חג שמח לכולן!

kikona126

New member
חג שמח לכולן!

איך עבר החג? הספקתן לאגור כמויות אוכל
לכל השנה? (אצלנו יש תחרות קובה כל פסח, כי של פסח הכי טעים! אבל השנה זה היה במתכונת מצומצמת) ואנשים אוגרים אוכל מפסח לכל השנה כי אין אותו תמיד, ומה לעשות האוכל בחג הזה הכי טעים (אם אוכלים קטניות) אמא דאגה לשמור לי בצד מכל מה שלא אכלתי (טוב נו מהכל... ה
ניסתה לקפוץ לביקור (היא לא מבינה שלא הזמנתי אותה???) אז את הסדר ביליתי במיטה של סבתא אחרי שסחבו אותי לשם בכוח (לא רצו להשאיר אותי לבד ב
)) ולעניינו אחרי סבל רב בזמן בו אמור להגיע המחזור (אמור זה שם של
, את זה כבר אמרתי?) ומגרנות שפשוט מסרבות לעבור, אה סליחה, הן כן עוברות (למה אני כזאת רעה? קצת כבוד למגרנות) הן עוברות להן מצד ימין לשמאל ומשמאל לימין... החלטתי ללכת לרופאת נשים. ונכון! אני יודעת שהבטחתי לעצמי שאליה אני לא חוזרת יותר (זואילי!) לא מצאתי גניקולוג אחר שמקבל היום ולא בחופש או שיש לו תור פנוי (ואני חייבת לשים קץ למגרנות! לא יכולה יותר! וסיימתי חבילת גלולות אתמול, זה הזמן! ואני לא אספר לכן כמה ריזלט ואימיטרקס), ואליה הכניסו אותי. הכי מוזר זה שמהרגע שהיא שמעה שיש לי אנדו' היא בן אדם אחר לגמרי, זה לא ברור. בפעם הקודמת שבאתי להביא לה את הדוח ניתוח (בקופה ביקשו ממני להעביר אותו לה) ולקחת מרשם לגלולות, לא עניין אותי להכנס אליה, ולא נכנסתי ואז שבאתי לקחת את המרשם הפקידה שלה שאלה אותי אם הכל בסדר, ואם אני צריכה לקבוע אליה בזמן הקרוב... היום אותו הדבר, הייתי שם ואחרי שהחליפה לי את הגלולות, יצאתי החוצה וקבעו לי תור לחודש הבא (וגם התעקשו לקבוע לי שאני לא אזניח...???), ושתבינו שאין להם תורים עד יוני! (למי שהיתה לפני עשו בעיות עם קביעת תור... וכל טלפון שהיה זה תור רק ביוני, גם אותי היום הכניסו במקרה בגלל שאמרתי שיש מגרנות) והיא פתאום לא
כמו פעם. אני לא יודעת אם זאת ההתחדשות שבאה לה עם בוא האביב או הלחץ שלה שבפעם הקודמת לא אבחנה... או שאולי מצאה מטופלת פריון עתידית? (כן בטח... לא את...) מה שכן, היא נתנה להן הוראה להכניס אותי כשאני צריכה/מגיעה... (יאללה עכשיו הולכים כל יום לראות מתי זה עובר לה
) טוב אז נעבור למה שמעניין אותי יותר... מי פה לוקחת גלולות מסוג סרזט ואיך הן? היא העדיפה להעביר אותי אליהן כי "ככה לא תצטרכי לקבל מחזור" (מי היה מאמין? אני עדיין קצת בשוק...) היא גם אמרה שהיא מורידה אותי הכי למטה בגלולות כדי שאם יהיה צורך נוכל לעלות משם למשהו יותר חזק ולא נתקע בלי (בגלל המגרנות, הייתי אומרת מחשבה נבונה) וגם שאם היא לא טובה המעבר ממנה לאחרת "לא מצריך קבלה של מחזור" (??? כן! כן! אני חינכתי אותה!
) טוב, אז אני לא יודעת מאיפה כל הטוב לב הזה הגיע פתאום, כניראה יותר מידי מצה בפסח גרמה לה לכאבי בטן והיא התחילה לחשוב על אלו עם האנדו... אולי נבהלה שהלכתי לפרטי... ולמי איכפת אני אמשיך ללכת... כל עוד המגרנות יעברו זה כבר יהיה משהו! יותר מזה היא ביקשה ממני להמשיך עם המעקב מגרנות שרופאת משפחה אמרה לי לעשות. (ושוב התעקשות שעוד חודש אני אחזור למעקב, כי צריך לפתור את כל הבעיות האלו שיש לי ושלא יהיה יותר כאב, אני כבר לא יודעת מה להגיד ניראה לי שעשו לה הכנה ל
של יום העצמאות הקרב ובא עם
אמיתי) אז זהו, שבוע מוזר עבר על כוחותינו. וכמו שאומרים, אצלנו הקרימינולוגים, לכל בן אדם מגיעה הזדמנות שנייה... אבל כדאי לו להוכיח עצמו בהזדמנות הזאת... (ואף אחד לא אמר שיש לנו סבלנות לזה... להפך, צריך לשמור על דיסטנס ולהיות קשוחים!
הדד ליין קרב ובא! ואנחנו רואים כל מעידה
) המשך שבוע מצויין לכולנו עם הרבה
וכמה שפחות
(זה סתם עושה בלגן בבטן, בשביל מה צריך עוד?) עם הרבה
על
למיניהם ו
חדש שבדרך (אני יכולה להמשיך עם זה עוד שעות, את זה כבר אמרתי?)
ממני טוב אז מכל המסביב, אני מזכירה את הגלולות מסוג סרזט, מי מכירה/שמעה/נסתה? (אלו גלולות שמהתחלה מיועדות לדיכוי אין בהן הפסקה, אלא לוקחים את החבילות שלהן רצוף) והיא לא מכילה אסטרוגן (זה בסדר?)

חג שמח

אני לוקחת אבל אני מאוד עייפה עכשיו והולכת לישון אז אכתוב לך מחר. רק שלא תהיי במתח....לי הן טובות.

kikona126

New member
איך ידעת ../images/Emo9.gif

תודה! (עם כל טוב הלב הזה פתאום הגעתי הביתה עם הרבה מתח בקשר לגלולות...)

גם אני הייתי במתח אם הייתי מקבלת חצי תשובה

אז ככה הגלולות הקודמות עשו לי מיגרנות ששיחקו לי בראש מצד לצד והחזקתי מזלג קבוע בכיס לעקירת עיניים כואבות..... כשעידכנתי את סוריאנו שמצב המיגרנות רק מחריף הוא החליף לי לסרזט וציין שהן עלולות לגרום לדימומים .... ונכון לפעמים יש לי הפרשות לכמה ימים לא נעימות אך ממש לא מציקות וללא כאבים. המיגרנות - כדורים - רק הרילרט עזרו לי להעלים מיגרנה לגמרי. אם בעבר הכאב היה נמשך שלושה...(מצד לצד ולא לשכוח את המרכז) ואם בעבר הייתי זקוקה למזלג נואשות....ואם המיגרנות היו מופיעות אצלי אחת לשבוע.... היום - המיגרנות מופיעות אחת ל......חודשיים שלושה........הן נמשכות מקסימום יום וחצי.....הכאב לא מצריך שום כדור וגם לא מזלג ....מצליחה להתמודד עם הכאב ללא כדורים........לשמחתי. ולסיכום - מיגרנות - יש אך יותר "שוות" מבעבר. הפרשות - יש .....אך עדיף על מיגרנות=מזלג. לדעתי שווה לך לנסות....ואם לא יעבוד אז להמשיך הלאה.....לחפש את הגלולה המתאימה. בסך הכל אין לי טענות על הסרזט.....עשו שיפור.

kikona126

New member
מזלג זה מה שעזר לך?

אני דופקת את הראש בקיר, מרביצה לעצמי מעל העיניים... ולאחרונה זה לא מתחיל רק בלחץ בעינים (במרכז) אלא ממש בסחרחורות. ואם את אומרת שרילרט עזר, אז באמת מצבך היה טוב... (אימיטרקס רילרט ריזלט זומיג ועוד משהו... הם מאותה הקבוצה - אני זוכרת שהתאימו לי את הכדורים למגרנה ממש עברנו וניסינו אחד אחד עד שהגענו לזה שלא עשה לי תופעות לואי, היה גם צריך לשלול אותם בשביל האישור של ההשתתפות של קופת החולים) לא נעים לי להגיד ולא יודעת איך אני הולכת לספר את זה לרופאת משפחה (נקווה שעד אז נגלה שלא צריך לספר לה) אבל 2 חבילות ריזלט + חבילת אימטרקס (או חצי חבילה מה לעשות היא מוציאה לי מרשם ל2 ריזלט ואימטרקס יש לאמא או דודה...) לחודש, זה מלא! אחרי ליל הסדר אני פשוט התחלתי לבכות. (תביני בהמשך למה...) אני אביא לך ציטוט מיומן הכאב שלי... 7/3 RX2 (ריזלט) אחד שהמגרנה התחילה זה לא עזר! זה המשיך עד הערב לקחתי עוד 1 וגם לא עזר בלילה המגרנה התחזקה! (זה מודגש) ולא ישנתי כל הלילה בבוקר נרגע קצת ולקחתי אימיטרקס (8/3) ואז ב- 9/3 המגרנה עברה לצד שמאל לקחתי עוד אימיטרקס (כי אם הקודם לא עזר נשאר עם זה). מיותר לציין שהיא חזרה שוב כמה ימים לאחר מכן (ימין)18-20, (שמאל) 23-25, 28-29 (ימין - ליל הסדר), (שמאל) 30 לפחות יש לי יומיים שלושה הפרש בין לבין כדי לנוח... מי אמר שהמגרנה לא מתחשבת? הפסיקו לי את האימיטרקס בגלל תופעות לואי וחזרתי אליו בזחילה! וגם הוא לא מעביר זה חוזר שוב אחרי כמה שעות. הריזלט כבר לא מתפקד בכלל! ואו את הפכת לי את היום לאופטימי ברגע זה! תודה! הייתי צריכה לשמוע את התשובה הזאת
מקווה שזה ישפיע ככה גם עלי
דימום לא מפריע לי, כל עוד הוא ללא כאב... והוא לא מזיק שם בפנים.

זואילי

New member
הי חמודה

אני בהלם מהרופאה...
הישנה נמר חברבורותיו??
תרגישי טוב

kikona126

New member
ואו שאלה טובה...

אני יכולה להגיד לך מנסיון שלי, שעבדתי בפנימיה פוסט שיקומית, הרבה פעמים את מגיעה למצב שהילד משנה את ההתנהגות שלו בצורה מדהימה, ואז יום אחד את מקבלת ממנו סטירה לפנים. (או במקרה שלי מרפק לכיוון השחלה שהיתה בה ציסטה שהיתה דבוקה לאגן ולמעי... טוב אבל זה לא היה בכוונה ניסיתי להפריד בין 2 בנות...) ככה שאני יודעת שאולי אתמול זה היה חד פעמי, אחרי הכל היא לא בן אדם סמפטי ואמפתי... אבל הפתיעה לטובה... קראת פעם את עלובי החיים? (זה היה נושא המחקר שלי לפני שנתיים, והקדשתי שעות בחיפוש תיאוריות שמדברות על שינוי אישיות... שווה קריאה) אני שולחת לך מסר.

בועת sabon

New member
סרזט

כן, מסתבר שיש לי רזומה מרשימה של גלולות... לקחתי אותן לפני כמה שנים למשך חודש או חודשיים. אני דיממתי איתן במשך רוב הזמן והן עשו אותי נורא עצבנית
ואני בדרך כלל אדם סבלני. אפילו הלשעבר לא הבין מה קרה לי לאחרונה
... אבל לזק הן טובות אז נראה לי שזה אינדיבידואלי. למיטב ידיעתי יש לא מעט גלולות שנחשבות קלות אם כי, עד כמה שאני יודעת, סרזט הן היחידות ללא אסטרוגן. אני הייתי חושבת לנצל את מצבה הנוכחי של ה
ולהתקיל אותה את כל השאלות
(ליתר ביטחון תצטיידי ב
) וכמובן חג שמח
ותרגישי טוב. (חייבת לציין שה
מקמח כוסמין ממש בסדר אצלי יחסית לכל שאר האוכל)

kikona126

New member
../images/Emo6.gif אל תדאגי

הולכת לנצל את המצב בפגישה הבאה, נקווה שלא יעבור לה עד אז... מה שכן יאמר לזכותה (ואת זה אני זוכרת מהפגישה הראשונה אצלה) היא עונה על שאלות ולא מחפפת. היא פשוט לא בן אדם נעים, אפילו שאתמול היא הפתיעה... דימום לא מפריע לי, בקשר לעצבנית, אני מזל תאומים גם ככה יש לי את היציאות האלו של העצבים החוצה... אבל נחייה וניראה (בדרך כלל אני בן אדם ממש רגוע, עד שמוציאים אותי מדעתי, אבל דעתי מתעקש ושומר שאני אשאר אצלו...). לא יודעת לא נגעתי עדיין באוכל של החג, עם כל המגרנות והכאבי מחזור שתקפו אותי תקף אותי גם וירוס של שלשולים והקאות שהוא היחיד שעדיין לא עבר. אבל יש בו יתרון אחד, יצא לי כל הגז!!! באמת פתאום אין בטן... מקווה שזאת לא אשלייה...

kikona126

New member
אם היה רע בלי טוב או טוב בלי רע

החיים היו נראים כמו בית קטן בערבה... צריך קצת אקשן! (וסליחה מראש לכל אוהבי הסדרה)

ר ו מ י ה

New member
אצלי הן לא דיגדגו...

אני התחלתי לקחת אותן בעת ההנקה ועד כמה שאני זוכרת, כבר בחפיסה הראשונה התחלתי לדמם. בשל הרצון להניק ניסיתי להמשיך איתן עוד תקופה, אך הן פשוט לא עשו אצלי את העבודה. אולי בגלל העובדה שחשוב ביותר ליטול אותן בשעה מדוייקת מידי יום ואני , בן אדם לא מסודר שכמותי, חטאתי בנושא, ואולי סתם בגלל שהמינון שלהן לא התאים לי. בכל אופן שיהיה בהצלחה והקפידי לקחת אותן בשעה מדוייקת היות ואם לא היעלות שלהן יורדת.

נכון

טוב שהזכרת לי ...חשוב לקחת אותן באותה השעה כל יום ...גם אני לא תמיד מקפידה על השעה ולכן ההפרשות.......(אבל משתדלת לקחת בזמן פלוס מינוס)

kikona126

New member
../images/Emo4.gif אתמול לקחתי ממש מאוחר

באיזה 11 בערב ואני רוצה לקחת אותן בבוקר... טוב אני אמשיך החודש בערב (ואחזיר את זה ל- 8 בערב) ואשאל את הרופאה איך להעביר את זה לבוקר בסוף החודש. גם את המינס כל הזמן אמרו לי לקחת באותה השעה...

למעלה