חג שמח לכולם

שדון.

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo65.gif

חג שמח לכל חברי הפורום היקרים!!!! אני מאד נהניתי מהחג (אלוהים,,אבל מדוע היה כ"כ ארוך) הייתי אצל חברים טובים בקרב משפחתי המקסימה עם אהובי ואוהבי נ.ב: אלוהים,,,,אבל מדוע היה כ"כ ארוך

yaela45

New member
חג שמח לכולםםםםם

לשדוני, אתה לא לבד.. החופש ארוך ארוך.. אבל גם דברים טובים אפשר למצוא להיות עם הילדים, הכלב והחתול, לראות הירוק בשכונה ואת המיים אם כי את האגם קצת קשה לראות אותו מתייבש אבל העיקר זה מה שבלב ובנשמה.. ופשוט תמשיך להיות אתה גם אם צריך להחזיר חתול אובד.. החשוב האהבה ולזרום בכיף ולאפרת מלכת הפורום אין מילים מכינה עוגות וקפה ואוכלת את הארגז´ים (שוב היא תכעס עלי שהזכרתי את ז´ה) לארח עם חיוך ומכל הנשמה ושמחתי לדעת שיש עוד נפלאים כמוה שאירחו אותי תמיד מכל הלב ועוד אחרים.. ותמיד מכל הלב והנשמה ולדעת שיש אנשים טובים תמיד באמצע הדרך ומכל הלב.. אוהבת אותכם מכל הלב יעלוש

שדון.

New member
יעלוש נימפת הים ../images/Emo25.gif

יעלוש תמיד נעימה ומקסימה כייף שאת בסביבה גררררר???

yaela45

New member
גררררר לשדון

כשיש שדון שיצא לו מהים.. שולח אבקת הקסמים על פני המיים אז איך אפשר לא להתפס ברשת.. באהבה כיף ורעות תמיד איתו בחיוך ובהומור עד הגירגור.. רק מה נראה לי שמסוכן לנשק אותך..
רק המשך כך תמיד מקסים תהיה ותשאר באהבה ובידידות, ובטוחני שיש עוד כמה שיצטרפו למגע הקסמים של השדון... גררררררררררררררר יעלוש

אפרת.א

New member
חחחחחח יעלוש, תהיי רגועה -

כאן, הארגזים לא מהווים בעיה
אותם מזמןןןןןןןן שכחתי ולך? חחחחחח כמובן סלחתי
רק בלחש בלחש מסבירה: יעלוש יקירה , בפעם הבאה כשתבואי - מבטיחה! מילה של איריס זו מילה:)) לא ארגזים ולא ספרים לא טלפונים ולא בירבורים!
חחחחחחחחח אירוח נטו - כמו בסרטים!!!
מתקבלת בברכה מואהההההההההההה

yaela45

New member
לאפרתתתתתתתתתתת מכל הלב

לאפרת האחת והיחידה אהבתי ותמיד אוהב.. אין כמו האירוח שלך.. על הטלפונים והפלאפונים (תגיד כן לפון) גם אם יהיה כשאבוא, אסלח העולם רץ מהר מתקדם ובלי זה איפשר גם לי יש אם כי צנוע כזה שלא מדבר רק כותב ומזכיר מה קורה בעולם.. אבל סומכת עליך עוד יהיה מפגשים עם חיוך ועם עוגה והעיקר עם טעם של עוד.. ולדעת שיש כמוך זה הכי חשוב ועוד כמוך כאן כמו אישה ילדה ובוצי הכלב .. שקצת דרך לי על היבלות אבל זה מאהבה.. ותמיד נעים בנתיים לשתות כאן קפה וירטואלי שזה לא בדיוק אבל כמעט כמו הקפה האמיתי המשיכי כך!! אוהבת אותך ונשיקות למרנינה שומרת המסך של שרי ושל שרי ששומרת עליך.. ועל תרגילי הכושר להתגלגל לריצפה עם המבדקים שעושה מרנינה.. את הלמטה אולי לא עוזר אבל לצחוק עוזר ועוד איך באהבה יעלוש

שרי 43

New member
יעלוש

אכן...אין מה לומר, גם אם הוא קפה וירטואלי טעמו ניכר ואת העוגות טרם טעמת....אבל מה אני מתנפלת...רק עכשיו הגעת ורגע רק רוצה להבין...את הנשיקות אנחנו מעבירות מאחת לשניה?????????? איכססססססססססססססס אפרת נותנת עם מלא רוק חחחחחחחחחחחחחחחח ויש משהו שאת צריכה להבין...יש לנו יו"ר (מרנינה), סגנית (שרי) וגם מתלמדת (אפרת) שכל הזמן מאיימת שהיא טוטוטו הופכת.... לפולניה מושלמת ברוכה הבאה מתוקה

אפרת.א

New member
יעלוש, את מבינה....בגלל

שהנשיקות שלי רטובות אמממממ......היא תמיד מבקשת עוד אחת ודי
חחחחחחחחחח אפילו רועי כבר הפסיק "למחוק" אותן:))) יודעת מה - מוותרת על המילגה חחחחחחח מי בכלל רוצה להיות פולניה???? מפנה לכן אחר כבוד את הבמה ! אני כנראה פולניה , כבר לא אהיה ! :)) אויייייייי רווח לי - ואללה , מתאים לי ככה! יעלוש , תודה - אגב, בלי שרי אני לא זזה מטר!

אפרת.א

New member
הלוווווו איש - אני כאן

זה בשקט זה?!? תראה כמה אורחים ביקרתי בשעה האחרונה:))) אבל תמיד נותר לי כח עבורך
איפה אתה מסתובב בשעות כאלו?

אפרת.א

New member
לא הצלחתי להכנס עד עכשיו לא

לכאן ולא לצאט אנסה להכנס לצאט של תפוז - חדר 50 או 40 מתאים? מקווה שאתה עדיין בסביבה

אריה..... ../images/Emo24.gif

היכן היית??? ומה עשית??. ואותנו לא ביקרת... ואת סיפורך לא סיפרת... ואותנו לא שימחת... אז...בבקשה... קח
ו
ושב איתנו... מכורה לאהבה.

למעלה