חג שמח לכוולם

חג שמח לכוולם ../images/Emo213.gif

חג חנוכה שמח לכולכם עם הרבה אורות,שמחה והמון המון סופגניות!
{לביבות?} מדליקים חנוכיה?

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo137.gif''לביבה חמה ומתוקה...''../images/Emo137.gif

ממש מתחשק לי לטעום לביבת גבינה :) חג שמח לכולם! אגב, מה אתם עושים בחופש [למי שיש]? נפגשים עם המשפחה המורחבת? עושים משהו מיוחד?

../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif

מחר אני נוסע לסמינר הדרכה של תנועת בני עקיבה {
}. בסמינר נלמד איך להיות מדריכים והוא יהיה 4 ימים. חוץ מזה... הצגות, לימודים, משפחה והרבה הרבה אחיינים . זה בגדול מה שאני הולך לעשות בחג. חג שמח וחופש מהנה ומנוצל
אוהב
.

אביב!

ממש תהנה בסמינריון! אני אומרת לך שאתה תצא אחר מהסמינריון הזה..בדרך כלל זה משהו שהוא לא מהעולם הזה..:) זה גורם לך להיות הרבה יותר טוב.. מחכה לשמוע חויות!!

../images/Emo140.gif

אני שמחה שנהנת! זה גם חשוב... יש לך הרבה מה להשלים בזמן שלא היית..
ב"הצלחה..

חג שמח!!

ראשית אני מת על לביבות. גבינה {אמממממממ} אמא שלי היתה "מלכת הלביבות".. אבל היום אני מסתפק בלביבות של סבתא.. {לא כמו של אמא שלי אבל גם טעים...}.... ולגבי ההדלקת חנוכיה.. כמובן שהדלקתי..

חג שמח לכולם!!!

אני גם יותר אוהבת לביבות, אבל אני מסתדרת גם עם סופגניות...
אז שיהיה לכולנו חג שמח ומלא אור! ושבאמת נידע לגלות ולראות את האור האמיתי בחיינו.. מה הוא האור בחייכם? ספרו קצת... ועוד משהו- איך אתם מסתדרים בחג עם האובדן? הרי חג הוא דבר משפחתי, ותמיד נזכרים באלה שאינם איתנו..וזה כ"כ קשה! אז איך אתם מתמודדים??? חג שמח!!!!

A GIFT OF LOVE

New member
להסתדר זה טוב :)

אני מסתדרת פשוט כי אני לא זוכרת/מכירה חנוכה עם אמא שלי. והנקודות אור כשאני חושבת בלי להעמיק זה
אחי הקטן שקורא לי בכזאת מתיקות.
חברה טובה לי.
הפורום. וזה בלי לחשוב הרבה...
ומה הנקודות אור שלך? חג מלא באור גם לך.

תודה ששיתפת..

אני שמחה שאת מסתדרת בחנוכה, אבל לא התכוונתי ספציפית דווקא לחג הזה, אלא בכללי- בתקופת החגים, כי זו תקופה כ"כ משפחתית, שכולם אמורים להיות ביחד בבית. ואז למשל שהמשפחה שלי יושבת בבית (למרות שאבא שלי התחתן שוב, וכביכול יש מישהי אחרת) כ"כ מרגישים כמה אמא חסרה, כי המשפחה כבר לא שלימה לגמרי, תמיד יש חוסר כזה באוויר.. או למשל כשיוצאים החוצה/מטיילים ורואים משפחות "רגילות" עם אבא ואמא ואז כ"כ צורם לך בלב, ואפילו אתה קצת מקנא שהכל טוב להם.. לא קורה לכם לפעמים?! תמיד זו תקופה קשה בשבילי.. אני מעדיפה להישאר באולפנה עם חברות ולא לחזור הביתה לאווירה המעצבנת הזאת!!!
ועכשיו למשהו יותר אופטימי: יש לי ב"ה הרבה נקודות אור בחיים, אני באמת מרגישה איך הקב"ה שולח לי דברים טובים, חיזוקים קטנים מידי פעם...
אח שלי הקטן שאני כ"כ אוהבת
האחינית המתוקה שלי שנולדה אחרי שאמא שלי נפטרה..
החברות המדהימות שזכיתי שהן חברות שלי!
מחנכת מדהימה ש"כ עוזרת ותומכת בי ברגעים קשים..
האפשרות לשמוח גם כשלא הכל טוב.. ובטח יש עוד מלא , אבל אני לא כ"כ זוכרת.. זה באמת עושה טוב בלב לרשום לעצמך את הדברים הטובים בחיים שלך, לגלות שלא הכל חשוך כמו שחשבת... תנסו גם אתם.. לילה טוב לכולם! והמשך חג שמח!!!

A GIFT OF LOVE

New member
משפחות ''רגילות''

שלמות, עם אבא ואמא, כאלה שאנחנו רק חולמים עליהם. המשפחה האידיאלית... [שמץ של קנאה מתגנב למילותי, אני יודעת..]
אני מבינה את הקושי שלך אבל לא מכירה אותו אישית. פשוט כי אני לא מכירה שום חג עם אמא שלי, פשוט ככה. לא זוכרת בכל אופן... איזה יופי שאת אוהבת את מקום הלימוד שלך ונהנת.

למעלה