חג שמח ושאלה קטנה

light12

New member
חג שמח ושאלה קטנה

חג שמח לכולם. אני חדש כאן בפורום ורציתי להציג את עצמי שמי איתן ואני בן 44 . תל אביב , רכשתי קארט שתי פעימות , איתו נסעתי בשפיצרינג שלצערי היום לא מתפקד , רציתי לבקש המלצות למסלולים שאוכל להביא את הקארט שלי אליהם ולהתאמן . תודה ואיחולי חג שמח איתן

בנקלה

New member
אלפא-קארטינג לטרון.

http://www.alfakarting.co.il/mini-israel.asp זה המסלול היחיד שמתאים ל-2 פעימות הפעיל בארץ כרגע..

נכון להיום מסלול אלפא קארטינג

בלטרון מיני ישראל הוא המסלול היחיד בארץ בו ניתן להתאמן על שני פעימות. ב100 או ב120 ש"ח ניתן להכנס ליום שלם לקבל שירותי מסלול ולהתאמן. כמו כן ליגת ה2 פעימות מתקיימת באלפא קארטינג לטרון מיני ישראל. ביום שישי הבא נהייה שם אחר הצהריים לעשות הרצה למנוע .

light12

New member
תודה רבה

אני מקבל את העגלה נגררת שלי ביום שישי הקרוב ואז אצור קשר עם האנשים הטובים במיני ישראל ואנסה לתאם , אני גם אשמח לפגוש אותכם ביום שישי הבא. להתראות איתן

אני גם מחפש עגלה נגררת.

האם אתה יכול לעדכן אותי איפה ניתן לרכוש עגלה המתאימה לקארט? מחירים וכולו'?

סיאט טולדו TDI או טויוטה אוונסיס

רכב פרטי ואני צריך עגלה שתתאים לקארט.

סער ניב

New member
סבבה

לרכב פרטי מה שאתה צריך זה גרור שנקרא: "עגלת ספורט עד 500 ק"ג". הנגרר הזה הוא היחיד שמאושר לרכב פרטי והוא במידות שאתה צריך בשביל לקחת קארט. מומלץ שלעגלת הספורט תהיה רמפה אחורית שתוכל להעמיס בעזרתה את הקארט בנסיעה על מנת שלא תצטרך להרים אותו לעגלה. עגלות כאלה ניתן לקנות חדשות או משומשות בסביבות 4000-5000 ש"ח. מומלץ לבדוק בלוח של יד 2. העגלה צריכה אגב, ביטוח חובה וטסט שנתי - שניהם לא סיפור יקר.

למעלה