חג שמח יהודים

Barmelai

New member
להדלקת נר ראשון יעלו ויבואו

חמישה צדיקים מאורות הגולה - ג'סטין, ריי, ג'ון, גרהאם ומיכאל
so love everybody and make them your friends

giloni

New member
הערה של היסטוריון חובב רוק

כשאני רוצה להסביר את מערכת היחסים בין מתתיהו החשמונאי לבניו אני משתמש בשם שירו החביב של קאט סטיבנס, כשהיה צעיר ותמים - Matthew & Son(s). הסטודנטים כמובן לא צוחקים, לא מכירים ולא מבינים מה אני רוצה מהחיים שלהם (אבל זה די נכון באשר לכל דבר שנאמר על-ידי אקס קתדרה. ואגב סטודנטים - בשבוע הבא, בלי נדר או איתו, אני חוזר לשדר את התכנית שלי ברדיו קול הכנרת. יום שני בין 16 ל 17. רעיונות ופלייליסטים מנומקים יתקבלו בברכה יקי

anatyp

New member
חג שמח

ואל תשכחו את האור הפנימי שלכם (כשראיתי אותה בהיכל התרבות היא היתה בת 17. היא אפילו עוד יותר יפה היום)

melancholy man

New member
אנושקה מדהימה

מסוג הנשים שהן כל כך יפות וכל כך מוכשרות שזה כמעט לא חוקי.. והשיר וגם הביצוע מדהימים כמובן

gryphon music

New member
בשנות ה 80 עשו בעולם כזאת מוסיקה מחורבנת

שסוף סוף הייתה לנו הזדמנות להוביל במשהו ובלי להתאמץ הרבה. אז במקום זה הקפדנו כרגיל להיות עוד יותר מחורבנים. הלהקות האלו עושות לי רע , עושה לי רע שכל כך הרבה אנשים חושבים שזה היה עשור גאוני בארץ , הייתי שולח להם יחידה לטיפול נמרץ שאולי תשנה את דעתם. בלי לפגוע כמובן באיש מחברי הפורום.מדובר בדעתי בלבד

HelterSkelter1

New member
יש מצב שאתה שמרן?

גם אני פעם שנאתי את האייטיז. אני לא חושב שהטעם שלי השתנה - פשוט לא הכרתי את הדברים הטובים של העשור הזה. אני די מסכים עם הטענה שהמיינסטרים בשנים האלו היה די מזוויע, אבל לא צריך ללכת הצידה מדי במפה המוזיקלית כדי למצוא להקות טובות. אגב, זה שאנחנו רגילים לכך שהמיינסטרים בסוף שנות השישים ובחלקים משנות השבעים היה משובח, זה לא אומר שזה המצב בכל העשורים. חוצמזה, גם בשנות השבעים היו להקות כמו האיגלז וכד'... אגב, "יחידה לטיפול נמרץ" היא אחת הלהקות הכי טובות שפעלו כאן אי פעם, לא פחות. אני יכול לתת לך עוד 1001 להקות טובות מהעשור הזה, שלא היו מביישות שום עשור. אולי אתה קצת מבוגר כדי להרחיב את טעמך המוזיקלי באופן יחסית קיצוני (ואני אומר את זה ללא כל כוונה לפגוע חס וחלילה). ואתה לא היחידי כאן, אגב.

למעלה