חג שמח לכולכם כאן...

מעצימה

New member
חג שמח לכולכם כאן...

השנה התכוונו לנסוע לנופש קצר ולוותר על ארוחת ערב חג... אבל משהו החליט אחרת עבורינו...פרצו לנו לבית יום לפני ערב חג...והכל השתבש.. לשמחתי לא היינו בבית..לא נגנב הרבה...אבל הרבה בלאגן. למרות זאת, ולאחר היציאה מההלם של החדירה לפרטיות...מינפנו גם את הארוע הזה לצד חיובי יותר ומרגיע...רכשנו כלב שמירה...מערכת אזעקה מיוחדת ומיגון...וכל זה רק כדי להגן על עצמינו ולא על רכוש כלשהו שבמילא אין.. אז היום, כמה ימים לאחר הארוע...אני יכולה בלב שלם לומר שמכל ארוע צריך להפיק את הטוב ביותר..ולאחל לכולם חג שמח. ותושבי פ"ת שימו לב...גל פריצות ....שימרו ומגנו ככל האפשר...

דינהלה1

New member
../images/Emo201.gifאוייש..מי שזה לא קרה לו שיקום...

וסליחה על הציניות אבל מכירה את התחושה...קרה לי. "למזלי" לא היה אצלי הרבה מה לגנוב. התחושה היא איומה, של חוסר אונים וזעם. אני כל כך מעריכה אותך על זה שאת רואה את הצד החיובי שיצא. אבל העיקר שלא היתם בבית ואף אחד לא ניפגע... היה סיפור כאן בשכונה לפני כשנה בערך על אחת שדפקו לה בדלת גנבים שהציגו את עצמם כשוטרים, וכשפתחה להם את הדלת הם קשרו אותה ושדדו את ביתה. מקרה אחר ששמעתי בחולון לפני כמה שנים על טכנאי כבלים שביקר אצל מישהי וקלט שיש לה כספת בבית. אחרי כמה ימים כשהם לא היו בבית הסתבר לה מהשכנים שהיה אצלה בבית "ביקור" של "טכנאי מזגנים או משהוא כזה". חבורת הגנבים היו לובשים מדים עם לוגו של חברה מוכרת וכך היו פורצים בנחת לבתים כדי שאם מישהוא במיקרה יראה אותם לא יחשוד...

ר ע נ נ ה

New member
אוי איזה בלגן../images/Emo24.gif

טוב שאת רואה את הכוס המלאה במקרה זה וטוב שהכנסתם אמצעי בטחון. אין יותר גרוע מאשר לא להרגיש בטוחה בביתך שלך. אנחנו ממוגנים היטב כי פה יש הרבה פריצות ודואגים לנעול ולסגור תריסים כשצריך. מקווה שבכל זאת היה לכם חג שמח

שמחה111

New member
ממש לא נעים

גם אנחנו עברנו חוויה כזו לפני כמה שנים. לקחו את כל דברי הערך שהיו בבית- לא היה הרבה אבל היה. מאז המוטו שלי - לא לרכוש דברים יקרים למזלי לא אוהבת זהב ויהלומים וכן אוהבת קיטש. לאחרונה בכלל לא עונדת. מאחלת לכם שיהיה קל להתגבר- לא נעים ועם זאת לא סוף העולם

למעלה