חג שמח בנות

• פותח הנושא mic75
  • פורסם בתאריך

mic75

New member
חג שמח בנות

חג פסח שמח ופורח חג של אהבה שגשוג והצלחה בריאות אושר טיולים וכיף וכמובן הרבה ילדים ממני בהמון אהבה מיכל * חוץ מהברכה מה קרוה עם המפגש מה להביא? איפה ? שיהיה לכולנו יום מקסים

חג שמח../images/Emo13.gif איך היה הסדר??

תודה על הברכה היפה לגבי המפגש אין לי מושג וכנראה שלא אגיע (כלומר בטוח אבל אני עוד משלה את עצמי) אבל אני ינצל את השרשור שלך לספר שהיה חג נלפא . בליל הסדר חמי וחמותי באו להורי + בני משפחה נוספים הינו 20 איש והיה כיף כמו שאי אפשר לתאר. היה שקט ורגוע הסבים הכינו משחקים הילדים מקטנה (בת שנה ) ועד גדול (בן 30++) שיתפו פעולה דורון נרדם באמצע בלי יותר מדי סצנות ועומר נשארה ערה עד האפיקומן וקבלה ים של מתנות שנקנו מראש היה כיף עכשו תורכן לספר

עדיקים

Active member
חג שמח גם לכן ../images/Emo24.gif

נגה אור שמחה שהיה לכם כייף ובכלל להצליח לחגוג עם שני הצדדים אני ירוקה מקנאה
(אלה האייקונים הירוקים שמצאתי למאורע. מיכל יקירתי מקווה שנהנתם בחג תראי עדכון על המפגש למעלה. בסוף אתמול נסענו בגלל זה לא התקשרתי. אצלנו היה ממש ממש כייף בערב חג כהרגלנו היינו עם המשפחה של החצי היה ממש כייף. הקטנה ממש נהנתה וכולם נהנו ממנה היו כמעט כולם והיה שולחן ממש גדול. היתה כמובן הרבה עבודה עזרנו לפני וגם אחרי וזה היה מתיש. אתמול אחרי מחשבות של כן ולא החלטנו להצטרף למשפחה שלי בצפון והקטנה ממש ממש נהנתה והיה ממש כייף. חזרנו מאוחר מותשים ונהנים וכמובן עלינו איזה 2 ק"ג וכל החג עוד לפנינו.

../images/Emo24.gif

ירוק יפה לך, זה מראה על פריחה ולבלוב ואולי גם על שינוי של תקופה. אני יודעת (בגדול) שעשית בחירה בקשר למשפחה אני לא יודעת את הסיבות והמניעים (וזה גם ממש לא משנה לגבי) אבל אני מרגישה שהבחירה שהיתה נכונה לך בזמן מסיים גורמת לך להרבה תסכול וכאב היום. אני יודעת שיש פיצוי מהמשפחה המורחבת אבל זה לא זה באמת. אולי זה הזמן לבחון את הדברים מחדש את התבגרת והשתנת וגם הציפיות שלך השתנו ואולי אולי אולי גם ההורים שלך השתנו, אולי ואולי לא. אבל היום כשיש לך משפחה משלך וקן משלך להטעין בו את המצברים תוכלי לפתח איתם קשר מסוג שמתאים לך ולהם. סליחה שפתחתי תיבה סגורה, מקווה שלא דרכתי יותר מדי על פצעים פתוחים אוהבתותך

למעלה