חג שמח! אשמח לעזרתכם..

באהבתנו

New member
חג שמח! אשמח לעזרתכם..

אהלן כולם, אני בהתלבטות והייתי שמחה לקבל את עצתכם.. אני תיכוניסטית, שרה טוב, ומאוד מאוד מתביישת בזה. מדי פעם אני מופיעה בטקסים וארועים במושב וזה קשה ומלחיץ אותי מאוד אע"פ שהפידבקים אח"כ מדהימים. קיבלתי הצעה משכן (ששמע אותי באותן הזדמנויות נדירות שהסכמתי לפתוח את הפה ליד אנשים) לבוא ולשיר בקבלת פנים של איזה אירוע חשוב שהוא מארגן בחברה שלו. אני מאוד מתלבטת. מצד אחד אני מאוד מפחדת כי באמת שהבטחון שלי בקטע הזה הוא על הפנים ויש לי ניסיון מועט יחסית בהופעה מול קהל, אבל מצד שני, אני מחומאת מאוד מההצעה.. כלומר, הבנאדם סומך מספיק עלי ועל היכולת שלי להרשים את הקהל באירוע וזה מעלה בי את המחשבה שאולי הגיע הזמן להשתחרר קצת מהפחד וללכת על זה. להוכיח לעצמי שאני יכולה. מה אתם אומרים?

באהבתנו

הי, אני מבינה מדברייך שהתברכת בקול יפה ושאת מקבלת פידבקים טובים על שירתך. הקושי המרכזי שלך בכך שאת מתביישת, את חסרת בטחון ולכן הופעה שלך כרוכה במתח ובהרבה התלבטויות לפני כל הופעה. מדברייך עולה, שלמרות הפחד וההיסוסים כשאת עולה על הבמה את נותנת הופעה טובה. הפחד הוא לפני אבל בזמן ההופעה את שם, את נותנת את עצמך ואת טובה. יש לך הזדמנות להופיע בפני קהל גדול יותר ממה שהורגלת אליו וזה בהחלט מצב חדש שעשוי לעורר חששות והתלבטויות. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם תחליטי להופיע? מה היית רוצה לקחת מההתנסות, אם תחליטי ללכת על זה? את שואלת אותנו, מה אנחנו אומרים. מה היית רוצה שנגיד לך? בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

באהבתנו

New member
אהלן אילת

האמת?? הייתי מאוד רוצה שתגידו לי ללכת על זה, שאני מסוגלת, שיהיה בסדר ואפילו שיילך טוב... (חחח מצחיק שאני מציגה את זה בתור התייעצות ובעצם יודעת מה אני רוצה לשמוע, לא?) אני מאוד מפחדת לאכזב,שהפחד יגרום לי לקיפאון וישבש את ההופעה שלי. אני מפחדת לצאת עם חוויית כישלון שרק תעצים את תחושת ה"אני-לא-מסוגלת" שלי. מצד שני, אני יודעת שאם אני אעשה את זה ויילך בסדר, אני ארגיש כמו מלכת העולם..

האמת...

מה המקסימום שיקרה אם תעשי את זה? ?? ?? .? לא.. .. כישלון זה לא מקסימום.. זה מינימום.. מה המקסימום שיכול לקרות? המקסימום .. זה יכול להצליח?!!??? מדוע שלא תלכי על המקסימום? לפחות פעם אחת? הסתכלי על זה מכיוון שונה.. כל עוד אינך שרה לפני קהל... איזו תשובה יש לך..."יכולה לשיר לפני קהל" או "לא יכולה לשיר לפני קהל"? ברור לך שאת ה "אני לא יכולה" כבר יש לך עכשיו? אז מה יש לך להפסיד?.. האמת יש לך מה להפסיד.. את האמונה שלך ש"אני לא יכולה"..וזה באמת מפחיד.. לזהות שהאמונות שלנו על עצמנו.. אילו שניהלו את חיינו במשך שנים הן.....טעות.. מסכים זה מפחיד...אבל... זה רק מפחיד... אור ואהבה

סיכון או סיכוי?

הי באהבתנו, הפחדים שאת מתארת הם טבעיים. את לא רגילה להופיע ומדובר בהופעה מול קבוצת אנשים שאינך מכירה. בכל החלטה שאנו לוקחים יש סיכון ויש סיכוי. למה את רוצה בוחרת לתת כוח? לסיכון או לסיכוי? לפחדים או לעוצמות שלך? אם תחליטי ללכת על זה- מה את יכולה לעשות כדי לחזק את עצמך לפני ההופעה? מה יעזור לך להרגיש טוב ולעלות על הבמה כמו מלכת העולם? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי ויעוץ קריירה

blixa

New member
אני הולך עם אריק, ואפילו רחוק יותר

את בהחלט יכולה ללכת על המקסימום. את אוהבת לשיר? את רוצה לשיר? ענית. חד משמעית! כן! הצניעות והענווה הן תכונות יפות, בעיני. ראי את זוכה "כוכב נולד" האחרון, בועז מעודה, שהגדיר את עצמו "זמר מדורות". גם הוא מושבניק, נחבא אל הכלים. עכשיו גייסי לעזרתך שני חברים טובים לדרך אל ההצלחה: אמונה ועבודה. אמונה בכוחך, בקולך, בדרכך, בעצמך. ועבודה - להתאמן, להשתפשף, לשיר, לפתח את הקול. תצליחי. שי רימון מאמן

הגר שקד

New member
להופיע על במה

כמוסיקאית וכמי שעובדת שנים עם אמנים צעירים, החשש שאת מעלה מוכר לי היטב, ואף ברור. אצל מרבית האמנים המבצעים ביטחון מול קהל אינו הוקוס-פוקוס אלא תהליך שנבנה. אם את אוהבת לשיר, ורואה בזה את עתידך ראשית עליך לצבור ביטחון וידע מקצועי. מאחר ואת בחורה צעירה מאוד, בניגוד לעמיתי לא הייתי ממליצה לקפוץ למים לפני שיש לך את הכלים לעשות זאת, אלא להשקיע בשנים הקרובות ברכישת מיומנות מוסיקלית (נגינה, לימודי פיתוח קול). במקביל חפשי באזור מגורייך להקה של בני נוער או מקהלה שתוכלי להשתלב בהן ולרכוש ניסיון בימתי. עם הניסיון יצמח גם בטחונך. בהצלחה!

"באהבתנו,

גוף הפך מקום..." בהחלט שיר ראוי - אני הייתי הולך על זה
בהצלחה.

חג שמח

האם את רוצה שהאנשים יפסידו את שירתך הטובה? את אומרת שעולה בך המחשבה שהגיע הזמן להשתחרר מהפחד וללכת על זה. איך זה נראה להתגבר על הפחד ולהופיע במלוא עוצמתך? מה תרוויחי אם כן תאזרי אומץ ותופיעי? מה יהיה המחיר אם כן תאזרי אומץ ותופיעי? מה יהיה המחיר אם תחליטי לא להופיע? מה יהיה הרווח של לא להופיע?

tipuly

New member
חיזוק חיובי

הי לך את יודעת להגיד מה בדיוק את רוצה מאיתנו- שנגיד לך לכי על זה יופי! כל הכבוד! את מזהה שאת רוצה את זה ושאת רוצה דחיפה לעשות את זה בואי בני לך סביבות תומכות- ותתאמני על הדחיפה שאת רוצה לקבל מי האנשים שאומרים לך בדרך כלל שאת שרה יפה? האם את יכולה לגייס אותם להיות סביבה תומכת שלך ולהגיד לך למה את צריכה לעשות את זה? האם הם יוכלו לתמוך בך כשתחששי ולהזכיר לך כמה הם נהנים מהשירה שלך וכמה את מוכשרת? סביבות תומכות מצד מקירייך ומוקירייך הן משהו אפקטיבי ביותר בקשת משוב מהסביבה היא דרך חשודה ללמוד על עצמינו ועל היכולות והמתנות שקיבלנו ושאנו נוטים להתעלם מהן נסי את זה בהצלחה אפרת

למעלה