רציתי בבקשה לשאול אילו תופעות לוואי יש לפרוגינובה האם כאבי בטן כמו של מחזור זהו אחד התופעות ומה עוד והאם לוקחים את פרוגינובה עד המשך הטיפול בזריקות או עד ההחזרה עצמה. אשמח לתשובה תוגה וחג שמח.
בתור אחת שלקחה פרוגינובה המוווווווון זמן... לא זכור לי כאבי מחזור , אבל כדאי שתבדקי על הדף הסבר כי כל אחת מרגישה תופעות אחרות. בעיקרון הפרוגינובה אמורה לעזור לרירית להתעבות. הפונדקאית שלנו קיבלה את התמיכה של הפרוגינובה עד שבוע 10להריון בערך בנוסף לאוטרוגסטאן (נרות) ולגסטון (זריקות).. כל רופא לפי דרך הטיפול שלו ולפי הנתונים של הפציינטית (במקרה שלנו הפונדקאית). בכל מקרה תרגישי טוב ושיהיה לכם בהצלחה
הפרוגינובה עשתה לי עייפות נוראית, לי אמרו שכדאי אחרי האוכל ולא על בטן ריקה, ואת החומצה הפולית לא מומלץ עם מוצרי חלב אלה לפחות שעתיים אחרי ועדיף אחרי ארוחה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אורנה שלום. מקשרת אותך לשירשור רלוונטי אודות פרוגינובה-תופעות לוואי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=341&msgid=75501155&archive=1 את הפרוגינובה מפסיקים רק בסיטואציות הבאות: 1. טיפול נכשל,אין הריון-מפסיקים כל התמיכה. 2.יש הריון....אבל חובה להמשיך התמיכה כחודש וחצי נוספים. שוב...אין להפסיק תמיכה אלא אם כן,רופא נותן הוראה לגבי זה.
אבל לי הפרוגינובה עושה כאבי בטן תחתונה כמו של מחזור לא בחילות ולא שום דבר אחר אבל לצערי גם ככה הפסקתי את הטיפול מכיוון שההחזרה התבטלה.אז מתחילים את כל הטיפול שוב מהתחלה.