חג שמח חמודים! אזזז, מי בנה סוכה? ולמה אין אמוטיקונים של סוכות?!
ג גור נועם New member 13/10/08 #1 חג שמח חמודים!../images/Emo20.gif אזזז, מי בנה סוכה? ולמה אין אמוטיקונים של סוכות?!
C Computerized Scar New member 13/10/08 #5 חג שמיייייח השנה לא בנינו סוכה כי לא היה לנו כוח ואנחנו גם לא מארחים בחג ובד"כ יש אייקונים של סוכות |סוכה|
חג שמיייייח השנה לא בנינו סוכה כי לא היה לנו כוח ואנחנו גם לא מארחים בחג ובד"כ יש אייקונים של סוכות |סוכה|
ב בשביל לקבל חיבוק New member 13/10/08 #7 חג שמח D: ../images/Emo203.gif אין לנו סוכה השנה.. אבל בחפיפצ'.
D Ditz 93 New member 13/10/08 #8 חג שמח../images/Emo70.gif יש סוכה של הבניין, אבל אנחנו לא עזרנו לא בהרכבה ולא בקישוט XD. ואני חושבת שאני לא אלך, כי משעמם שם. ^^" אה, רגע, יש שכן חדש וחתיך! טוב, אני אשקול את זה.
חג שמח../images/Emo70.gif יש סוכה של הבניין, אבל אנחנו לא עזרנו לא בהרכבה ולא בקישוט XD. ואני חושבת שאני לא אלך, כי משעמם שם. ^^" אה, רגע, יש שכן חדש וחתיך! טוב, אני אשקול את זה.
ה העלמה הקטנהה New member 13/10/08 #9 חג שמח ../images/Emo140.gif אני גרה בבית פרטי בישוב קהילתי איי שם במרכז.. אז בנינו סוכה, ועשינו חיפוש בכל הבית אחר סדינים ישנים וישבנו והיכנו מיליוני קישוטים.. אני אוהבת את סוכות ** הסבתא שלי בסימס מתה זה היה כל כך עצוב
חג שמח ../images/Emo140.gif אני גרה בבית פרטי בישוב קהילתי איי שם במרכז.. אז בנינו סוכה, ועשינו חיפוש בכל הבית אחר סדינים ישנים וישבנו והיכנו מיליוני קישוטים.. אני אוהבת את סוכות ** הסבתא שלי בסימס מתה זה היה כל כך עצוב