הנס שלי
כן, קרה לי נס. אמיתי. היא הייתה יפה בטרוף. גוף משגע. צעירה ממני בלא מעט שנים. מעולם לא הייתי עם דבר כל כך יפה. סקסי. יצאנו לארוחת ערב במסעדה בתל-אביב. היה ערב מאוד נחמד, אוכל טעים, יין מעולה. ראיתי את הנוכחים במסעדה מביטים בה. היא הייתה כל כך יפה.מהממת. מושלמת. בשלב מסוים ויתרתי על הפנטסיה שיקרה ביננו משהו. ופשוט השתחררתי והתנהגתי חופשי. בתום הארוחה הלכנו לאט לאט לכיוון הרכב (נדמה לי שהלכנו אנגז'ה - שלובי זרוע). היה לי ברור שאני מחזיר אותה לדירת הסטודדנטיות שלה וזהו..צריך לקרא לילד בשמו: 'לא קורצתי מהחומר שמזיין בחורות כאלו'. הגענו לרכב ואז היא נשענת על דלת בצד הנהג - הצד שלי. "מה מאמי? רוצה לנהוג"? שאלתי קצת מופתע נענעה את ראשה לשלילה בבישנות ואמרה, "אה-אה" אז מה? חמודה? שאלתי בקול אבהי קצת ותמים, זה לא הצד שלך?.. הביטה על הרצפה קצת במבוכה. ליטפתי לה את הראש, ועוד הספקתי לשאול? מה? את לא רוצה הביתה? ובתוך שניות - לא יודע איך ולמה? - שנינו עמדדנו צמודים ומתנשקים בטירוף. שלחתי יד מלטפת אל שדיה והיא מיד החלה להינאח והבליטה את החזה הכה יפה שלה. הורדתי יד אל בין רגליה והיא מיד הבליטה את האגן קדימה מעודדת אותי לאונן לה.... התחלתי לפתוח לה את המכנסיים (כן כן בחניה..)והיא מיד עזרה לי במלאכת הפתיחה של מכנסיה.. אני זוכר את התחתון הסקסי, את ההבטן השטוחה לגמרי, את העגיל הקטן בפופיק..את הקלילות שהיא הסירה אותם.. "יראו אותנו", אמרתי בחשש והיא מיד ענתה: "שייהנו" והצמידה את שפתותיה לשפתיי. ירדנו שם בטירוף אחד לשניה בחניה החשוכה של החניה..התנשקנו, התחבקנו, התעלסנו אחר כך כמה שעות. באותו לילה קרה לי הנס. הייתי איתה. הכל היה מותר. הכל היה אפשרי. מעולם לפני כן לא הייתי עם בחורה כה יפה, כה סקסית, כה צעירה (אבל כמובן אחרי צבא!!!!!)לא מביט כלל על פחות מזה)... רדיופון