חג שמח לכולם כאן איה רציתי לאחל חג שמח ולומר תודה לכולם על הפרגון. זה מאוד מאוד מרגש...
א איה כורם New member 12/4/06 #1 חג שמח לכולם כאן איה רציתי לאחל חג שמח ולומר תודה לכולם על הפרגון. זה מאוד מאוד מרגש...
L LaviDavi New member 12/4/06 #4 איההההה../images/Emo140.gif [זאת באמת היא? ] תודה לך!! חג שמח גם לךךך אין לך מה להודות לנו, אנחנו עושים את זה בכיף האלבום שלך מדהים, אני לא מפסיקה לשמוע אותו שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך
איההההה../images/Emo140.gif [זאת באמת היא? ] תודה לך!! חג שמח גם לךךך אין לך מה להודות לנו, אנחנו עושים את זה בכיף האלבום שלך מדהים, אני לא מפסיקה לשמוע אותו שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך
I I מ י ר ב I New member 12/4/06 #7 חג שמח../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif תודה רבה שנכנסת אלינו.... חג שמח גם לך ולכל המשפחה... נפגש בהופעה ביום שישי...
חג שמח../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif תודה רבה שנכנסת אלינו.... חג שמח גם לך ולכל המשפחה... נפגש בהופעה ביום שישי...
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 12/4/06 #8 חג שמח וכשר../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif איה את מקסימה והפירגון שאת רואה פה הוא באמת מכל ה- אוהבת נֹעה
חג שמח וכשר../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif איה את מקסימה והפירגון שאת רואה פה הוא באמת מכל ה- אוהבת נֹעה
ט טל בדם ובנשמה New member 12/4/06 #9 ../images/Emo100.gif איהההההההה../images/Emo99.gif חג שמח גם לך תודה שנכנסת לפורום
ט טוליפ הקטנה New member 13/4/06 #11 ../images/Emo2.gif יו, איזה מגניב! חג שמח גם לך ותודה שנכנסת לפה, הפרגון באמת באמת מגיע לך
ר רקדנית בלי הפסקה New member 13/4/06 #13 חג שמח וכשר../images/Emo70.gif איה,זו באמת את מגיע לך פרגון ואהבה!
P palola New member 14/4/06 #14 חג שמח ../images/Emo9.gif חג שמח!!! את כותבת מדהימה מיוחדת וכנה!! וכך גם מבצעת!! אוהבים אותך המון ותמשיכי לעשות את מה שאת עושה כי זה פשוט טוב (וכל זה כמובן בתקווה זאת באמת איה אחרת יצאתי פתתית )
חג שמח ../images/Emo9.gif חג שמח!!! את כותבת מדהימה מיוחדת וכנה!! וכך גם מבצעת!! אוהבים אותך המון ותמשיכי לעשות את מה שאת עושה כי זה פשוט טוב (וכל זה כמובן בתקווה זאת באמת איה אחרת יצאתי פתתית )
H hilali1 New member 15/4/06 #17 ../images/Emo24.gif איה ../images/Emo42.gif את פשוט מקסימה ואני שמחה שקפצת לבקר כאן...