חג שמח ושבוע טוב! מאש''ע?

Halcyon Days

New member
הכוונה שהגייז שלה הולכים לכל ההופעת לכל הטורים...

הסבירות שאדם שמעריך אותה ואוהב את המוזיקה שלה אבל לא עוקב אחריה ילך אחריה לכל הטורים כל הזמן בשביל אותם השירים בעיניי דיי נמוך.

Drunk in Love

New member
סתם מעייף אותי הוויכוח הזה.

זו עובדה שכרגע המוזיקה שהיא משחררת מכוונת למעריצים. אני מרגיש כאילו בסיבוב הנוכחי והחדש היא קצת יותר נהנית מהעשייה, גם אם אלה שירי אטיטיוד לפחות לכל אחד יש את הקטע שלו. וזו הייתה הנקודה שלי. מעבר לזה לא באמת אכפת לי. אם היא מרגישה שיש לה לחדש חרף הגיל שלה וההיסטוריה המטורפת - אז מעולה. כרגע אני חושב שלרוב המעריצים שלה זה מספיק.

Halcyon Days

New member
אני חושב שמרבית המעריצים שלה דווקא מאוכזבים (שוב)

אם כבר ה GP צריכים להיות מרוצים כי זה שירי מסיבות שטחים ורדודים כמו שהם אוהבים

Drunk in Love

New member
יש מצב, לא יודע. אני חושב שכרגע הם בעיקר נטרפים מהמהלך.

שישה שירים חדשים מלאים והכרזה על אלבום ביום בהיר זה כיף! הלוואי הייתי מקבל דבר כזה מכריסטינה.
&nbsp
השירים בהחלט טראשיים, דמואיים ונוראיים עד פחד (ארבעה מהם) אבל דווקא בגלל זה אני מחבב את חלקם ושני המיד-טמפוז חמודים וסימפתיים.

רוב המעריצים שלה מאוכזבים.

כמובן שיש פנאטים שיאהבו כל דבר שהזמרת שלהם עושה.
שנרשמתי לתפוז ב2008 והפורום הראשון שהצטרפתי אליו היה "מדונה" כולם שם היה די פנאטיים ושנאו כל אומן שהוא לא מדונה אבל אז מדונה יצאה עם הארד קנדי ודברים די השתנו...
&nbsp
&nbsp

UnderControl1

New member
נוראי!

השת"פ הקודם יצא סבבה, "לא שמה ז.." נחשב לדעתי בין השירים הטובים שאני מוכן לשמוע מרצוני באלבום מעפן, אבל מה זה השת"פ החדש הזה?! ולמה את צריכה לעשות עוד אחד עם אותה ראפרית ,אלבום אחרי אלבום, כאילו היית ג'ניפר לופז שמחפשת להיט בנרות.

מה גם שלא שיחררת את "לא שמה ז.." לאוויר עולם הסינגלים, ובחרת את ה2 הגרועים שאף אחד לא זוכר היום.

ואגב, תמיד יהיה לה ולכל אומן אחר בשואוביז מה להוכיח.
מותג לא נבנה ביום ותמיד צריך לתחזק אותו.

GM1988

Well-known member
זה לא קשור למה יש להוכיח או לא.

אני אצטט לך חלק קצר ממה שאמר השחקן האהוב עליי, איתי טיראן, בראיון:
"אתה לא עולה לא עם הביקורות על הבמה, ולא עם רשימת המלגות ולא עם קורות החיים והתפקידים הנהדרים ששיחקת, וגם אתה לא מביא נציגים מהקהל של אתמול שיבואו להעיד היום, אלא אתה עולה היום לבמה, ברגע זה, ונאלץ לחלץ מעצמך את הופעת חייך, לא פחות ולא יותר."

מדונה במשך כל שנות הקריירה שלה מדברת על נושאים כמו אהבה לעצמך, ביטוי אומנותי וכד'...
אבל מה שנשאר מכל זה היום אלה מילים כמו "fuck" שהיא חוזרת עליהם בכל הקשר במדיה החברתית ומנסה להיות תכלס "מאגניבה". ובתחום שהיא הכי הובילה פעם ששמו "מוסיקה" היא היום האחרונה בתור. כל טריק שהיא מנסה כבר עשו לפניה והיא צצה פתאום כמו ילדה מתלהבת שקיבלה צעצוע כמו של הילדה השנייה בגן, רק בניסוח של מדונה מה שיוצא זה "Fuck fuck, bitch bitch"... זו מדונה מודל 2008-2014/15.

מקסים.

GM1988

Well-known member
צ'ארלי היידס- Living for love

הדראג קווין המפורסם בשם צ'ארלי היידס שנוהג להסתלבט על מפורסמים, ביניהם מדונה, שר, אלן ואחרים, העלה וידאו חדש בעקבות השירים החדשים של מדונה.

Drunk in Love

New member
Nicki Minaj - The Pinkprint

היום התעמקתי בו יותר. אלבום סבבה בסה''כ. קצת משעמם אבל אין שירים רעים. היא מפתיעה פה מבחינתי בעיקר בקטעים שהיא שרה - I Lied, The Crying Game ו- Grand Piano. נשמעת נפלא. כמובן שהפלואו המטורף קיים גם פה. אלבום לא רע.

Brady

New member
jessie j - burnin up +שאלה על מדונה

מישהו שמזדהה אידאולוגית עם טעמי (כלומר, מעדיף את גאגא על לנה, את איגי על לורד ומוות בתלייה על סלין) ממליץ לי לתת צאנס לחדשים שלה? כי בואו נודה, מאז מיוזיק האישה לא יציבה בחומריה.

לא הייתי ממליץ אבל בחירת השיר שלך לא פחות מזעזעת

ומכיוון שאתה אוהב זול וצעקני אז אולי יש מצב שתאהב.

Brady

New member
זה זול וצעקני?! יששש!

אם כי זילותה של מדונה היא לא מה שהייתה פעם. תודה דובשנון
אגב, שיר מעולה של ג'סי.

דובשנון

שיר נוראי ברמת רצפה של ג'סי. נשמע כמו דמו.
בדיוק כמו השירים האחרונים של מדונה. מילא היו טראש וגרועים אבל הם אפילו לא שלמים. נשמעים כמו דמואים. אז למה היא נכנעה מלכתחילה לדליפות שהחומרים לא שלמים?
&nbsp
&nbsp
שמישהו יציל אותי מהעולם הזה כבר.
&nbsp

Halcyon Days

New member
ממש שאלה הרת גורל

ה20 דקות האלו שתקדיש מחייך יקרות מפז.
&nbsp
&nbsp

|מפלצותקטנותומתנשאות|

לגבי השורה האחרונהש לך. המעריצים של גהגא יחגגו על

הגריעות של השירים שמדונה שיחררה אתמול.
כאילו שגהגא לא יצאה משעממת,נדושה ופתטית עם ARTPOP.
&nbsp

Drunk in Love

New member
כל 15 השירים בארטפלופ טובים יותר מהשישה של אתמול.

אולי רק שניים שלושה שהם בערך אותו דבר.
&nbsp
|מינדושהופתטית| |ליידיגאגאמלכתהעולם|

Halcyon Days

New member
בדיוק היום חשבתי לעצמי

שאפלוז וליבינג פור לאב דיי דומים. במבנה, בסגנון...

Halcyon Days

New member
לא יודע. בכללי הזכיר לי.

ליבינג פור לאב > אפלוז.
&nbsp
אבל לגבי כל שאר האלבום יש מצב שגאגא לוקחת.
למרות ששמענו רק 6 (או 15..) שירים של מדונה

למעלה