חג שמח לכולם!

Rוית

New member
OMG ../images/Emo2.gif

איזה הזוי!!! הקליפ מופיע גם בעמוד שלה במייספייס.. וגם ביוטיוב כמובן, מעניין למה זה מופיע בבלוג של מדונה או מה שזה לא יהיה.
זה חידוש לשיר "My Humps" של הבלק אייד פיז, וזאת אמורה להיות פרודיה (ממש ממש ממממממש לא מדיסק חדש או משהו כזה). פעם ראשונה שאני שומעת על זה, מאיפה זה הגיע לכל הרוחות?!
אני עוד בשוק בשביל להגיב.. זה סוג של מזעזע משולב עם הומור.. לא ברור לי עוד..

סיםnis

New member
הייתי בטוח שפה תהיו יותר מעודכנים

ממני.... בכל אופן אני נורא אוהב את החידוש הזה:)

double O S

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

חחחח זה כזה מגניבDDDD: העיבוד שהיא עשתה לו ממש יפה
אם היא הייתה משתמשת בלחן הזה לשיר עם מילים משל עצמה היה יכול לצאת לה שיר ממש ממש יפה. זה משעשע, כפרעלאלאניסD:

double O S

New member
הנה המידע!../images/Emo96.gif

On April 2, 2007, Morissette released a cover of The Black Eyed Peas' "My Humps".[20] [21]. It is a spoof of the song with Alanis singing in a slow, almost sorrowful voice. The clip has become an internet sensation, getting over 200,000 hits on its first day. It is currently the #1 Most Viewed Video on YouTube.​
מתוך ויקיפדיה. לפי מה שהבנתי מאחד התיאורים שיש ביוטיוב, אלאניס עשתה את זה כשטות לאחד באפרילD:

Vardooda

New member
וואוווווו

התחלתי לראות עצרתי את הנשימה מופתעת צמרמורת חשבתי "ואוו איזה קול מדהים!" הזדעזעתי "ואוו היא מהממת!" נגמר הקליפ פה פעור רועדת מתפוצצת מצחוק קוראת את ההסבר מתפוצצת מצחוק רועדת "ואוו היא ענקית!" הכל בגלל קליפ קטן. כבר הזכרתי שאני המומה ושהיא פשוט מדהימה מכל הבחינות?

xdye1

New member
גיאוני!!

רק אלאניס [ומדונה] הייתה יכולה לחשוב על זה. הלחן הקול הצילום החובבני. פשוט הכל כל-כך גיאוני. מדהימה!

j u n k

New member
אני לא יודעת איפה אתם חיים

אבל לדעתי זה פשוט מזעזע ברמות קשות ומכל הבחינות האפשריות..מוזיקה נוראית, קצב לא מובן אם בכלל אפשר לקרוא לזה קצב, קליפ משעמם וזה גם בלשון המעטה, היא ניראת זוועה סימן קריאה סימן קריאה סימן קריאה (לא כי היא לא יכולה להיראות טוב כי היא פשוט נכנסה לטרנד לא מובן,הבחורה נראת טוב כשהיא פשוט נותנת לשיער של לצמוח פראי ולא מנסה לשזף את עצמה במכונות שיזוף המזעזעות האלה או שזה לא מה שמסביר את הצבע המזעזע של העור שלה? שנתחיל לדבר על הפוני?) ובכלל יותר לעניין- מנסה להעביר ביקורת על משהו שלטעמי היא בעצמה נפלה קורבן אליו..מסחריות סלאש סגנון מזעזע סלאש קאברים לא מקוריים סלאש ניסיון מבחיל להיות עדכנית ולעבור לז'אנר "צעיר" וקליט. מה קרה לקול המחוספס? לגיטרות? כל זה נזנח בשנים האחרונות..לטובת מוזיקה שאני עדין מנסה לעכל, וקול רך וסולידי ומעצבן טילים. מה לעזאזל קרה לבחורה הזאת? אהה מישו פה מסכים איתי? או ששוב יסקלו אותי באבנים? אולי ותיקי הפורום שזוכרים מי זאת הבחורה שפעם כמעט ובנינו לה פסל...?

j u n k

New member
כן

נחמד שאת מנסה לחדש לי. אני לא יודעת עד כמה עקבת אחרי הבחורה. אבל נראה לי שיש לי מושג קלוש על מה אני מדברת (8 שנים ליתר הדיוק שאני עוקבת אחרי הקריירה של הבחורה שאני צופה בקליפ המזעזע והכביכול פארודי שלצערי ממוקם באתר יו טיוב הפופולרי), אלאניס עשתה פארודיות בחייה חלקן מוצלחות ביותר אפילו הפארודיה שהיא עשתה במאד טי וי שהיא גם אחת האחרונות שלה על ג'סיקה סימפסון הייתה די מוצלחת לטעמי למרות שגם די רדודה.., העניין שהפארודיה הזאת לא מצחיקה, והיא בעצם יכולה באותה מידה כמעט להיות מופנת כלפיה וכלפי השינוי הקיצוני שהיא עשתה בעצמה בשנים האחרונות אז מה הפואנטה בלרדת על הבלאק אייד פיז? אולי זו הקנאה בכלל שמדברת מגרונה, העובדה שהיא כבר לא בשיא הקריירה שלה ולא מצליחה להחזיר את הקסם שהיה לה כשהיא הייתה מצליחה ונוקבת בכל הביקורות שלה כלפי מה שהולך בעולם המודרני ומה הצעירים של היום נוטים לקנות ולשמוע. אולי אז היא לא ניסתה כל כך חזק לשכנע שהיא מתכוונת למה שהיא אומרת ובזה כל הסיפור מסתכם. הפארודיה הזאת היא לטעמי יותר בדיחה עצמית מביקורת. אז לא זאת לא כולה פארודיה. נא לצאת מהסרט זה בעצם סוג של אות שחלאס כבר עם החרא הזה ותתחילי להראות שאת עושה מוזיקה כמו שצריך לפני שאת יורדת על אחרים ואולי זאת רק אני אבל לי כבר די נמאס לחכות לקבל משהו נורמלי ממנה. קאט דה בולשיט.

מסכים איתך נופר

גם בתור מישהו שעוקב אחרי הקריירה של אלאניס כבר למעלה מ8 שנים "הפראודיה" הזאת כול כך מגוכחת ומעלה כל כך הרבה שאלות לגבי אלאניס ולגבי מה הלאה שזה עצוב... אני מאוד מקווה שזה באמת בדיחה פרטית שהיא חושבת טוב טוב מה היא מתכננת הלאה כרגע זה נראה לא טוב לדעתי....

double O S

New member
אני ממש לא מסכים איתך../images/Emo96.gif

אני חושב שזה ממש משעשע, והעיבוד שהיא עשתה לו יצא לה ממש יפה [רק שהמילים מפגרות, כמובן.]. בכלל, זה יצא לה לא רע בכלל, היא ממש מזכירה את פרגי במראה שלה, וזה מצחיק כי אלאניס היא בדיוק ההפך ממנה בערך בכל דבר, והעובדה שהיא לקחה שיר קליט וקופצני עם ליריקה רדודה וחלולה והפכה אותו למין שיר מלנכולי ורגוע רק מראה כמה שהיא צוחקת על זה, ובקליפ עצמו שהיא מחקה את פרגי בהתנהגות שלה ומתחילה לרקוד ולהרביץ לאנשים...אני חושב שזה ממש מגניב ונחמד... וחוץ מזה, זה חלק מקטע שהיא עשתה לכבוד 1 באפריל, אין סיבה לקחת את זה בכזו רצינותO_O

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

אני עדיין בשוק שאלה באמת המילים של השיר.
מהפוני- מזועזעת אבל זה לא באמת פוני.
לא מצחיק אותי, אבל בלה. מפתיע משו.
כאילו..XD לאיודעת. אני לא יודעת מה היא חשבה לעצמה.
מה שכן- רק אני או שהיא ממש רזתה? היא נראית מצויין גם כשהיא בקושי לובשת משו..
זהו.

WundeRKind

New member
אלאניס תעשי לי ישבניםםםםם../images/Emo70.gif

לא אכפת לי שזה סתם פארודיה קול חדש של אלאניס...ועוד לשיר מופתי כזה

Tarantelle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

הולי פאקינג שיט!!! זה אחד הדברים המצחיקים יותר שראיתי!!!!
אל תקחו את זה קשה... כולה בדיחה לאחד באפריל... ואני ממש מסכים שהלחן מדהים- ואם היא הייתה משתמשת בו לאיזו בלדה שהיא כתבה ולא לmy humps אזזה היה יכול להיות יפייפה.... אוף אבל למה היא משקיעה בשטויות כאלה- שתקליט שירים אמיתיים! העם דורש אלבום חדש! [תודו אבל שהיא נראת מדהים עם הג'ינס הגופיה השחורה והשיער אחורה].

למעלה