חג שמח ושקט לכולנו

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך

cohen chaim1

New member
חג ביכורים שמח

ואני מתנצל על האיחור. ובהזדמנות זו אני מצרף תמונה של של אוסף כלים, במיוחד לחג השבועות שאירגנתי למען המשפחה המורחבת.

שלום,אני חדש../images/Emo13.gif

חג שבועות שמח!!

שלום עמרי, ברוך הבא.

במסגרת דיון שערכנו כאן כרגע בנוגע לסיפורי ילדים, הניק שלך קשור לנושא. אם לא תדע באיזה אופן, פיתון יסביר לך (רמז: און שריג). מה אתה אוסף? איך הגעת אלינו? ספר, הסבר, פרט ונמק. חג שמח!

תודה על קבלת הפנים../images/Emo13.gif

אני אוסף מחזיקי מפתחות, התעניינתי בנושא וחיפשתי בתפוז פורום של אספנים ומצאתי.

ברוכים הנמצאים

אני שמח לשמוע שיש הרבה אספני מחזיקי מפתחות.. אני אוסף מחזיקי מפתחות מכל הסוגים מכ התחומים ומכל המדינות שבעולם..

elcool

New member
ברוך הבא! (וגם שבועות שמח!)

גם אני אספן מחזיקי מפתחות (או בקיצור: מחמ"פים). ספר לנו על האסוף שלך? כמה? מאיפה? סוג? יש לך תחום מסויים שאתה אוסף בו מחזיקי מפתחות, או הכל הולך? לי יש 207 מחזיק מפתחות (היום קניתי אחד חדש של "פונדק אלביס" - אתר ליד ירושלים, למי שמכיר) מהארץ ומהעולם, ובזמן האחרון אני מחפש מחזיקי מפתחות מלפני שנות השמונים

python 4

New member
יו, איך אהבתי את הספרים שלו!

של אבנר כרמלי. אפילו שאני לא אוהב כדורגל קראתי בהנאה מרובה אף את הספורטאים הצעירים, אבל סדרת המופת שלו זו הימאים, שאהבתי מאוד. כשהייתי קטן הייתי מדמיין לעצמי שאני גלבוע (ככה קראו לו, נכון?) ויוצא למשימות להגנה על המולדת..
וכמובן יש את הסדרה הביזארית שלו, דנידין. לא אהבתי במיוחד, אבל קראתי, כי כולם קראו. יו אריק... איך אתה מכניס אותי לנוסטלגיה.. אני חייב לבדוק אם נשארו אצלי ספרים של הימאים. אפרופו אבנר כרמלי, אני נזכר בסופרת אחרת שהיתה אהובה עלי במיוחד - אניד בלייטון (ולמה נזכרתי בה? שניהם כתבו סדרות של ספרי בלשים). על הספרים שלה ממש גדלתי - מנאדי המופתי, דרך השביעיה הסודית (הבול בתמונה) וכלה בחמישית הבלשים, שזה כבר היה לילדים בוגרים יותר (יצא בלי ניקוד!) עכשיו אני צריך למצוא גם את הסדרת בולים שלה. אוי, כמה עבודה יש לי. אה, וברוך הבא עמרי!

אם כך, אולי תוכל לספר לנו על עוד

שמות בהם השתשמש אבנר כרמלי הוא און שריג, ואיזה ספרים נוספים כתב? (רמז - יש יותר ממאה וחמישים, כך שלא צריכה להיות בעיה...) בין הפותרים נכונה יוגרל ספר מאת שרגא גפני.

broadaxe

New member
השם "אבנר כרמלי" הוא פסבדונים

כמו גם השם המופרך-בעליל "און שריג". כולם מתנקזים לאותו סופר- שרגא גפני. אגב לאיזו סדרה שייכת הדמות "עוז יעוז"?

python 4

New member
טוב, שרגא גפני../images/Emo6.gif

אני מכיר רק את אבנר כרמלי מהימאים, הספורטאים הצעירים והתרגומים לאניד בלייטון, וגם את און שריג לדנידין. איזה עוד שמות עט היו לו?

למעלה