חג שמח ובוקר טוב

חג שמח ובוקר טוב

אישית עברתי אתמול חויה קשה אחרי שחזרתי מליל הסדר בסגנון האשכנזי נכנסתי לצט ופתאום שמעתי מכוון המדרגות דפיקות בדלת כאילו מנסים לפרוץ דלת פחדתי נורא ואני לבד בבית , ואז היו צעקות של השכנים מתחתי אוף כמה הייתי רוצה להיות עם אדם/אשה נוספת בבית מתברר שפרצו לדירה למטה וסגרו את הדלת מבפנים אז הבן השוטר פרץ את הדלת כדי להכנס לדירה הכח שנדרש היה לפרוץ את הפלדלת זעזע את כל הבנין מהפחד אני לא ישנתי כל הלילה כי אז הבנתי את הצלצולים בדלת שלי כל השבוע ואת הנסיון לפתוח את הדלת שלי ביום ששי בבוקר שאני הייתי בשרותים מישהו בחוץ ניסה להכניס מפתח לדלת , זנקתי מהשרותים לא ריאיתי אף אחד בחוץ ויש לי בעיה לראוןת מה קורה בחוץ מחוץ לדלת לא רואה דרך העינית בגלל בעיות ראיה בקיצור עבר עלי לילה קשה מאד והלכתי לישון רק שעלה אור ראשון השוטר שהיה בדירה למטה אמר לי להזהר לא לפתוח דלת לראות מי צלצל וברח ואם עוד פעם יש נסיון לפרוץ עם מפתח לקרוא למשטרה מזלי שלא הייתי בבית בעת הסדר בעת הפריצה , כמו שתכננתי בהתחלה, ולא נתקלתי בפורצים שעליתי במדרגות שחזרתי מהסדר אצל ההורים של חברה שלי אז ליל הסדר עבר יפה מאד ומאד נהנתי אבל הפחד הרס לי את הלילה, והלכתי לישון רק שעלה אור ראשון

itaf10

New member
WOW, נסיכה החזרת אותי אחורה

בדיוק בשנה... בליל סדר החולף 2007 בין ה-2-3.באפריל פרצו לדירתי (קומה 6) ומעלי היו מסובים בפטנהאוז 20 איש ואף לא אחד ראה\שמע שממרפסתם יורדים אלי בחבלי סנפלינג ופרצו את חלון החדר הפונה למרפסת במומחיות רבה (על אף שהיתה נעולה) למזלי שהייתי אצל בני בבאר שבע. עשו עבודה נקיה, רוקנו את כל הדברים בסדר מופתי, אפילו מצעים חדשים הזדקקו להם... יצאו מהדלת הראשית במפתח שהיה תלוי בתוך התיבה עם צרור מפתחות אחרים, את הדלת השאירו פתוחה. הפריצה תועדה בסרט במעגל סגור. היו רעולי פנים, את המזוודות והלייפטופ שלי ראיתי רק את אחוריו... כמובן, המשטרה אינה יכולה להושיע ולסייע, על אף הממצאים והתצלומים. סגרה את התיק. הנושא נמצא בפקליטות. לא מאמינה שיהיו תוצאות חיוביות. אגב, מה הנזק והתוצאות אצלכם שם?

לא יודע עדיין

אבל הפריצה אצלהם המחישה לי שגם אני הייתי במעקב אז מאתמול אני מסוגרת בבית, הייתי מוזמנת לדודה לצהרים לא העזתצי לנסוע וזה חידד את הפחד שלי לישון בלילה , ומאז אני עם כאבי בטן

למעלה