אתם מזה לא רציניים,רק אני שם תמונה? חג פורים שמייח! שנה הבאה בשושן הבנויה!
S Silly A New member 3/3/07 #20 אתם מזה לא רציניים,רק אני שם תמונה? חג פורים שמייח! שנה הבאה בשושן הבנויה!
K KarenTheGoddess New member 3/3/07 #27 זה בוראט D= הגאונות בתחפושת היתה שהם שמרו על הדמות כל ההפנינג
B bigm2 New member 3/3/07 #29 רוצה לדעת מה זה גאונות? שתי חבר'ה שאני מכיר התחפשו לראשים האלה במסנג'ר שמסתובבים כשהמסנג'ר נטען? אז כל פורים הם פשוט הסתובבו אחד מסביב לשני. ואחרים התחפשו להומלסים, הביאו פח מתכת לבצפר והדליקו בפנים אש
רוצה לדעת מה זה גאונות? שתי חבר'ה שאני מכיר התחפשו לראשים האלה במסנג'ר שמסתובבים כשהמסנג'ר נטען? אז כל פורים הם פשוט הסתובבו אחד מסביב לשני. ואחרים התחפשו להומלסים, הביאו פח מתכת לבצפר והדליקו בפנים אש
M MC SammY New member 3/3/07 #33 אצלנו התחפשו לאנשי סימס עם הירוק הזה מעל הראש וגם לתחבושות אולוייז אולטרה עם כנפיים
B bigm2 New member 3/3/07 #46 גם אצלנו היה סימס! חח שלושה אנשים עם הירוק מעל הראש, הביאו איתם רדיו דיסק שניגן את המנגינה הזו של הסימס, והלכו עם השלטים האלה של הרעב והכיף וזה
גם אצלנו היה סימס! חח שלושה אנשים עם הירוק מעל הראש, הביאו איתם רדיו דיסק שניגן את המנגינה הזו של הסימס, והלכו עם השלטים האלה של הרעב והכיף וזה
ד דודה מרי New member 4/3/07 #49 רוצה לשמוע על משהו מגניב? אצלנו שני חברה התחפשו לאביר על הסוס הלבן, ורכבו על חמורים בבצפר אחד החזקים. בכלל השנה היו מלא תחפושות מגניבות. וגם אצלנו מישהו התחפש לבוראט. דווקא הייתי בטוחה שמלא יתחפשו לבוראט ובסוף רק אחד..
רוצה לשמוע על משהו מגניב? אצלנו שני חברה התחפשו לאביר על הסוס הלבן, ורכבו על חמורים בבצפר אחד החזקים. בכלל השנה היו מלא תחפושות מגניבות. וגם אצלנו מישהו התחפש לבוראט. דווקא הייתי בטוחה שמלא יתחפשו לבוראט ובסוף רק אחד..
T Tech N9ne New member 3/3/07 #30 אתם מחולון? אני דיי בטוח שהימני גר בשכונה שלי...ליד כיכר קוגל...נכון?
S Silly A New member 4/3/07 #58 בעוד להשאר גבר-אלפא בתחפושת נשית... משקף ביטחון אמיתי בזהות המינית ההטרוסקסאלית שלי, החרדה האובססיבית מנגד משדרת בדיוק את ההיפך.
בעוד להשאר גבר-אלפא בתחפושת נשית... משקף ביטחון אמיתי בזהות המינית ההטרוסקסאלית שלי, החרדה האובססיבית מנגד משדרת בדיוק את ההיפך.