רעיון מצוין, מדיה כמו של טלוויזיהחג שמח לכולם
ורציתי לשאול מה דעתכם לפנות לתוכנית כמו בולדוזר כל בוטק אמנון לוי על מנת להזיז את הענינם מבחינת המאבק. מוכנה להרים טלפון רציתי לשאול קודם מה דעתכם. רחלי
אני ממש לא מצליחה להביןחג שמח לכולם
ורציתי לשאול מה דעתכם לפנות לתוכנית כמו בולדוזר כל בוטק אמנון לוי על מנת להזיז את הענינם מבחינת המאבק. מוכנה להרים טלפון רציתי לשאול קודם מה דעתכם. רחלי
אני מגבה את דברים ב- 100%אני ממש לא מצליחה להבין
למה כל מי שיש לו רעיונות לא פונה איתם ל"זכות להיות הורים" ולא מגיע לפגישות שלהם ומנסה לתרום. כל כך מעט אנשים מהפורום הזה פועלים כרגע בתכלס במאבק. חבל... אנחנו מזכירים כל הזמן שכולם מוזמנים להצטרף לפעילות. ולעניין שהעלת - להזכירכם, רק לפני כמה חודשים הצלחנו להרים כתבה ארוכה ומקיפה באולפן 2 ובמקביל כתבות באת ולאישה. לא היתה לנו שום בעיה להמשיך, רק שזה פשוט לא עזר. בכתבה משרד הבריאות הבטיח שהנושא מטופל, אבל מאז לא השתנה כלום והם אפילו עדיין לא נאותו להיפגש איתנו!! באמת חבל לבזבז אנרגיות על פעילויות יחידניות כשאנשי הזכות להיות הורים כל כך רוצים ומתאמצים לעזור.
האם כדי להיות שותפים צריך ליצור קשראני מגבה את דברים ב- 100%![]()
אני מסכים איתך במאת האחוזים. לפני שבועיים יצרתי קשר אם אדוינה עם בקשה להיות יותר פעיל. הבקשה שלי התקבל בידיים פתוחות ובפגישה הבאה של "זכות להיות הורים" בישקתי להיות מוזמן. אדוינה הבטחה לי שכך יהיה. אני זוכר את במפגש אצל לימי לפניחצי שנה כאשר ביקשת מאנשים ליטול חלק. כולם פה עשו הרבה רוח, כולל אני ולא שום דבר תכלס. לפני שבועיים החלטתי שזה עומד להשתנות, מבחינתי לפחות. כל פעילות שלי מאז בנושא מתואם עם אדוינה ואני מזמין גם את האחרים להצטרף ולא לשבת על הידיים.
אחד הסיבות שהחלטתי להיות.....האם כדי להיות שותפים צריך ליצור קשר
אישי וישיר עם אנשים מסוימים? אני הייתי שמחה לו דברים, תכניות ,רעיונות, פגישות ועוד שאין מניעה לפרסמם ברבים (כדי לא לקלק לנו) יבואו לידיעת כולם כאן בפורום חג שמח צוקה
צוקה יקרה,האם כדי להיות שותפים צריך ליצור קשר
אישי וישיר עם אנשים מסוימים? אני הייתי שמחה לו דברים, תכניות ,רעיונות, פגישות ועוד שאין מניעה לפרסמם ברבים (כדי לא לקלק לנו) יבואו לידיעת כולם כאן בפורום חג שמח צוקה
מלח ושירצוקה יקרה,
אני מבינה את הרצון לדעת ולהבין מה קורה, אבל כן, מי שבאמת רוצה להיות בעניינים, חייב לבוא לפגישות או להתעדכן בטלפון. מעולם לא עניתי למישהו בטלפון שאני לא מוסרת מידע. תמיד הסברתי הכול בשמחה. כמובן שכל מה שאפשר לפרסם בפורום חברי הזכות להיות הורים מפרסמים. רק עכשיו היה דיווח מאוד מפורט של רחל. יש גם הרבה דברים שאי אפשר לכתוב כאן וזה מאוד ברור. אנחנו אף פעם לא יודעים מי קורה ולא יכול להיות שפורום ציבורי שכל אחד יכול להיכנס אליו יהיה לוח מודעות של מאבק כל כך רגיש. אני בטוחה שאת מבינה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.