חג שמח לכולן

תוהה8

New member
חג שמח לכולן

אני קוראת סמויה כבר לא מעט זמן.אני עוקבת תמיד אחר הודעות משתתפות קבועות וגם כאלו שכותבות כדי להסיר את שעל ליבן.אני מתרגשת אתכן,כואבת ושמחה בהצלחות.גם אני עברתי ועדיין דרך לא פשוטה.באמצע החיים החלטתי ללכת אחר מה שהלב תמיד ידע.ידעתי שדרכי הזו תגבה מחיר יקר ועדיין הייתי נחושה לחיות לפני צו הלב.כבר כמה חודשים שאני עוברת מהפך של ממש בחיי האישיים,הרגשיים והמקצועיים גם יחד ולצד הקשיים ישנה עוצמה פנימית שדוחפת אותי קדימה ואולי עצם הידיעה שההצגה הקודמת שנקראה "חיים" הסתיימה ופינתה את מקומה לאמת שלי,לחיים כמו שהלב ידע תמיד..אז כשהייתי בת 16 והיום ממרום 31 שנותיי. אני קוראת לא מעט הודעות של נשים שנמצאות היום במצב שבו הייתי אני..אני קוראת בין השורות והכאב צורח ממש.איני רוצה להשתמש בקלישאות וכדומה אך מניסיוני האישי אני יכולה לומר בכנות מוחלטת שהזמן חולף במהירות מופלאה ושאין טעם בלחזור ולדוש באותן תהיות..תהיות של "מה היה אילו"...אלא פשוט לאזור את האומץ מנבכי הנפש ולצאת אל הדרך,יהיה מחיר,אנשים יקרים ייפגעו וגם אותן נשים שהעזו ללכת אחר הלב אך כיום אני יודעת ללא כל ספק נוסף שזו הדרך הנכונה. "הלב תמיד יודע" ידעה אז נערה בת 16 ויודעת גם היום,אישה בת 31. חג שמח לכולכן.

למעלה