חג שמח, קצת פטריוטיזם ושאלה

חג שמח, קצת פטריוטיזם ושאלה

הכנתי מעט פרלינים לחג. מכיוון שנכדי ביקש פרלין שוקולד לבן במלית גנאש פשוט של שוקולד חלב, (הכנתי משמנת מתוקה, חמאה, שוקולד חלב ומעט תמצית וניל איכותי תוצרת בית מוכן עם וודקה), רציתי לנצל את ההזדמנות ולקשט את הפרלינים הלבנים בדגל. ציירתי דגל על שקף מחמאת קקאו מומסת צבועה בצבע לשוקולד. רציתי ציור עדין ולכן ציירתי עם ציפורן. ייבתי היטב והכני את הפרלין למחרת. כפי שאפשר לראות הדגל מאוד דהוי ומטושטש. בחלק מהפרלינים אפילו נמרח.
האם תוכלו לייעץ לי מה לשפר על מנת שיתקבל מוצלח יותר.
חוץ מזה הפרלין בצורת וורד ממולא גנאש שוקולד עם שוקולד חלב והשמאלי עם גנאש פרלינה. הם היו להיט ונחטפו תוך דקות.
 
ואם כבר חג עצמאות ושוקולד

הכנתי עוגת רטרו, עוגת שוקולד ספירלית מלאה קצפת עם דפנות משוקלדות ושקף. מעוטרות באווירת חג עם שוקולד לבן צבוע תכלת.
 


 
מנסיוני בציור שקפים

צריך לתת להם תקופת התייבשות/התגבשות של כמה שבועות לפני השימוש, אחרת הם עשויים להימרח
בשקפים שקונים יש עוד חומרים מלבד חמאת קקאו.
 
למעלה