חג שמח לכולם :)

VaRdOoShA

New member
חג שמח לכולם :)

שלום לכולם, אני מעוניינת בניתוח כתב ידי, ועל כן צירפתי כאן קובץ עם המסמך. אני יודעת שלעיתים הבקשות של אנשים 'אנונימיים' (כמוני..) לניתוח כתב ידם בפורום נראות כניצול של ה'מנתחים' שכותבים כאן, אז איני מצפה לניתוח מעמיק, אלא רק לדברים שתרצו להתייחס אליהם, ואם לא תרצו, אז ניחא. אני מודה לכולם מראש, חג שמח ומאושר, ורד.

כי19

New member
כתב ידיך מראה על אישיות של בת 30

מבחינת הבגרות שלך.

VaRdOoShA

New member
עכשיו אני כבר סקרנית!..

וואוו.. אוקיי.. אני חייבת להודות שהפתעת אותי. אני יודעת שמחשיבים אותי כאדם בוגר, אבל לא ידעתי שזה יכול להתבטא כך בכתב. אז דבר ראשון תודה.. אתה (או כל מישהו אחר...) יכול טיפה להרחיב או לפרט?.. האם שמת לב לעוד משהו שמתבטא בכתב?..

כי19

New member
לא.ואין כאן מה להיסחף.בשעה שגם

בעלת הכתב מודה באבחון שלי.

shamon51

New member
מודה?

כמו ב
מודה בבית המשפט או כמו ב
מודה לכבודו/ה או כמו ב
מודה של לבוש או כמו ב
שרתה עליה המודה או כמו ב
חמודה זה שהיא בחורה לענין לא הופך אותה לבעלת אישיות בת 30 אגב
כמה בנות שלושים אתה מכיר כי19?

VaRdOoShA

New member
shamon51

היי שמעון :) דבר ראשון- תודה גם לך על ההתייחסות. דבר שני - הבנתי שאתה לא מסכים עם מה שכי19 אמר/ה. אם כך.. מהי חוות הדעת שלך על הכתב?...

shamon51

New member
ורדה, באיזה יד את כותבת ?

אההההההההההההההההההההה?????????????????

shamon51

New member
רשמים ../images/Emo24.gif

ורדושה, טיפוס אידיאליסטי, מעריך יחסים אותנטים ועמוקים לא ממהרת לגלות את ליבה - רק ממש לחברות וחבר קרובים לא כל כך אוהבת לעסוק בפרטים יותר ברעיונות, אידאות צריכה להיות בפעילות כל הזמן - לא תמיד יודעת להרפות יכולת חשיבה מעולה המשלבת בהירות עם אסוציאטיביות, רעיונות חדשים ויצירתיות. ** עם הקרובים - יחסים הדוקים, יכלות תמרון והובלה, לעיתים צמודים מדי, אל תכנסי להם לעצמות ** עם החברה הקרובה - יחסים מאוזנים אם כי קצת צפופים ** עם עצמה - - זקוקה להרבה הערכה ושיכירו בחשיבותה, עלולה להראות כמתנשאת בפנים נעה בין הרגשה של חתירה מסודרת למטרה - לחוסר תכלית וחוסר בטחון במטרה. === סימנים === חיבורי אותיות עילאיים ותחתיים בסיום מילים = אותיות לא ברורות "מטעם" או בחתימה "ורד גולן" אותיות ראשונות במילה = גדולות "הספר" "שמי" אותיות == מתנגשות "באי הפורום" ותודה" == נכנסות אחת לתוך השניה "שמח" "מנתחים" == נכנסות מתחת לאחרות "שכתבתי" "בברכת" "לניתוח" רגל של "ב" ארוכה אות "פ" בדרגות שונות של סגירה בתלתל הפנימי - משפט אחרון אות "ר" מוזרה במילה "הגרפולוגיה" שורה אחרונה עם שסע (רווח) לאות הבאה אות "ל" ללא עיגול תחתון אות "ג" ללא קערה תחתית אותיות שחורגות מהאיזור המרכזי == עולות למעלה - "ש" "פ" "ה" == יורדות למטה "פ" "ע" "נ"

VaRdOoShA

New member
ואוו!.. ../images/Emo60.gif

דבר ראשון, כמו שכתבתי, בכותרת, ואוו. מדהים ממש לקרוא דבר כזה... אני חייבת לציין שלמעט פרט אחד (בהמשך..) הכל מדוייק.. "לא כל כך אוהבת לעסוק בפרטים יותר ברעיונות, אידאות"... האמת היא שאני תופסת את עצמי כבנאדם שדווקא לא אוהב רק לדבר באוויר, אלא להגיע לתכל'ס, לעבודה בידיים. יכול להיות שלא הבנתי את המשפט נכון. שאלה נוספת, הארכת בניתוח באותיות [המדוייק יש לציין], האם ישנם פירושים מסויימים לאבחנות אלו? הר', שכתבת שהיא "מוזרה" - באמת נתקע לי שם העט.. וכמובן - תודה, תודה, תודה. פשוט מדהים.

shamon51

New member
אנשים שאוהבים לעסוק בפרטים

הם כאלה שנוטים לניהול חשבונות, רשימות נראה שאת מהסוג שנוטה לראות את התמונה הכולת עשיה תכלס - זה נכון אבל מה עם הפיניש ?

VaRdOoShA

New member
../images/Emo187.gif שמעון

אוקיי, תודה לך.. (באמת!) אני מניחה שהתכוונת לזה שיש להט להגי לתכל'ס ואין מחשבה עד הסוף. (כן?..) שאלה נוספת,האם ישנם פירושים מסויימים לאבחנות בנוגע לאותיות?... ורד.

VaRdOoShA

New member
עוד משהו... קטן.

מישהו יכול לתת רשמים על יחסים בין אישיים ועם החברה?.. ומה בדבר תחומי עבודה ולימודים בעתיד?.. ושיהיה לכולם חג עצמאות שמח..

למעלה