חג שמח לכולם.

חג שמח לכולם.

שלום. אני חובב סיפורים קצרים עם מוסר השכל.אני מאוד אוהב לשמוע סיפורים עם היבטים שונים על החיים ולפי דעתי אפשר ללמוד המון מסיפורים כאלה על החיים ועל עצמנו בכלל.בתור פורום של סיפורים מסוג זה ולא רק,היתי מצפה שיכתבו סיפורים כאלה ואחרים.אני מאוד היתי רוצה (ואני מאמין שעוד הרבה חברים בפורום), שכל אחד מהחברים בפורום יתרום קצת מהידע שלו ויכתוב וישתף אותנו עם סיפורים שהוא/יא יודע.אנא כתבו פה סיפורים שאתם מכירים,כי גם בגלל זה נבנה הפורום.

חג שמח ושנה טובה

אם אתה חובב סיפורים קצרים עם מוסר השכל, כפסע בינך ובין תפקיד מספר הסיפורים אשר משתף גם אחרים בחוויות ובסיפורים. אגב, בשבילי, כמספרת סיפורים, העיקר אינו הסיפור אלא המקום שממנו הסיפור מגיע. כאשר אני מחוברת למקום הנכון, הסיפורים מגיעים בקלות ואפילו נוצרים חדשים בו במקום. אין זה אומר שאין צורך כלל בסיפורים, אלא שפשוט - אין זה העיקר כלל. אני מאחלת לכולם שנה טובה ושמחה ושמעיין הסיפורים שבתוכנו לעולם לא ייבש.

חג שמח והמלצה

שלום לך, חג שמח ושנה טובה. בעבר שלחתי אותך לאתר בו יש סיפורים רבים מן הסוג אותו אתה מחפש והנה עוד המלצה - "אוצר המזרח". סיפורים קצרים, בני חצי עמוד ויש בהם הרבה מה ללמוד. שנה טובה פעם נוספת לך ולכל מי שאני מכירה ואיני מכירה.

"אוצר המזרח" איפה אפשר להשיג אותו?

ובקשר לכתובת האתר ששלחת לי, ניסיתי להיכנס אבל זה לא נכנס.את יכולה לשלוח לי את הכתובת שוב? תודה לך ולכל ישראל.

כתובת אתר "שעת סיפור"

הנה הכתובת http://www.micro-cosmus.com/sipur/ את הספר ניתן להשיג בחנויות או בספריות. איני בבית כרגע אז לא אוכל לומר לך את שם ההוצאה. בברכה,

למעלה