חג שמח לכוווווולם,
א אביב11 New member 29/11/02 #2 רוני, איזה כישרון, אפשר את המתכון.. וואהו!!! איזה סופגניות!!!! בטח אתה הכנת אותם....ססתתםם!!! שיהיה חג שמח ושקט ותהנו לכם בטיול!!!
רוני, איזה כישרון, אפשר את המתכון.. וואהו!!! איזה סופגניות!!!! בטח אתה הכנת אותם....ססתתםם!!! שיהיה חג שמח ושקט ותהנו לכם בטיול!!!
ר -רוני- New member 29/11/02 #4 היי אביבה, נעשה החלפות תביאי לי את המתכון של הג´חנון ותקבלי את הסופגניות
א אביב11 New member 29/11/02 #5 אני לא מגלה סודות מקצועיים אתה תקבל ג´חנון, לא את המתכון. בטיול הבא מבטיחה. אתה מכין את הרסק, לזה לא צריך מתכון.
אני לא מגלה סודות מקצועיים אתה תקבל ג´חנון, לא את המתכון. בטיול הבא מבטיחה. אתה מכין את הרסק, לזה לא צריך מתכון.
P pacoo New member 30/11/02 #7 אתם מוכנים להפסיק לדבר על ג´חנון .. זה לא יפה יש אנשים עם לב חלש וקיבה דורשת....... מזל שאני לא בהריון חג שמח מתוקים !! שמעון
אתם מוכנים להפסיק לדבר על ג´חנון .. זה לא יפה יש אנשים עם לב חלש וקיבה דורשת....... מזל שאני לא בהריון חג שמח מתוקים !! שמעון
P pacoo New member 30/11/02 #8 חג שמח יא תותח...!!! אגב עם כבר הזכרת סופגניות..... אז תדאג לאווירת חג מחר בטיול !! נתראה בטיול לא לשכוח בגדים להחלפה + נעליים נוספות !! שמעון !!
חג שמח יא תותח...!!! אגב עם כבר הזכרת סופגניות..... אז תדאג לאווירת חג מחר בטיול !! נתראה בטיול לא לשכוח בגדים להחלפה + נעליים נוספות !! שמעון !!
ר -רוני- New member 30/11/02 #9 חג שמח שמעוווון../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif והנה מתנה לחג (לא הדוגמנית) החליפה, אין עליה הרבה מלח ראה כמה הודעות למטה
חג שמח שמעוווון../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif והנה מתנה לחג (לא הדוגמנית) החליפה, אין עליה הרבה מלח ראה כמה הודעות למטה