חחח הוא חמודד אבלל לא מתה על עליו חחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/3/07 #25 ../images/Emo110.gifחחח הוא חמודד אבלל לא מתה על עליו חחחחחח
מ מיכלוש יוסף New member 25/3/07 #28 ../images/Emo15.gifהוא לא חמוד . . . [ . ] הוא מוווווווווווווווווווושלם !!! חעחע .
נ נופר סלב שכזאת New member 25/3/07 #29 ../images/Emo20.gifמושלם לאא חחח ישלו אוזיניים הכי מוזרות שיש חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מיכלוש יוסף New member 26/3/07 #33 ../images/Emo15.gifנו אז מה ? , הוא פשוט כזה חמווווווווווווווד . אם תראי ת'סיפורים שהבנות בפורום מספרווווות !! אני מתחילה לבכוווות , נשבבעת לךך .
../images/Emo15.gifנו אז מה ? , הוא פשוט כזה חמווווווווווווווד . אם תראי ת'סיפורים שהבנות בפורום מספרווווות !! אני מתחילה לבכוווות , נשבבעת לךך .
מ מיכלוש יוסף New member 25/3/07 #27 ../images/Emo15.gifפניתי למי שכן . ../images/Emo3.gif חיחי . :][: אוהההבת אווותך .
נ נויושש אלמוריש New member 26/3/07 #35 ../images/Emo25.gifמיכלושש??גמאני ברישמיי של הראלוששש!! ת'אמת??גמלי די משעמםם שםם..חחחח.. הכינוי שלי שםם הואא..'נויושש&הראלושש' אני מחוברתת..דברי איתי
../images/Emo25.gifמיכלושש??גמאני ברישמיי של הראלוששש!! ת'אמת??גמלי די משעמםם שםם..חחחח.. הכינוי שלי שםם הואא..'נויושש&הראלושש' אני מחוברתת..דברי איתי
מ מיכלוש יוסף New member 26/3/07 #36 ../images/Emo15.gifוואללה ? ,איזה יווופי . :][: אני כבר נכנסת לשם .