חג שמח לכולם

shiran 25

New member
חג שמח לכולם

הצום הסתיים לפני 25 דקות ועכשו חזרתי מתפילת נעילה ,הצום הזה היה הכיייייייייייייי קלללללללללללללללללל שאני זוכרת בכל ה-15 שנים שאני צמה בקיצור ב"ה שנגמר ועבר מקווה שלכל מי שצם עבר בקלות ומחכים לשמוע בשורות טובות ז' מה איתך? ילדת? מירב תעדכני אותנו

waizman1

New member
ערב טוב וחתימה טובה../images/Emo63.gif

שלום לכולם, נו....איך עבר הצום לצמים והצמות? בהזדמנות זאת . אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום היקר שנה נהדרת עם הרבה אושר והתחדשות
. תמשיכו לשתף ולחדש.... בשורות טובות לכולנו.

מירבי*

New member
שלום יקירותיי../images/Emo24.gif

אז את הצום עברנו...הילדות שלי היו מאוד מאושרות אתמול מהאפשרות לרכב על הכביש עם אופניים בלי צורך להיזהר ממכוניות, יום כיפור הפך כבר מזמן לחג האופניים וברחוב שבו אני גרה ראו בעיקר ילדים עם קסדות רכובים על אופניים. אפילו ליבי הקטנה שלי רכבה עם קסדה על הראש, קנינו לה אופניים חדשות לפני כיפור והיא מאושרת ומשוויצה בהן.. מאחלת לכולם גמר חתימה טובה, שנה מצויינת ושבת שלום

zivalea

New member
עבר בקלות

גמר חתימה טובה. תודה לה' בכל שנה אני צמה וגם הפעם. אני נימצאת בשבוע 37. אני חשה בטוב שום דבר מיוחד אותם הכוצויות בעיקר באזור המפשעות, לקחתי בחשבון שיכול להיות לי קשה בעיקר עקב המצב הנוכחי וכמובן שיש לי ילד כמעט בן חמש שצריך להעסיק. אז ככה אני מרגישה טוב, קודם הייתי עייפה נרדמתי לחצי שעה. רוצה לחזור לישון ולא הולך לי. מאחלת לכן שנה טובה נשיקות וחיבוקים ומקווה שהיה לכן קל כמו שלי למרות הריוני המתקדם.(לא חשתי סובלת) לילה טוב

shiran 25

New member
כל הכבוד לך

אני ממש גאה בך זו הוכחה שגם אישה בהריון (ועוד מתקדם) יכולה לצום והיא לא נפגעת ויותר מזה שהתחילו לך התכווצויות הצום לא זירז לך שום דבר כי כמו שאמרתי ה' עוזר וכל תינוק יש לו את הזמן שנקבע לו שבו הוא יוולד וזה לא בשליטתנו, אז כל הכבוד לך ואני שמחה שעבר לך בקלות וגם לי עבר יותר קל מתמיד, אז יישר כוח גדול, והרווחת,הייתי בבית הכנסת אצלנו בחב"ד והיו המון נשים בהריון וכולן צמו ודברנו על זה שאישה מניקה יותר קשה לה לצום כי היו גם נשים מניקות ואני גם צמתי כשהנקתי וזה ממש קשה כי ההנקה מייבשת ואישה שמניקה ידוע שצורכת כפול קלוריות מאישה רגילה, והייתה שם חברה שממש כאב לי עליה היא הייתה חודש אחרי לידת ניתוח (לידה 5) והיא גם מניקה והיא צמה והייתה צריכה להתרוצץ אחרי ארבעת ילדיה הקטנים מה נשאר לומר ? כל הכבוד לה אני בטוחה שמי שמתייסרת ביום כיפור השכר שלה יותר גדול אז חג שמח ושנה טובה לכולנו

למעלה