תודה לכוולם ....... שיהיה חג שמח !!!!
כ כבשה פלורסנטית New member 27/5/04 #42 7 בלי עין הרע... כבר אמרתי לך.... תנסו לדמיין ילד בן 5 וחצי... שהוא... דוֹד נכון מוזר?
ק קיפיק New member 27/5/04 #48 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני!!! הדוד בן 18...האחיין בן 21... ויש לו עוד 23 אחיינים..... פפפפפפפפפפי....מפחיד.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני!!! הדוד בן 18...האחיין בן 21... ויש לו עוד 23 אחיינים..... פפפפפפפפפפי....מפחיד.
ק קיפיק New member 27/5/04 #49 פעם גם לי היו 2...את תתרגלי לזה מהר ...נוסטלגיה... האחיין הכי גדול שלי עוד חודשיים ושבוע משתחרר מהצבא.... הוא כזה צדיק. (אגב, למי ששואל את עצמו כמה יש לי היום, התשובה קצת מורכבת...)
פעם גם לי היו 2...את תתרגלי לזה מהר ...נוסטלגיה... האחיין הכי גדול שלי עוד חודשיים ושבוע משתחרר מהצבא.... הוא כזה צדיק. (אגב, למי ששואל את עצמו כמה יש לי היום, התשובה קצת מורכבת...)
מ מופרעת בנשמה New member 25/5/04 #21 חג שמייח לכולם!!!!../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif ב"ה אני הולכת ללמוד לבגרות בתנ"ך שיש לי ביום א' (תמיד משרד החינוך עושים תנ"ך אחרי שבועות, מענין למה ) ושולי מזל"ט
חג שמייח לכולם!!!!../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif ב"ה אני הולכת ללמוד לבגרות בתנ"ך שיש לי ביום א' (תמיד משרד החינוך עושים תנ"ך אחרי שבועות, מענין למה ) ושולי מזל"ט
T tamarhp New member 25/5/04 #25 ראשון או שני? אני לא יודעת.... וזה לא הגיוני שלחלק יהיה בראשון וחלק בשני