חג שמח לכ מי שנמצא כאן

אורנה56

New member
חג שמח לכ מי שנמצא כאן

רציתי בבקשה לשאול אילו תופעות לוואי יש לפרוגינובה האם כאבי בטן כמו של מחזור זהו אחד התופעות ומה עוד והאם לוקחים את פרוגינובה עד המשך הטיפול בזריקות או עד ההחזרה עצמה. אשמח לתשובה תוגה וחג שמח.

תופעות לוואי של פרוגינובה

אורנה שלום וחג שמח
בתור אחת שלקחה פרוגינובה המוווווווון זמן... לא זכור לי כאבי מחזור , אבל כדאי שתבדקי על הדף הסבר כי כל אחת מרגישה תופעות אחרות. בעיקרון הפרוגינובה אמורה לעזור לרירית להתעבות. הפונדקאית שלנו קיבלה את התמיכה של הפרוגינובה עד שבוע 10להריון בערך בנוסף לאוטרוגסטאן (נרות) ולגסטון (זריקות).. כל רופא לפי דרך הטיפול שלו ולפי הנתונים של הפציינטית (במקרה שלנו הפונדקאית). בכל מקרה תרגישי טוב ושיהיה לכם בהצלחה

אורנה56

New member
ויש לי עוד שאלה בבקשה

את הפרוגינובה שותים אחרי אוכל או אפשרי על בטן ריקה?? וגם החומצ הפולית צריך לקחת אותה בצום או אפשר גם אחרי אוכל? תודה וחג שמח...

רחל68

New member
שלום לך

הפרוגינובה עשתה לי עייפות נוראית, לי אמרו שכדאי אחרי האוכל ולא על בטן ריקה, ואת החומצה הפולית לא מומלץ עם מוצרי חלב אלה לפחות שעתיים אחרי ועדיף אחרי ארוחה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

עָנת

New member
פרוגינובה והמשך הטיפול

אורנה שלום. מקשרת אותך לשירשור רלוונטי אודות פרוגינובה-תופעות לוואי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=341&msgid=75501155&archive=1 את הפרוגינובה מפסיקים רק בסיטואציות הבאות: 1. טיפול נכשל,אין הריון-מפסיקים כל התמיכה. 2.יש הריון....אבל חובה להמשיך התמיכה כחודש וחצי נוספים. שוב...אין להפסיק תמיכה אלא אם כן,רופא נותן הוראה לגבי זה.

אורנה56

New member
תודה רבה על ההיענות של כולכם

אבל לי הפרוגינובה עושה כאבי בטן תחתונה כמו של מחזור לא בחילות ולא שום דבר אחר אבל לצערי גם ככה הפסקתי את הטיפול מכיוון שההחזרה התבטלה.אז מתחילים את כל הטיפול שוב מהתחלה.

למעלה