חג שמח לכולנו !
ג גלעד# New member 28/3/02 #2 מי זה אלון פרת? הישראלי הראשון שממש עשה את זה: אלון פרת מישראל זכה בחידון היומי של אתר האירוויזיון הרשמי. אלון פרת, אם אתה פה בפורום אנא הזדהה וספר איזה פרס קיבלת?
מי זה אלון פרת? הישראלי הראשון שממש עשה את זה: אלון פרת מישראל זכה בחידון היומי של אתר האירוויזיון הרשמי. אלון פרת, אם אתה פה בפורום אנא הזדהה וספר איזה פרס קיבלת?
א איתמר2002 New member 28/3/02 #3 כבוד הנשיא! אלון פרת הוא מייסד ונשיא מועדון OGAE בישראל,המועדון הרשמי והמוכר ע"י ה-EBU.
ג גלעד# New member 28/3/02 #4 אם אלון פרת שומע.... אני משוכנע שיש לו כבר כרטיסים לאירוויזיון אז אני מאוד אשמח לקבל במקומו (תמורת אפילו סכום סימלי).
אם אלון פרת שומע.... אני משוכנע שיש לו כבר כרטיסים לאירוויזיון אז אני מאוד אשמח לקבל במקומו (תמורת אפילו סכום סימלי).
נ נועם רוזנברג New member 28/3/02 #6 "אני (גם) יגול לנסות!" אהלן אלון פורת.מה נשמע? אשמח להצטרף לחברי שמנסים לסוע בכל מחיר לארוויזיון...אז החלטתי שגם "אני יכול לנסות": [email protected] אם אסע - מבטיח לתת כתבת צבע באינטרנט וגם להחליף את איה ושירלי בערף טוף עם בולבול פינס.
"אני (גם) יגול לנסות!" אהלן אלון פורת.מה נשמע? אשמח להצטרף לחברי שמנסים לסוע בכל מחיר לארוויזיון...אז החלטתי שגם "אני יכול לנסות": [email protected] אם אסע - מבטיח לתת כתבת צבע באינטרנט וגם להחליף את איה ושירלי בערף טוף עם בולבול פינס.