חג שמח ובריאות

עוגיונת

New member
מכמה נסיונות שמתי לב ש....

הקלסרים לא עוזרים כמעט אחרי שנים כשלא זוכרים כלום כמעט. ובדיוק בשביל זה יש ספרים ואינטרנט. שלא לדבר שאני ממש לא צריכה קלסרים על גבי קלסרים של חומר בסיסי בכימיה למיניה, פיזיקה למיניה, מתמטיקה ועוד ועוד...הם תופסים המון מקום בבית שלי וגם המון אבק.

מלוחית

New member
חג שמח ובריאות

לכל הסיאפניקים חג שמח בריאות והצלחה לפתיחת שנת הלימודים

עוגיונת

New member
בהצלחה! ../images/Emo42.gif

בדיוק היום עשיתי סדר וזרקתי קלסרים שלמים מהתואר הראשון והשני לזבל(ולמחזור נייר כמובן). אני מודה שחלק בכל זאת שמרתי... אז שיהיה בהצלחה לכל הסטודנטים ותזכרו שבסוף זה נגמר, ואפילו זורקים את זה לזבל....

vikvik

New member
לזבל את הקלסרים

אבל לא את הידע ואת הנסיון ואת החוויה ואת התקופה. וכמה שלא תרצו , אבל להיות סטודנט זה תקופה מאוד יפה בחיים. אני כבר ממש רוצה להיפטר משם התואר והתואר
אבל מצש שני אני אתגעגע לזה. חג שמח ושנה טובה לכוווולם!

עוגיונת

New member
למדתי עד תואר שני

אני מוכנה לגלות לך בסוד (במסר אישי) מה למדתי. אם אספר מה בדיוק למדתי כלום ידעו מי אני....ואני לא רוצה...

עוגיונת

New member
מהכירות עם חולים אחרים

אני יכולה להגיד לך שיש המון חולים שלמדו לימודים גבוהים שונים ומשונים. כמה שאני זוכרת בשליפה: מחשבים, קולנוע, עיצוב, הוראה, עבודה סוציאלית, ביולוגיה, פסיכולוגיה, תיאטרון, טרפיות שונות, תקשורת, רפואה אלטרנטיבית וזה רק מדגם קטן שאני זוכרת מעודד לא?

המשך:לימודים

בהחלט מעודד, אך לא מפתיע אותי באופן אישי. מהכרות אישית מאוד עם חולה בן 15, המוטיבציה שלו בשמיים וכמובן בהתאם ההשקעה והאיכות (ובצניעות- גם התוצאות). אני כבר מפחדת להגיד דברים טובים, כי כל פעם נדמה לי שכועסים עלי. ( אולי נגד עין רעה????) בכל אופן אני שמחה תמיד לשמוע על אנשים שלומדים ולכן זוכים לעסוק בתחומים מעניינים , במיוחד כאשר מדובר בחולים הקרובים ללבי.

למעלה