות דומה. אבל בweather.com הם באמת תמיד מציינים את ה"feels like" ולא רק כמה הטמפרטורה האובייקטיבית, לפחות לאיזה יום יומיים קדימה. רק שבאמת שכחתי לבדוק את זה לטורונטו. נצטרך לעשות זאת בימים הקרובים כדי להביא בגדים מתאימים.

tulkin

New member
ושניים מהסמסטר הזה?

שצריך לסיים אותם בזמן חופשה בארץ.... איזה דכאון...מי בכלל רצה דוקטורט... מה עבר לי בראש כשנרשמתי... בכל מקרה, חג שמח...

Sonic hedgehog

New member
מסיימת את העבודה שנותרה

כותבת הצעת מחקר לאיזה קורס ואח"כ אני מוזמנת לארוחת חג המולד אצל משפחה של חברה . אני די מתרגשת זו תהיה הפעם הראשונה שלי לחגוג את היום ולא פשוט לבלות אותו בעבודה.

NorthernStar

New member
Merry Christmas!

סיימתי את כל מה שהייתי אמורה לסמסטר הזה, ואני מוזמנת מחר לבלות עם משפחה של אחת מהסטודנטיות האחרות. חוץ מזה היום אני קוראת, קצת כותבת לי כהכנה לסמסטר הבא, ובעיקר נחה - ישנתי עד הצהרים!

למעלה