חג שמח לכולם

אמאעדי33

New member
חג שמח לכולם

אחרי ימים ארוכים של שתיקה הורים שלי התקשרו היום בבוקר...ולא היה לי מה להגיד להם...אבא שלי שאל על הילדים ואמרתי שהכל בסדר (למרות שכרגיל הקטן שלי חולה). אמא שלי אמרה לי שלום ומיהרה לשאול: " נו, המצות טעימות ?". כרגיל צינית, כי הם לא אוכלים מצות...למה לזלזל במי ששומר על מסורת...אני לא דתיה אבל שומרת על כמה דברים שעקרונים לי...אני מכבדת אותם ומכבדת את הדעות שלהם והם לא מסוגלים לכבד אותי...לא "הם"...זאת "היא"... השיחה הסתיימה אחרי כמה דקות ואין לי מושג לאן הולך הקשר שלנו...

alona 9

New member
../images/Emo20.gifחג שמח גם לך אמאעדי

מקווה שהציניות של אימך לא תהרוס לך,עיזבי,הם שם ואת פה.. לדעתי את צריכה לנסות לא להעסיק את ראשך בשאלות, תהיות ומחשבות על הקשר שלכם ..וכמו שכתבת זאת "היא". ובנתיים עד הצילצול הבא שלהם,נסי לחזור לשיגרה,לטפל בבנך,בבני משפחתך ואפילו להנות עד כמה שניתן. מה שלום בנך? אני מקווה כי הוא מרגיש יותר טוב

pf26

New member
חג שמח

מאד כואב להרגיש שההורים לא מכבדים בחירות שלנו. מכיוון שההורים שלך רחוקים והקשר נשמר בעיקר טלפונית, קל יהיה להרוס וחבל. תחליטי מראש שהיא מתנהגת באופן ילדותי וקנטרני ושאת הבוגרת בסיפור ותשתדלי לא להתרגש ממנה (אני יודעת שמאד קל לדבר וקשה לעשות...). תשתדלי לשמור על הקשר יותר דרך אבא שלך, כי חבל לאבד אותו. אולי את אבא שלך כן כדאי לעדכן בנוגע לילדים, גם אם הקטן חולה, וגם אם מישהו הצליח במשהו במיוחד. מקווה שבנתיים הבן מרגיש טוב יותר.

אמאעדי33

New member
תודה על הדאגה

לגבי הבריאות של בני ! האמת היא שהוא לא מרגיש מי יודע מה...אני משתדלת להשאר אופטימית ומתפללת לימים טובים יותר ! לגבי אמא שלי, זה נכון, היא מאוד ילדותית ולפעמים זה פשוט בלתי נסבל... אני לא מתכננת להרוס את הקשר כי בכל זאת אלה ההורים שלי. הקשר עם אבא שלי תמיד היה מצוין וקשה לי עם מה שהוא אמר לי הפעם: "כאשר את מרחיקה את אמא שלך את גם מרחיקה אותי". לא הבנתי מה שונה הפעם מהפעמים הקודמות כי תמיד המצב כזה גרוע...הוא גם אמר שיום אחד אמא שלי לא תהיה כאן יותר ורק אז אני אצטער על ההתנהגותי...המשפט הזה לא גרם לי לשנות את הרגשות שלי כלפי אמא שלי וזה רק הצבן אותי יותר... חג שמח לכולם !

גלבועא

New member
אבא שלך מזכיר לי משפט שאמרתי

לבתי: XXXX אני רוצה לישון כל לילה עם אמא שלך, ואני רוצה לקום כל בוקר ליד אמא שלך, ואני לא אתן לאף אחד ואחת להיכנס בין שנינו, גם לא לילדים שלי. -- - - הסיבה שאמרתי לה את זה היתה שהיא ניסתה לעורר בי ביקורת כלפי אמה "מאחורי הגב". אין לי סבלנות לדברים האלה, ולכן הצבתי גבול חד משמעי ונוקשה מאוד. אינני אומר חס וחלילה שזה מה שאת עושה, אבל אני אומר שזה המסר הכפול שאת מקבלת מאביך, ואתו את צריכה להסתדר. עם אמך הענין ברור, אין הרבה כנראה מה לשנות, אבל מוקד העשייה שלך צריך להיות אביך.

למעלה