חג שמח לכולם

מצב
הנושא נעול.

rachel or

New member
חג שמח לכולם

חג שמח לכולם
ורציתי לשאול מה דעתכם לפנות לתוכנית כמו בולדוזר כל בוטק אמנון לוי על מנת להזיז את הענינם מבחינת המאבק. מוכנה להרים טלפון רציתי לשאול קודם מה דעתכם. רחלי

רעיון מצוין, מדיה כמו של טלוויזיה

חג שמח לכולם
ורציתי לשאול מה דעתכם לפנות לתוכנית כמו בולדוזר כל בוטק אמנון לוי על מנת להזיז את הענינם מבחינת המאבק. מוכנה להרים טלפון רציתי לשאול קודם מה דעתכם. רחלי
רעיון מצוין, מדיה כמו של טלוויזיה
היא מדיה שנחשפת למאות אלפי צופים, וביניהם אנשים שיכולים לקדם את החקיקה. זה יוצר מודעות ולחץ במידה מסוימת, וזה חלק מהמאבק שלנו,אסור לתת להם להרגיש שאנו שוכחות או לא מוותרות, כי זה מה שהם רוצים. צריך לראות איך עושים זאת בצורה אנונימית וחכמה, מוכנה להתראיין אנונימית בלבד.
תודה על העדכון מהפגישה שלא התקיימה.

שיר5520

New member
אני ממש לא מצליחה להבין

חג שמח לכולם
אני ממש לא מצליחה להבין
למה כל מי שיש לו רעיונות לא פונה איתם ל"זכות להיות הורים" ולא מגיע לפגישות שלהם ומנסה לתרום. כל כך מעט אנשים מהפורום הזה פועלים כרגע בתכלס במאבק. חבל... אנחנו מזכירים כל הזמן שכולם מוזמנים להצטרף לפעילות. ולעניין שהעלת - להזכירכם, רק לפני כמה חודשים הצלחנו להרים כתבה ארוכה ומקיפה באולפן 2 ובמקביל כתבות באת ולאישה. לא היתה לנו שום בעיה להמשיך, רק שזה פשוט לא עזר. בכתבה משרד הבריאות הבטיח שהנושא מטופל, אבל מאז לא השתנה כלום והם אפילו עדיין לא נאותו להיפגש איתנו!! באמת חבל לבזבז אנרגיות על פעילויות יחידניות כשאנשי הזכות להיות הורים כל כך רוצים ומתאמצים לעזור.

אני מגבה את דברים ב- 100% ../images/Emo45.gif

אני ממש לא מצליחה להבין
למה כל מי שיש לו רעיונות לא פונה איתם ל"זכות להיות הורים" ולא מגיע לפגישות שלהם ומנסה לתרום. כל כך מעט אנשים מהפורום הזה פועלים כרגע בתכלס במאבק. חבל... אנחנו מזכירים כל הזמן שכולם מוזמנים להצטרף לפעילות. ולעניין שהעלת - להזכירכם, רק לפני כמה חודשים הצלחנו להרים כתבה ארוכה ומקיפה באולפן 2 ובמקביל כתבות באת ולאישה. לא היתה לנו שום בעיה להמשיך, רק שזה פשוט לא עזר. בכתבה משרד הבריאות הבטיח שהנושא מטופל, אבל מאז לא השתנה כלום והם אפילו עדיין לא נאותו להיפגש איתנו!! באמת חבל לבזבז אנרגיות על פעילויות יחידניות כשאנשי הזכות להיות הורים כל כך רוצים ומתאמצים לעזור.
אני מגבה את דברים ב- 100%

אני מסכים איתך במאת האחוזים. לפני שבועיים יצרתי קשר אם אדוינה עם בקשה להיות יותר פעיל. הבקשה שלי התקבל בידיים פתוחות ובפגישה הבאה של "זכות להיות הורים" בישקתי להיות מוזמן. אדוינה הבטחה לי שכך יהיה. אני זוכר את במפגש אצל לימי לפניחצי שנה כאשר ביקשת מאנשים ליטול חלק. כולם פה עשו הרבה רוח, כולל אני ולא שום דבר תכלס. לפני שבועיים החלטתי שזה עומד להשתנות, מבחינתי לפחות. כל פעילות שלי מאז בנושא מתואם עם אדוינה ואני מזמין גם את האחרים להצטרף ולא לשבת על הידיים.

צוקה1

New member
האם כדי להיות שותפים צריך ליצור קשר

אני מגבה את דברים ב- 100%

אני מסכים איתך במאת האחוזים. לפני שבועיים יצרתי קשר אם אדוינה עם בקשה להיות יותר פעיל. הבקשה שלי התקבל בידיים פתוחות ובפגישה הבאה של "זכות להיות הורים" בישקתי להיות מוזמן. אדוינה הבטחה לי שכך יהיה. אני זוכר את במפגש אצל לימי לפניחצי שנה כאשר ביקשת מאנשים ליטול חלק. כולם פה עשו הרבה רוח, כולל אני ולא שום דבר תכלס. לפני שבועיים החלטתי שזה עומד להשתנות, מבחינתי לפחות. כל פעילות שלי מאז בנושא מתואם עם אדוינה ואני מזמין גם את האחרים להצטרף ולא לשבת על הידיים.
אישי וישיר עם אנשים מסוימים? אני הייתי שמחה לו דברים, תכניות ,רעיונות, פגישות ועוד שאין מניעה לפרסמם ברבים (כדי לא לקלק לנו) יבואו לידיעת כולם כאן בפורום חג שמח צוקה

אחד הסיבות שהחלטתי להיות.....

אישי וישיר עם אנשים מסוימים? אני הייתי שמחה לו דברים, תכניות ,רעיונות, פגישות ועוד שאין מניעה לפרסמם ברבים (כדי לא לקלק לנו) יבואו לידיעת כולם כאן בפורום חג שמח צוקה
אחד הסיבות שהחלטתי להיות.....
אחד הסיבות שהחלטתי להיות יותר פעיל זו מאמת האפלה שהיינו שרועים פה בפפורום לגבי המאבק וכן העלתי את נושא זה בפני אדוינה ואני מקווה שנושא הזה כן יתוקן. לגבי הודעות כאן בפורום, יש לזכור שזו פורום ציבורי ואין אנו יודעים מי קורא בו. פרוסום בפורום יכול לפעמים לתרפד פעילות ואסטרגיות במיוחד כאשר יוצאים למאבק מול גורמים ממשלתיים. אני גם לא בעד יותר מידי יוזמות אישיות אלא מאבק מרוכז שבו כל מי שרוצה ליטול בו חלק יעשה זאת תחת אותה מסגרת ובתיאום מלא עם מארגני המאבק. לגבי פגישות אני גם דיברתי אם אדוינה וגם אם ליאור של חנה בנושא ומפגש כזה חייבת להיות מיועדת אך ורק לנושא המאבק ואם פרוטכל והטלת משימות מחייבות לכל מי שמוכן להיות חלק במאבק. אני מזכיר שוב את המפגש שהייתה אצל לימי כאשר שיר שאלה מי מוכן להיות פעיל והייתה הענות די קלה באם בכלל וזה כולל ממני באותה תקופה.

שיר5520

New member
צוקה יקרה,

צוקה יקרה,
אני מבינה את הרצון לדעת ולהבין מה קורה, אבל כן, מי שבאמת רוצה להיות בעניינים, חייב לבוא לפגישות או להתעדכן בטלפון. מעולם לא עניתי למישהו בטלפון שאני לא מוסרת מידע. תמיד הסברתי הכול בשמחה. כמובן שכל מה שאפשר לפרסם בפורום חברי הזכות להיות הורים מפרסמים. רק עכשיו היה דיווח מאוד מפורט של רחל. יש גם הרבה דברים שאי אפשר לכתוב כאן וזה מאוד ברור. אנחנו אף פעם לא יודעים מי קורה ולא יכול להיות שפורום ציבורי שכל אחד יכול להיכנס אליו יהיה לוח מודעות של מאבק כל כך רגיש. אני בטוחה שאת מבינה.

צוקה1

New member
מלח ושיר ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

צוקה יקרה,
אני מבינה את הרצון לדעת ולהבין מה קורה, אבל כן, מי שבאמת רוצה להיות בעניינים, חייב לבוא לפגישות או להתעדכן בטלפון. מעולם לא עניתי למישהו בטלפון שאני לא מוסרת מידע. תמיד הסברתי הכול בשמחה. כמובן שכל מה שאפשר לפרסם בפורום חברי הזכות להיות הורים מפרסמים. רק עכשיו היה דיווח מאוד מפורט של רחל. יש גם הרבה דברים שאי אפשר לכתוב כאן וזה מאוד ברור. אנחנו אף פעם לא יודעים מי קורה ולא יכול להיות שפורום ציבורי שכל אחד יכול להיכנס אליו יהיה לוח מודעות של מאבק כל כך רגיש. אני בטוחה שאת מבינה.
מלח ושיר

כן גם בהודעה שלי סייגתי את העידכונים רק לדברים שפירסומם ברבים לא יזיק למאבק -כך שאני בהחלט מבינה וגם לא רוצה שהכל יפורסם כאן . אני מודה (
מלח,איפה הכומר ??
)שאף פעם לא התקשרתי אלייך שיר כדי להתעדכן .ואין לי ספק שמי שפנה אלייך -גם נענה . בכלל שיר לדעתי אין לאף אחד טענות כלפייך ואני באופן אישי חושבת שעשית כמיטב יכולתך וכל הכבוד לך ,לסביון ולאדוינה שהתנדבתן ותרמתן למאבק ועדיין. יש לי הרגשה פשוט, שקצת התעוררנו לאחרונה ומכייון שכך אנו רוצים( שלא כבעבר) להיות מעורבים ושותפים ומיודעים יותר. האם מעבר לדברים האחרים ,אפשר לעשות כאן כפי שעשו בפורום ה"זכות להיות הורים" ולעדכן ולאפשר שאלות מידי פעם (דברים כמובן שאפשר לפרסם בלי חשש )?-אני חושבת שזה רעיון לא רע .הנה נכון רחל קפצה לכאן ועידכנה ומבחינתי זה היה אקט ועידכוןמאוד מהותי. בכלל אני רואה את ההתעוררות הזו שלנו כמבורכת. אולי באמת סוף סוף יקרה משהו
צוקה תודה מלח ותודה שיר על ההתייחסות ועל התשובות המנומקות

מצב
הנושא נעול.
למעלה