חג שמח לכולם.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
חג שמח לכולם.

חג שמח וכשר למי ששומר ופשוט חג שמח וטעים למי ששומר שהחמץ לא יגמר. כשאתם אוכלים מצות, תחשבו על הלאמבס מטולקין. זו האסוציאציה שיש לי.

Sargon

New member
חג שמח וכשר

האמת שכילד ניסיתי לחשוב על המצות כלמבאס. . . אחרי הקריאה הראשונה של שר הטבעות. . . . . .נוסטלגיה. . . CUT THE BULLSHIT! שיהיה לכולכם חג שמח, אחלה של ארוחת ליל הסדר ושתמצאו את האפיקומן.

דרגורן

New member
../images/Emo13.gif חג שמח

פיחס! לאמבס. פשוט פוי! בעצם? זה מתאים

BluePrint

New member
הדעות חלוקות

כמו מצה, לחלק זה טעים, ולחלק לא. מה שבטוח זה שכל אוכל נהיה משעמם אם אוכלים רק אותו למשך תקופה ארוכה. (יוצא מין הכלל: גארפילד-לאזניה) ומצה היא מאד טעימה, אם מורחים עליה מרגרינה\חמאה ועל זה מוסיפים ריבה. היתרון של למבאס מול מצות הוא הערך התזונתי, "לחם דרך" אמור להיות מזין ברמה שלעולם לא נצליח להנדס גנטית. ולעומתו המצה שערכה התזונתי שווה לאכילת עוגת בוץ.

מצה זה טעים????????

אוי אבוי. נוראיים. הלא מצה נועדה להיות לא-טעימה... חוצמזה, השנה נראה לי שלא יהיה לי מושג אם מצה טעימה או לא. במסגרת "דרך החיים" (דיאטה) הנוראית שגזרתי על עצמי, לא יבוא (כמעט) לחם לפי. בשבועיים וחצי האחרונים אכלתי רק פיתה אחת (בפיקניק) ושתי לחמניות (בביגור, כי זה היה הדבר היחיד שבא אל פי באותו יום...). אז מצה??? אחחח, החיים הטובים. אתם תגמרו את פסח עם ה-2.5 ק"ג עודפים בממוצע, ואני - גם, סביר להניח, פשוט מרגשי השתתפות, אבל בהחלט לא מאכילת מצות...

shadowfax

New member
חג שמח

אל תדאגו אני אשמור עליכם.... SHADOWFAX שהולך "לבלות" במילואים

Sargon

New member
מצה זה טעים

אמנם לא מעבר לסביר אבל אכיל. מאיר עשה חיים במילואים! איפה אתה ממלא?

אלדריון

New member
חג שמח!!

מצה, לדעתי, היא אנטי למבאס: מצה היא "לחמא ענייא" בעוד שסוד הלבאס מופקד רק בקרב גבירות העלפים, ונחשב למזון משובח ביותר. בני ישראל אפו מצות כי לא היה זמן להכין לחם, אבל הכנת הלבאס ארוכה... למבאס מעודד וממריץ את הנפש, בעוד מצה, ובכן... מצד שני: במצה יש יותר קלוריות, כך שהיא תספק יותר אנרגיה ממזון רגיל. אף-אחד לא יכול לאכול מצה יום אחרי יום, כך שהיא תספיק לכל המסע עד מורדור ובחזרה. מצה דוחה אנשים שלא מבינים עניין, כמו שהלבאס דחה את האורקים ואת גולום... אני מצה פשרה: מן=הלמבאס היהודי.

רמץ

New member
חג שמח! ../images/Emo157.gif

האמת שקמתי היום בבוקר במחשבה שליל הסדר צריך להיות בזמן הקרוב והופתעתי לגלות שזה היום. היה קצר יחסית (קראנו בהגדה איזה 7-8 דקות) אבל בהחלט ממצה
- סטוגודוש! סתם. אני די אוהב מצות. אע"פ שאני סבור שאם למבאס היה מצות, העלמות העלפיות לא היו כ"כ חינניות ודקות גזרה.

למעלה