חג שמח, למה חוגגים

אדזה

New member
סוכות

ערב טוב לכל החבריה,כל הבוקר וגם אחר הצהריים מנסה לשלוח ולקבל דואר ומשום מה מופיע המילה error לא מאפשר לי לעשות את הפעולה.אלה שגעונות קטנים של המחשב,כנראה שלחצתי על משהוא בטעות ולך תדע מה עשיתי.מאחלת לכם חול מועד מהנה ומקווה שאצליח להעביר את איחולי לכם. פשוט ייאוש.

אדזה

New member
סוף סוף עבר,אבל דואר לא מקבל ולא שו

שולח,האם מישהו נתקל כבר במצב דומה? תודה למגיבים.

עמליה3

New member
שבוע טוב ומועדים לשמחה

קבלו מציפי מצגת יפה: אנשים בגילינו-כתב יאיר לפיד.

שבת שלוםוחג שמח לכל חברי הפורום

מלכה, כבר כתבתי לך בקומונה, כמה נחמד ללמוד ולהיזכר בכל מה שקשור לסוכות, נורית, לך תודה על האינפורמציה הנהדרת הזו על פסטיבלי סוכות בכל חלקי הארץ, בתוספת האירועים ברמת הנגב,אכן מבחר אירועים מכובד . איך הנכדים שלנו אומרים? "מגניב.והגרפיטי , אני חייבת לציין שראיתי כבר ציורים על קירות אבל את זה שהעברת הפעם אני רואה בפעם הראשונה. אריקה, תודה שהעברת את המצגת על מילנו.ותודה על המצגות הנוספות שהעברת.שדרות ירוקים - מרהיב. שוש, אין לך מה להתבייש - איש באמונתו יחיה. שי -"מפי אל" - השיר הזה ממש מחזיר אותי לתקופת ילדותי, אצלנו נהגו לשיר בכל שבת אחרי ארוחת הצהרים זמירות של שבת, ובסוכות עשו זאת בסוכה.אבי ז"ל בחגים שימש כחזן בבית הכנסת בשכונה שלנו בירושלים, היה לו קול נהדר, ובשבתות היינו אנחנו הילדים מצטרפים אליו ליד השולחן. וואוו - נוסטולגיה. אלה היו ימים. יעלי, תודה על ההסברים בקשר לסוכות , כבר אמרתי לפני כמה ימים, שאני משוכנעת שלכל נושא במקורות העתיקים שלנו יש הסבר הגיוני, גם אם אני לא תמיד יודעת מה הוא בדיוק.לכן אני שמחה על כל פירור של מידע, אינפורמציה או לימוד חדש בנושאים אלו.. עמליה - יאיר לפיד גדול. אמנם ראיתי כבר פעם את הקטע הזה, אבל נהניתי לקרוא את זה שוב.
שיהיה לכולנו המשך חג שמח

../images/Emo124.gifמועדים לשמחה../images/Emo30.gif

ערב טוב לכולם. אדזה יקרה עניתי לשאלתך בקשר לתקלה במסר אישי והחלטתי שבעצם כולם יכולים להעזר בתשובתי, אז, האתר וואלה מאד עמוס ולפעמים מרוב עומס קורה מה שקרה לך וזה לא באשמתך. לי זה קרה כמה פעמים, אז פשוט עברתי למשהו אחר במועדפים שלי, גלשתי להנאתי ומידי פעם חזרתי לבדוק עד שזה שוב חזר לפעול. בקשר לחג סוכות, בבית שבו גרתי עד לפני 3 שנים, כל שנה השכנים שהיו להם ילדים קטנים הקימו סוכה, כל השכנים נהנו לבלות שם. כאשר ילדי הקימו משפחה, הם באו עם הנכדים והתקבלו בשמחה. כמובן שכל אמא דאגה לארוחת הערב של ילדיה, אבל גם דאגנו להביא כיבוד שיהיה לכולם. היה שם שכן שידע לנגן על גיטרה והוא ארגן שירה בציבור. היום זה קצת חסר לי, אבל בני הסנדוויץ רזי בנה סוכה לילדיו על הגג וכנראה שמחר בערב הוא יבוא לקחת אותנו ונהיה ביחד. תודה לכל המצגות ששלחתם, תודה לך עמליה על השרות שאת עושה עבורי ומעבירה לפורום מהמצגות היפות שאני שולחת . אני מקוה שאי פעם יהיה לי מחשב יותר משוכלל וכמובן גם ידע בהפעלה ואז אוכל לשלוח בעצמי.

אדזה

New member
היי ציפילה

טוב שהגבת בפורום כי לא שמתי לב בכלל למסר שאותת כל הזמן,ותודה לך על המיידע.מכיוון שתשובה בוששה לבוא איבדתי סבלנות ופניתי לתמיכה והם הינחו אותי לתפעל את המחשב מחדש כלומר לעשות "ריסטרט",שלחו לי דואר מנטויזיון וזה נקלט.מקווה שזה עזר,אני מספרת זאת כי אולי מישהוא נתקל באותה בעייה ויכול להיעזר באינפורמציה הזו במידה וזו אותה בעייה.בינתיים מאחלת שוב לכולם חג וחול מועד שקט.

עדנה7

New member
ערב טוב

סיימתי לראות תוכנית וכנראה בשידור חוזר, ערב לזיכרו של דודו דותן. מאוד נחמד. התפעלתי מאוד מהבן אדם שבו,חבל רק שדברים כאלו, אנחנו שומעים רק לאחר פטירתו של הבן אדם. לילה טוב, עדנה

למעלה