חג שמח לכולם

nu shoin

New member
חג שמח ../images/Emo156.gif

למרות שאיכשהו, להיות סגור למספר לא ידוע מראש של שעות עם קבוצה לא קטנה של אנשים שמשתדלים להעמיד פנים שהם מכירים אחד את השני, בחדר המתמלא במהירות בפחמן דו חמצני, כשה"פרס" הגדול בסוף הוא חצי ביצה, מצה, וחסה (מרור בשבילכם), איך לומר זאת, לא בדיוק הכיף שלי. אבל זה רק אני, תמיד הייתי שונה, אני בטוח שכולם מאוד נהנים מהתרפיה הקבוצתית הזאת. אגב, כולם מוזמנים, כל מה שצריך לדעת זה את סיסמת הכניסה. זה הולך ככה: אתם נכנסים, פונים לבנאדם הראשון שאתם רואים ואומרים לו את הסיסמה "אתה בטח לא זוכר אותי!" בשלב זה חיוך רחב יעלה על פניו של הקורבן והוא יגיד משהוא כמו "בטח שאני זוכר אותך!" ויתחיל למלמל דברים לא ברורים עד שתרמזו לו מאיפה הוא מכיר אתכם, אתם יכולים להגיד משהוא כמו "אני הבן/בת של רחל!", ניחשתם נכון, אין רחל, אבל אף אחד לא יודה שהוא לו מכיר אותה. טוב, בזבזתי את כל האנרגיות השליליות שהיו לי. מעכשיו רק הודעות שמחות! תסתכלו על הצד החיובי, יש חופש! חג שמח!

kniaper

New member
חג שמח לכווולם.../images/Emo158.gif

אצלינו יש מן מנהג כזה שכל אחד קורא בתורו קטע מההגדה. איכשהו תמיד יוצא שנותנים לי לקרוא או את הקטע של הבן החכם או את זה של הבן הרע. לכבוד ליל הסדר הבא עלינו (לטובה?) תרגמתי מהאינטרנט מאמר הקושר את ליל הסדר לעניינים שאנו עוסקים בהם כאן. אתם מוזמנים לקרוא וביום רביעי בערב כשמישהו יגיד "כנגד ארבעה בנים דיברה התורה..." אתם אולי, תראו את זה קצת אחרת. חג שמח

למעלה