חג שמח לכל החברים לי

odeliaabut

New member
חג שמח לכל החברים לי

חג פסח שמח וכשר, תשמרו על עצמכם אני מאחלת לכם ולבני משפחותיכם, הכי טוב והכי כיפי שיעבור תשמרו על עצמכם ותמשיכו לנעשיר,להצחיק,לחדש,לעניין כי הפורום היווני הוא הפורום השולט, תודה על השירים, תירגומים ובכלל ואני שוב חוזרת, כאשר תהיה ההופעה בחיפה כולם מוזמנים אליי(פאדי מארח איתי יחד) אשמח לפתוח את דלתות הבית כי דלתות הלב כבר פתוחות אז חג שמח וכשר

yannhs

New member
דרך אגב השיר של נטאסה ת'יאודורידו

"אנדקה פארה" לקוח מהדיסק הזה ויש שם גם את הדואט עם טרזיס: "den 8elw tetious filous"

odeliaabut

New member
איך משיגים

איפה אני יכולה להשיג את הדיסק ניסתי בחיפה ואין

חג שמח כשר ושמח, והמון מוסיקה

אני שמח שפאדי נוטל חלק במשימה שנטלת על עצמך...שתהיו בריאים, אתם נפלאים...חיים

notis12

New member
אנו נפגש בת"א

אודליה אנו נפגש בת"א בהופעה ביום שישי הקרוב בהופעה של רזלי.. אני מאיה ועוד הרבה חברה טובים יהיו שם .. אבל באילת אני מאוד מקווה לראות מה שיותר חברה מהפורום שם תהיה החגיגה האמיתית ...

odeliaabut

New member
חבל אני עצובה

אני ציפתי לארח את כולם ואואה שת"א מנצחת אותי אבל אני אחכה לכם לעוד אירוע שיהיה בחיפה ואז הבית פתוח

אודליה, אני לא ויתרתי על חייפה...

על כן, אל ייעצב ליבך, במיוחד כאשר פאדי לא אישר את בואו למרכז...חג שמח מלא עניין ומוסיקה...חיים

odeliaabut

New member
היי מותק ברוך הבא

חיים ברוך הבא לחיפה אנחנו נארח אתוך ונדאג שתרצה לבוא כל הזמן לחיפה אנחנו הכוונה פאדי ואני כמובן וכולם מוזמנים גם

F a d i

New member
חג שמח לאודליה ולכל החברים

אכן יהיה אירוח כפול בחיפה וגם מוזמנים להקדים ולהגיע לנצרת ואז להופעה בחיפה... חג שמח ולהת'

תמנונה

New member
../images/Emo24.gifחג שמח לאודליה ולכל החברים

פאדייייייייייייייייייי איך איך הברזת אמש בתוכנית של אנג'לו....אה? אז מתי אתה עושה מפגש פורומים עם קצת מוסיקה פיצוחים וכו'? אחרי הפסח והפסחא??????????????????? חג שמח לכולם. תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

קריפטון

New member
חג שמח לכולם .שבתי אתמול

מסדנה למטיבי לסת בטוסקנה.סדנת בישול של אוכל טוסקני-איטלקי,לשם שינוי. הסדנה נערכה באחוזה .עדין נוזלים מרטיבים את חיכי בהיזכרי במנות שהוכנו. במידה ויש מעונינים המחזור הבא נערך ב-16-04.אשמח לידע. קריפטון

odeliaabut

New member
חג שמח ברוך שובךוחג שמח,

ברוך שובך, חג שמח ואיזה דיכי אחרי הנופים המההמים והאוכל לחזור לאכול מצות אבל תיד יש לך את המוזיקה היוונית שמכסה על הכל אגב, כמה עולה הסדנא?

F a d i

New member
הייי תמנונה....לא הכרזתי אתמול

(לא מעז להבריז לאנג'לו
) אבל באתי באיחור...ואני יודע שההפסד שלי...ואנג'לו דאג לזה..
ולמפגש פורומים את מוזמנת כבר שבוע הבא ב-17 לחודש למופע של "אפנדולה רזלי" בחיפה... יהיה שמח...זה בטוח חג שמח גם לך

odeliaabut

New member
גם לך ממי

חג שמח אהבה שקט ומוזיקה טובה הכי חשוב ונמשיך להתעדכן כאן ולהיות בקשר

odeliaabut

New member
פאדימו שלי

היי מותק כן אנחנו נארח ביחד ושנית אתה לא עונה לי באי.סי.קיו אז תהיה זמין אני מתגעגעת

F a d i

New member
היי אודליה...לא הייתי זמין כי לא

הייתי בבית אפילו את התכנית של הזהוב הפסדתי!
(מישהו הקליט?!) אז להשתמע

למעלה