חג שמח וחודש טוב

חג שמח וחודש טוב

שלום לכם אנשים יקרים...איך ניכנסתי לכאן זה ממש פלא....אבל אני אתכם וממש בהלם גם מאושר לראות ברסלבים כאן שמדברים מהצדיק ...ממש גורמים לי אושר עצום ולא יודע עוד מה לומר רק שתהיו מאושרים ועכשיו בחנוכה כל אחד מכם יזכה לכל הישועות ומי שצריך זיווג שיזכה לזיווג טוב והגון במהרה לפי שורש נשמתו ושיהיה לכם את כל הטוב שבעולם....ביי בנתיים אני לא יודע מתי עוד אכנס אבל אני בטוח שאתגעגע אליכם אז כנראה בקרוב.....

Lavender Moon

New member
אמן נצח סלה ועד!!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifוהמברך יתברך!!!

בס"ד ככה אתה עוזב אותנו? נוטש אותנו מבלי להביט לאחור!
חג אורים שמח אחי יקר!!!!

הכל עובר עליך ../images/Emo13.gif חג שמח לך ולבני ביתך |חיבוק

ולכל עם ישראל תרגיש חופשי לחזור לפורומנו הקט

ננח

New member
עליך השלום עליך הברכה

אחחח שמעתי אותך מדבר זה המילים והברכות בהתרגשות והתלהבות הלב באמת,שלום לכם אנשים יקרים...איך ניכנסתי לכאן זה ממש פלא....ממש גורמים לי אושר עצום ולא יודע עוד מה לומר ...ושיהיה לכם את כל הטוב שבעולם..שיזכה לזיווג טוב והגון במהרה לפי שורש נשמתו לשון רבנו רבנו לך בשלהבת תבערת הלב לאורו הנובע מקור חוכמה מעיין בית ה' נחל משקה נפש שוקקה .. וממש בהלם גם מאושר לראות ברסלבים כאן שמדברים מהצדיק ..אכן פלא גדול הוא לכולנו כי אלמלא רחמי ה' יתברך וחסדי הצדיק לרחם הינו כולנו חולקים ומבזים הצדיק כמו שניראה בחוש כי אלו שאין בהם דעת אמת ולכן אומרים ועושים מן דהווה להסתיר אור הצדיק והאמת ..רבי נחמן הוא מפורש ארבע אותיות כזה נ נח נחמ נחמן אבי"ע מראש עד סוף מתוך ועד לפנים מלפני ומחוץ סובב כל עלמין.. יש קו סובב מקיף העולם השם נ נח נחמ נחמן מאומן ...וזה הקו אש בוער שלהבת יה גנוז למוסרי נפשם על רבנו והתורה שנתן לישראל פיתקה כי הצדיק בא וכאן וירד אלינו לראות בגנים הפרחה הגפן הנצו ניצני גאולתה ויום שימחתה בת ציון כנשר תחדשי נעורכי יום כלולות כלה ומום אין בה.. תתברך במליי מייטב על הברכות שנתת בבית הצדיק לאנ"ש ,כן יוסיף לך אלף פעמים ברכת טל שמים ושמן ששון ושמחה בביתך בלכתך ובשוכבך היא איתך לשמח לבב אנוש לדעת מאמת רבנו ורבי נתן..הוא שהיה הוא יהיה נתן פעם ויתן עוד פעם כאמור תון תיתן נתן נחמן בתבונות כפיו ינחם בכפיים אשא קולי בכפיים יד אל יד קול שימחה וריקוד שכח השכל כלל וחייה.. ברוך הבא בבית נחמן בשם השם אקרא אנא שמור קשר בזמן ועגלא קריב
טעים היה לקרוא את אשר כתבת מאהבת ה' והצדיק אמת,שימחת אותי יישר כוח על כנותך ומילותייך החמות מחום נרות החג ואורם שמפיץ רבנו בכל בית ..הגעת לכאן כי נס חנוכה היה כאן

למעלה