חג שמח לכולם - שאלה!

201002

New member
חג שמח לכולם - שאלה!

מה לדעתכם עדיף ויש יותר סיכויים לעבור - לעשות טסט לבד או עם עוד מישהו מאחורה (כלומר,2 תלמידים של אותו מורה שמתחלפים באמצע)?? ולמה אתם חושבים ככה..? זה ממש חשוב לי. ודרך אגב,מה דעתכם על טסט בת"א (דיזיין סנטר) בשעה 11 בבוקר? קשה? יש סיכויים לעבור? איך התנועה? סורי ששיגעתי,פשוט אני לחוצה! תודה מראש,לילה טוב!

learndriving

New member
ל 201002 שלום לך, עדין לא ניגשתי

לטסט ראשון אבל אני אומר לעצמי שאני מעדיף לעשות טסט לבד בלי עוד תלמיד. כי אני מרגיש שזה יכול לגרום לי אי נוח. אולי הוא/היא (תלמיד/ה) נוהגת מעולה לפני שאתחיל לנהוג. זה יגרום לי איבוד ריכוז. לדעתי שבשעה 11 בבוקר זה מעולה כי כבר כמעט אין עומס בתנועה. טסט בת"א (דיזיין סנטר) זה הכי הכי אני שונא כי שם שיפוץ ופעם אמרתי למורה שאני שונא לעבור ליד דיזיין סנטר כי שם יכול לבלבל אותי איפה נתיב שאני אמור לפנות בגלל שיפוץ. המורה שתק... ולא אמר לי כלום. גם אני פוחד שאגיש לטסט שם. איזה באסה!!!! לילה טוב ושינה טובה!!! חג שמח!

learndriving

New member
שכחתי להוסיף שאיני בטוח שאפשר

לבקש מהמורה לעשות טסט בלי להביא עוד תלמיד? אני בספק!

201002

New member
כן,אפשר לבקש...

אם אתה מרגיש שאתה ממש ממש לא יכול לגשת עם עוד מישהו,אתה יכול לבקש מהמורה והוא יסדר לך. לי כבר יש תאריך לטסט ראשון,והוא לבד.

learndriving

New member
באמת? לא ידעתי.....אנסה לבקש

מהמורה את הבקשה שלי כמו שלך. המון תודות על הטיפ שלך.

MrJacKasS

New member
לא בטוח

אם מורה מגיש רק תלמיד אחד לטסט ולא שניים, הוא בעצם מוותר על מקום אחד בטסט בשביל תלמיד שלו למען טובה אישית לתלמיד האחר. אני לא חושב שהרבה מורים יסכימו "לבזבז" מקום בטסט לתלמיד..זה יהיה אגואיסטי כלפי התלמיד ולא מתחשב

קוראים לזה פיצול טסט

יש אפשרות מדי פעם כמובן שהמורה מתאם עם משרד הרישוי ואז יש פיצול כלומר 2 מורים "חוגגים" את אותו הטסט הראשון יוצא, הבוחן קובע מקום מפגש ואז עובר לרכב של המורה האחר וממשיך את הטסט עם התלמיד השני של המורה האחר כמו שאמרתי זה כאשר המורה מתאם עם משרד הרישוי והם מאפשרים בד"כ יש שעות ספציפיות שאין להם בעיה עם זה

201002

New member
נכון...טסטים בודדים

יש בד"כ בשעה 9.30 ו11 (אני מדברת על תל אביב...).

למעלה