חג שמח , לכולם!!!

חג שמח , לכולם!!!

מגיע לכם שאשתף אתכם גם באירועים , "שעושים טוב על הנשמה" לא רק עם הקיטורים. הפכנו את יום העצמאות "ליום איחוד משפחות" קטן, וגם השנה נסענו לטייל, והפעם "הגזמנו" ובגדול, הרשתי לעצמי לסוע לכמה שעות טובות, לכמעט 10 שעות, יצאנו בבוקר לכיוון נחל עיון, וירדנו את כל המסלול, עד לתנור, יופי של מסלול , היה ניתוק טוטאלי מהבית והמחלה, וחזרנו לא מזמן, וכמו שאומרים "עייפים אך מרוצים" ניתקתי את עצמי לגמרי מהמחלה, היא אומנם הוזכרה מדי פעם אך לא מתוך ביאוס אלה מתוך שאלות של אינפורמציה. הפעם השארתי אותו עם דייב בלב שקט, וכשחזרנו הביתה , החוזרת שאלה אותו אם התגעגע אלינו ואל מי הכי, הצביע על החייל, אני והחוזרת ממש לא היינו חסרות לו. חבל שיש חג עצמאות רק פעם בשנה, ואי אפשר לעשות טיולים כאלה לעטים קרובות יותר. אני לא יודעת אם תכעסו או לא על מה שאכתוב, אך זאת היית הרגשתי, אפילו לא הרגשתי רגשי אשם שהוא בבית ואנחנו מטיילים, הרגשתי שמגיע לי יום חופש אמיתי מכל מה שקורה בבית!! שיהייה לכם ערב נעים ושקט, ניצה.

טילי66

New member
ניצה חברתי

אני מלאת הערצה אליך.תמשיכי להנות ומי אמר שאי אפשר לעשות עוד יום עצמאות תקראי לזה יום הכייף מחבקת ואוהבת ואם זה לא מספיק גם מתגעגעת.תמי

hregev10

New member
ניצה יקירה !

הפעם הוכחת שאת באמת עצמאית ועוד בחג העצמאות, כל הכבוד על צאתכם לטיול בצפון והחלפת האוירה ששוררת בבית, בסך הכל מגיע גם לך להנות עם ילדיך, כי עם טובי באמת שזה כבר בלתי אפשרי, אני שמחה שדאגת גם לעצמך, הרי בסך הכל יש לו את דייב כבר די הרבה זמן ואני מקוה שהוא קשור אליו וזה כבר החלק הקל שבענין. צאי לטייל בכל מקום שזה אפשרי כל זמן שזה ניתן. ואולי בטעות תגיעי גם אלי. להתראות חני

אגסיל

New member
ניצה יקרה, כל כך שמחתי בשבילך שנהנית../images/Emo24.gif

הרי גם לך מגיע מדי פעם להתנתק ולהנות מהחיים. הרי את משקיעה בבעלך יום יום שעה שעה ונותנת לו את כולך. יום אחד מדי פעם, למלא מצברים זה רק טוב לך וטוב גם לו. המשיכי כך ולא משנה איך קוראים לזה, יום עצמאות או יום לעצמי או כל שם אחר. מגיע לך וטוב שאת לא מרגישה רגשי אשם. כל הכבוד שנהנית. מחזקת אותך לילי

ניצה יקרה , למה בדיוק רגשי אשם????

האם את חושבת שיכולת לקחת אותו איתך לטיול הזה בכסא גלגלים??? בסך הכל הוא המשיך בשיגרת היום שלו ואתם נסעתם לבלות כמו שכל אחד חוגג את יום העצמאות. הלואי ויהיו הרבה ימים כאלו שתוכלי לצאת ולנסוע ולהנות כמה שיותר, טובי לא חסר דבר , יש לו טיפול מעולה ואתם מנקים את הראש מה שהיה גם חשוב שנסעתם יחד כמשפחה, גיבוש מחוץ לגבולות המחלה והבית, כן ירבו. אוהבת, לילה טוב, טובה

../images/Emo24.gif תודה לכל המעודדים והתומכים...

באמת היה חסר הניקוי הראש הזה.... נותן כוח להמשך.... שיהייה לכולם המשך שבוע טוב! ניצה.

ענתי44

New member
ניצה'לה זה נהדר

כן ירבו ניקויי הראש מהאלצהיימר. גם אצלנו היה חג נפלא. הבאתי את אמא הביתה. כשחיכינו שהאחות תיתן לנו את הכדורים , האחות אמרה לאמא שלא תעזוב את בית האבות כי היא אוהבת אותה " תראו תראו" אמרה אמא, " אם את כל כך מתגעגעת תבואי לבקר אותי בבית" ונתנה לה כתובת. אחותי הגיעה וגם הילדים של אחי והיה ממש נהדר. כשאמא התעוררה משנת הצהרים היתה קצת מבולבלת ולא ידעה מי אני ואיפה היא, אבל התאוששה מהר.

אירילה

New member
ניצה , רגשות האשמה - out

שמחתי מאוד לקרו את אשר עבר עליך אתמול ,תתחילי להרשות לעצמך ניקויי ראש מידי פעם , זה טוב לנשמה ולגוף ולא גורע כי זה הוא מיחסך לבעלך ,לאהבתך אליו ולדרך טיפולו בו. אל תתיחסי למה שיגידו אחרים וגם לא הילדים ,שכנים או כל מישהוא אחר ,ואם מישהוא יעיר לך תציעי לו להתחלף איתך . כל הכבוד לך ניצה , יופי...........!!!!!!!! שתמשיכי להינות ובלי רגושת אשמה או מצפון בבקשה. גרשון

zs1957

New member
ניצה כל הכבוד על היוזמה.

תמשיכי לתדלק עוד ועוד. הגוף והנשמה שלך זקוקים לאנרגיות מבחוץ.

גרשון, אם זה היה תלוי בילדים

הם היו מוציאים אותי לחופש תמידי, הם הכי הכי מעודדים, הם עברו ועוברים איתי את כל מהלך המחלה, ויודעים עד כמה קשה לשהות איתו מעל שעה, ביחוד כשהוא מתחיל עם הנהימות, זה כמו קדיחה במוח, הוא יכול לנהום במשך שעות בלי הפסקה, וזה יכול להוציא מהדעת, וזאת הסיבה שאני דואגת שלדייב יהיו שעות עבודה עם הפסקות, ומשתדלת שלא יעבוד רצוף 8 שעות, ואם עובד אז דואגת שילך הביתה ולא ישמע יותר אותו, שהמוח שלו ינוח קצת. ואתן לך דוגמא: התחלתי לעבוד, ב"ה, אומנם לא מי יודע מה אבל בכל זאת עבודה מחוץ לבית וכולל הנסיעות זה יוצא 8 שעות, בדיוק השעות של דייב, אני משתדלת שאחרי העבודה ילך הביתה, הילדים ואני נושאים בעול עד הבוקר, גם הם מבינים שאי אפשר לשגע את דייב ולבקש ממנו שיחזור בערב להכניס אותו למיטה, גם מבחינה כלכלית זה לא כדאי לי, וגם מהבחינה שלתת לדייב לנוח כי אני יודעת עד כמה זה קשה, בימי שישי שבת אני עוברת את הקושי הזה, ויודעת להעריך את המעמסה שלו. וחוץ מזה תודה לכם על העידוד, זה תמיד נחוץ!!! ניצה.

למעלה