חג שמח לכולם!

Winter of Souls

New member
חג שמח לכולם!

חג שמח לכם ושנה טובה, אני מאחלת לכולם אחלה שנה, ואחלה חג :) ונקוה שכ"מתנת חג" יביאו לנו את העונה השנייה P: (אני ראיתי כבר אבל זה לא משנה, אני עדיין מצפה לזה) מאחלת, רוני

white angels

New member
שנהה טובהה לכוולם!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

חח רוני הקדמת אותי בדיוק באתי לכתוב הודעת חג שמח חיח XD חג שמח לכל חברות הפורום,שתהיה לכן שנה מתוקה,פורייה ומהנה ושתהיו לראש ולא לזנב!
חח לי כבר לא משנה אם יביאו את הפרקים החדשים או לא ממילא אני לא אוכל לראות וגם ראיתי את כל הפרקים
אבל בכל זאת אני מקווה שיישדרו בקרוב לטובת כל מי שמחכה לזה
זהו,עוד פחות משבוע אני מתגייסת ואני לא אהיה פה ממש..אולי אני אבוא לבקר מדי פעם חח לראות איך אתם נהנים מהפרקים
קיצר חפרתי..אז שתהיה לכולם שנה נהדרת ותבלו! אוהבת
פנינית..

m2love

New member
../images/Emo13.gif

ואני גם אוסיף קצת איחולים ... שתיהיה לנו שנה מעולה,והכי חשוב יותר טובה ומוצלחת מהשנה הקודמת
שנצליח בכל הדברים החשובים לנו,וננצל את השנה רק לטובה
ולפנינית,איזה באסה שלא תוכלי לצפות בפרקים,אבל לא נורא העיקר שכבר ראית אותם ! וואי את עוד מעט מתגייסת,אני זוכרת היית אומרת עוד חודשיים וזה..הזמן טס=0 ותיהיה חסרה בפורום אם לא תיהיה כאן הרבה,כי את הכוכב שלנו (יש מישו שלא יסכים איתי?
) ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר אצלך בצבא,ואל תדאגי כולם עוברים את זה בסופו של דבר.. העיקר שתפיקי את הדברים הטובים מהתקופה הזאת,ותכירי אנשים חדשים
ושוב...שנה טובה ומתוקה לכולנו,ושיהיה לנו רק טוב !
לב|

../images/Emo214.gifכבר מתגייסת? ../images/Emo178.gif

אני כל כך אתגעגעעעעעעעעעעעעעע
אוף.

white angels

New member
גמאני אתגעגעעע!

אלייך
ומה איתך? את מתגייסת או שעושה שירות לאומי?

Winter of Souls

New member
מוחעחעחע

מוחעחע הקדמתי אותך P: ואת כבר מתגייסת?:( אוףף :( תזכרי אותנו! ואת הסדרה, ובהצלחה, בכל!

white angels

New member
תודה מאמי!

אל תדאגי,אני בטוח אזכור אתכם..אבל זה לא אומר שאני לא אהיה פה יותר!

../images/Emo214.gif../images/Emo74.gifשנה מתוקה../images/Emo74.gif

ונפלאה ומצחיקה ועשירה וטובה
וכל מה שאתם מאחלים לעצמכם

למעלה