חג שמח לכולם..

The Reuty

New member
חג שמח לכולם..

יש לי בעיה. לבן דוד שלי יש חמוס, בערך בן שנה והוא די מוזנח. הוא כל היום כמעט בכלוב, הוא לא מסורס, החול שלו זה חול של ים והוא אוכל כל דבר שהם נותנים לו. הוטרינר שלו הוא וטרינר שבכלל לא מבין בחמוסים, הוא חשב שזו חיה ממשפחת המכרסמים
. מה אפשר לעשות? הבאתי לבן דו שלי לקרוא הרבה חומר עליו, הפניתי אותו לפה, אבל עדיין הוא בקושי מטפל בו, אין לו זמן בשבילו. מה אני יכולה לעשות?

Sweet Fantasy

New member
אפשר לנסות לשכנע אותו למסור

חוץ מזה אין יותר מדיי, תסבירי לו הכי הרבה שאת יכולה. נסי לשכנע אותו במילים יפות.. את יודעת כמו איש עסקים טוב. אם הוא לא משקיע בו אולי הוא לא רוצה אותו כ"כ. החמוס מוזנח ובטח סובל מעוד דברים (אם כמוש את אומרת הוא אוכל הכל) חבל שהוא יחיה ככה, תנסי

The Reuty

New member
דוד שלי התקשר עכשיו

הם לא רוצים אותו יותר.. אמרתי לו להביא לי אותו ושאני אחפש לו בית. מישהו מכיר מישהו שרוצה חמוס?

Sweet Fantasy

New member
לא חסר,

תתני עליו פרטים? רק חשוב למסור לבית שמבין בחמוסים. (נראה לך שתוכלי לסרס אותו?) אני בעד לסרס ולקחת כסף על הסירוס מקסימום סירוס + עוד איזה 100. אבל רק אם יש אפשרות. תפרסמי באינטרנט, בהצלחה.

The Reuty

New member
קוראים לו חומוס

הוא בצבע סייבל. בן שנה+-. אני לא כל כך מכירה את האופי שלו, כשהוא יהיה אצלי אני אוכל להכיר אותו. פירסמתי בלוחות פה. יכול להיות שאני אסרס אותו, כמה עולה סירוס? במידה ואני לא אסרס אותו אני אמסור אותו לאנשים שכן יסרסו אותו.. החמוס נמצא בעפולה, אבל יכול להגיע כמעט לכל מקום..

WTR

New member
סירוס עולה בערך 300 ש"ח

אני יכולה לשאול את ד"ר שור כמה הוא לוקח, אם את מעוניינת..

למעלה