חג שמח לכוווולם

ofekgg

New member
חג שמח לכוווולם

על הניסים ועל הנפלאות אשר יקנו לי מחשב חדש!!!!!!!!!!!!!!!! נו ספיר הסתדרת עם השרת? חלוקת זן לכל מי שמשחת בוויגל. 1K כל אחד

ofekgg

New member
נו מי מתחבר?

עלייה היום ומחר תקבלו 2K כל אחד וגם הירו (כי אני רוצח)

O h a D14

New member
אני לא יכול לשחק..../images/Emo4.gif

יש לי מלא לאגים אוףףף....... מפלצות כבר הרגו אותי כמה פעמים ושאני מגיע לעיר הן שוב הורגו אותי
אני לא יודע מה לעשות..

yadiday

New member
כן - גם לי יש לאגים - ודי הרבה

זה בגלל שיש מלא האקרים בשרת... והם שולחים רצף של אירועים (מכות עם סקיל וריצה מהירה) שמאט את השרת - ואתכם - באותו איזור של ההאקר. מי שמעוניין - אני נלחם עדיין עם ה MG שלי כל יום בבוקר בערך מ 07:15 - עד 07:45 בMAYA5 באיזור דאוויאס2 (החלק השמאלי של דאוויאס) אמה 56 כבר - ועולה לאט בגלל ההאקרים

O h a D14

New member
טוב...

בכל מקרה, אני אמחק את אמיו אחרי חנוכה (בגלל תקופת המבחנים) ואני אתקין אותו שוב מתישהו :p..בפעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה טוב גם מבחינת הלימודים (לא התעסקתי באמיו כשאני לומד למבחן) וגם אח"כ לא היו לאגים.. שאלה קטנה:אמרו לי שהרוחות בדנג'ן מוציאות יותר בלסים, זה נכון? בהצלחה עם ההכנות לחתונה :)

yadiday

New member
הממ...

זה לא בהכרח - זה קורה כל פעם שאתה נלחם עם חיה חדשה - שלא נלחמת איתה עדיין וגם מתחשב בכמה זמן אתה ONLINE עם השחקן

XXVirusXX

New member
הלאגים לא בגלל האקרים

יש בשרת עצמו שורה כזאת ;Anti Hack Settings AttackSpeedTimeLimit = 45000 IsIgnorePacketHackDetect = 0 HackCheckCount = 3 MinimumAttackSpeedTime = 200 DecTimePerAttackSpeed = 45000 אז אני מסביר את זה:AttackSpeedTimeLimit זה מהירות התקפה של שחקן.זה ההגדרות שאצלי בשרת.אז הכי פשוט אם אני מוריד את זה ל100 בערך אז ינותק אפילו שחקן רגיל אלא משנה אם איזה האק אז זאת אומרת שאני קובע עד נה תיהיה עוצמה והמהירות של ההתקפה אם יותר אז המשתמש מנותק אוטומטית מהסרבר אז אם מתחבר האקר שתוקף יותר מהר ממה שיכול לתקוף השחקן אם הרמה והDAMAGE המקסימלי שמותקן בשרת הוא לא יכול אפילו לרוץ בסרבר ריק אם האק של מהירות אז הלאגים נובעים מעומס השרת או שפשוט הוא סובל מהתקפות DDOS של האקרים(זו התקפה שמשגעת את המחשב ושולחת יותר מדי בקדות התחברות מה שגורם לעומס ואפילו קריסה של השרת). אם לא הסברתי את עצמי מספיק אתם יכולים להעיר מה לא הבנתם אסביר בשמחה.

למעלה