חג שמח לכולן!
איך עבר החג? הספקתן לאגור כמויות אוכל
לכל השנה? (אצלנו יש תחרות קובה כל פסח, כי של פסח הכי טעים! אבל השנה זה היה במתכונת מצומצמת) ואנשים אוגרים אוכל מפסח לכל השנה כי אין אותו תמיד, ומה לעשות האוכל בחג הזה הכי טעים (אם אוכלים קטניות) אמא דאגה לשמור לי בצד מכל מה שלא אכלתי (טוב נו מהכל... ה
ניסתה לקפוץ לביקור (היא לא מבינה שלא הזמנתי אותה???) אז את הסדר ביליתי במיטה של סבתא אחרי שסחבו אותי לשם בכוח (לא רצו להשאיר אותי לבד ב
)) ולעניינו אחרי סבל רב בזמן בו אמור להגיע המחזור (אמור זה שם של
, את זה כבר אמרתי?) ומגרנות שפשוט מסרבות לעבור, אה סליחה, הן כן עוברות (למה אני כזאת רעה? קצת כבוד למגרנות) הן עוברות להן מצד ימין לשמאל ומשמאל לימין... החלטתי ללכת לרופאת נשים. ונכון! אני יודעת שהבטחתי לעצמי שאליה אני לא חוזרת יותר (זואילי!) לא מצאתי גניקולוג אחר שמקבל היום ולא בחופש או שיש לו תור פנוי (ואני חייבת לשים קץ למגרנות! לא יכולה יותר! וסיימתי חבילת גלולות אתמול, זה הזמן! ואני לא אספר לכן כמה ריזלט ואימיטרקס), ואליה הכניסו אותי. הכי מוזר זה שמהרגע שהיא שמעה שיש לי אנדו' היא בן אדם אחר לגמרי, זה לא ברור. בפעם הקודמת שבאתי להביא לה את הדוח ניתוח (בקופה ביקשו ממני להעביר אותו לה) ולקחת מרשם לגלולות, לא עניין אותי להכנס אליה, ולא נכנסתי ואז שבאתי לקחת את המרשם הפקידה שלה שאלה אותי אם הכל בסדר, ואם אני צריכה לקבוע אליה בזמן הקרוב... היום אותו הדבר, הייתי שם ואחרי שהחליפה לי את הגלולות, יצאתי החוצה וקבעו לי תור לחודש הבא (וגם התעקשו לקבוע לי שאני לא אזניח...???), ושתבינו שאין להם תורים עד יוני! (למי שהיתה לפני עשו בעיות עם קביעת תור... וכל טלפון שהיה זה תור רק ביוני, גם אותי היום הכניסו במקרה בגלל שאמרתי שיש מגרנות) והיא פתאום לא
כמו פעם. אני לא יודעת אם זאת ההתחדשות שבאה לה עם בוא האביב או הלחץ שלה שבפעם הקודמת לא אבחנה... או שאולי מצאה מטופלת פריון עתידית? (כן בטח... לא את...) מה שכן, היא נתנה להן הוראה להכניס אותי כשאני צריכה/מגיעה... (יאללה עכשיו הולכים כל יום לראות מתי זה עובר לה
) טוב אז נעבור למה שמעניין אותי יותר... מי פה לוקחת גלולות מסוג סרזט ואיך הן? היא העדיפה להעביר אותי אליהן כי "ככה לא תצטרכי לקבל מחזור" (מי היה מאמין? אני עדיין קצת בשוק...) היא גם אמרה שהיא מורידה אותי הכי למטה בגלולות כדי שאם יהיה צורך נוכל לעלות משם למשהו יותר חזק ולא נתקע בלי (בגלל המגרנות, הייתי אומרת מחשבה נבונה) וגם שאם היא לא טובה המעבר ממנה לאחרת "לא מצריך קבלה של מחזור" (??? כן! כן! אני חינכתי אותה!
) טוב, אז אני לא יודעת מאיפה כל הטוב לב הזה הגיע פתאום, כניראה יותר מידי מצה בפסח גרמה לה לכאבי בטן והיא התחילה לחשוב על אלו עם האנדו... אולי נבהלה שהלכתי לפרטי... ולמי איכפת אני אמשיך ללכת... כל עוד המגרנות יעברו זה כבר יהיה משהו! יותר מזה היא ביקשה ממני להמשיך עם המעקב מגרנות שרופאת משפחה אמרה לי לעשות. (ושוב התעקשות שעוד חודש אני אחזור למעקב, כי צריך לפתור את כל הבעיות האלו שיש לי ושלא יהיה יותר כאב, אני כבר לא יודעת מה להגיד ניראה לי שעשו לה הכנה ל
של יום העצמאות הקרב ובא עם
אמיתי) אז זהו, שבוע מוזר עבר על כוחותינו. וכמו שאומרים, אצלנו הקרימינולוגים, לכל בן אדם מגיעה הזדמנות שנייה... אבל כדאי לו להוכיח עצמו בהזדמנות הזאת... (ואף אחד לא אמר שיש לנו סבלנות לזה... להפך, צריך לשמור על דיסטנס ולהיות קשוחים!
הדד ליין קרב ובא! ואנחנו רואים כל מעידה
) המשך שבוע מצויין לכולנו עם הרבה
וכמה שפחות
(זה סתם עושה בלגן בבטן, בשביל מה צריך עוד?) עם הרבה
על
למיניהם ו
חדש שבדרך (אני יכולה להמשיך עם זה עוד שעות, את זה כבר אמרתי?)
ממני טוב אז מכל המסביב, אני מזכירה את הגלולות מסוג סרזט, מי מכירה/שמעה/נסתה? (אלו גלולות שמהתחלה מיועדות לדיכוי אין בהן הפסקה, אלא לוקחים את החבילות שלהן רצוף) והיא לא מכילה אסטרוגן (זה בסדר?)
איך עבר החג? הספקתן לאגור כמויות אוכל