חג שמח לכולם!!!

חג שמח לכולם!!!

שלום לכל חברי הפורום, שמחתי לדעת שניתן לבצע פריסות אוטומטיות ולקבל עזרה בפרוש דרך פורום זה. אז ככה, ביצעתי פריסה של 5 קלפים+סיכום לגבי השאלה: מה פוטנציאל המערכת הזוגית שלי ב-3 החודשים הבאים. והתוצאות שקיבלתי הם: 2 חרבות,9 גביעים,הכוהן הגדול,7 מטות,צדק וסיכום מרכבה (כרגע אני לא במערכת יחסים-היא נגמרה לפני כמה חודשים) מישהו יכול לעזור בפרוש? תודה

צ ל י ל 8

New member
היי תפוזינה ../images/Emo140.gif

גבר? אישה? אם אין מערכת זוגית, לא ניתן לשאול על פוטנציאל. אנא-קצת יותר רקע..

שלום צליל

אני אישה, כיום אין לי מערכת זוגית. רציתי לדעת האם תהיה לי אהבה חדשה במהלך-3 החודשים הבאים. איזו שאלה עליי לשאול?

צ ל י ל 8

New member
תפוזינה ../images/Emo68.gif

פריסת שאלה: מה הפוטנציאל שלי למצוא זוגיות ב-3 החודשים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

צליל

להלן התוצאות: מלכת חרבות, 3 מטות, אס גביעים, יום הדין, מלך חרבות וסיכום 7 גביעים תוכלי לעזור לי בפרושם? תודה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב תפוזינה ../images/Emo42.gif

מה - מלכת החרבות הפוטנציאל - 3 מטות שלי - אס הגביעים למצוא זוגיות - יום הדין ב-3 החודשים הבאים? - מלך החרבות סיכום = 7 גביעים הפריסה אינה שוללת אפשרות של זוגיות, אבל כנראה שלא בתחום של 3 חודשים באים… את כבר חסרת סבלנות, את מאוד רוצה זאת והיית עושה למען זה הרבה. אבל את צריכה עדיין להמתין. אני חושבת שהזוגיות שתגיע לך, תגיע מאוד במפתיע. ממקום שאת לא תצפי שזה יקרה לך. אל תהיי מאוכזבת. תני לזמן לעשות את שלו. כל דבר בזמנו, ולך צפויה הפתעה

למעלה