חג שמח לכולם

mishimashu

New member
חג שמח לכולם

הרבה זמן לא השתתפתי בהתנהלות הפורום אבל עוקבת מידי פעם. היום יש לי יומולדת, ברכות יתקבלו בשמחה... עוברת דירה היום ומקווה שהבילבי המתוקה שנמצאת כרגע בבטן תחזיק מעמד עוד חודש וחצי. כן, כבר עברו להם שמונה חודשים ולא נשאר עוד הרבה. חג הפסח מסמל התחדשות בהרבה מובנים, ואני מאחלת לכולכן/ם התחדשות נפשית, ריגשית, כוח והתגברות האהבה לעצמכם ולילדיכם. הפריחה יכולה להתרחש גם בלב... תודה על הרגעים שאני צריכה תמיכה ואתן שם! אפריל 06/י.ל./חיפה

a44

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo213.gif

שמחה להיות המברכת הראשונה,
לרגל מעבר הדירה,
ובעיקר לכבוד יום ההולדת,
שאותו היום את חוגגת...
אז שיהיו לך היום ימים יפים השנה,
שתהני מן הלידה הקרובה,
ותחווי המון אושר ושמחה

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif

שתהיה לך אחלה יומולדת, וסיום הריון קל ומשעמם , שהלידה תהיה קלה וקסומה ושהבובית שלך תוולד בשעה טובה, לשתיכן המון בריאות ואהבה שיהיה לך מעבר קל והתחלה מצוינת את לקראת השינוי הכי משמעותי בחייך , עוד כחודש זה יקרה לך ואני בטוחה שאת תהני מכל רגע חג שמח

Bavmorda

New member
תודה לך על הברכות....אבל יותר מיזה

מזל טוב לך..
המון אושר והרבההההה בריאות. תהני לך במקומך החדש והמשך הריון קל ומהיר
BAV.

מזזזזזזזזללללללל טובבבבבבבב!!!!!!!!

המון המון מזל טוב
שתדעי רק אושר ואהבה ושהשמש תזרח אצלך כל ימות השנה

s h o o s h a

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ליום הולדתך../images/Emo65.gif

המשך קל של ההריון ומי ייתן והלידה תהיה קלה ופשוטה ותביא אל תוך חייך המון אור, אושר ואהבה. [וככה, בשקט, בלי לגנוב את ההצגה, גם הבן שלי חוגג היום 22 אביבים. מזל טוב לו ולי]

mishimashu

New member
שושה

מזל טוב לבנך. תודה על האיחולים. הלוואי שכל ברכה תתגשם!!!

ron68

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif

מזל טוב ליום הולדתך, שיהיה לך רק אביב בלב כל הזמן. שתהא לך לידה קלה ובריאה. ושלווה ובריאות במקום מגוריכן החדש. חג שמח.

Bavmorda

New member
הלו את,

האמא שביציע, שלא רוצה לגנוב את ההצגה....
מזל טוב גם לך ולבנך
תהנו ותבלו והמוווווון בריאות. BAV.

למעלה