חג שמח אנשים

amy lee 4 life

New member
ידעתיייייייייי

ידעתי שגלי תהיה חייבת להגיד משו בסגנון חחחחחחח WE LOVE YOU GALI

DeadPoetic

New member
איזה וונאבי אביחי אתם.

נכון ארתור?

phoenixTheGod

New member
רשמת בה את הלהקות האהובות שלך

שדרך אגב מעולות
אבל באמת חאלס להתעסק בכל הסטיגמות השטותיות האלה. תהיו מי שאתם וזהו, מי פאקינג צריך הגדרות כדי לחיות????

miss evil

New member
את חיבת הגדרה..

אחרת תיהיה שום דבר בעיניי האחרים.. אם את לא קיצונית לא רואים אותך.. אם לא תדעי מה את, אחרים לא ידעו.. פריקים, זה כמו פאקצות, רק דרך חיים שונה. מוזיקה שונה, בגדים שונים, נקודת מבט שונה על החיים- שגם זה לא תמיד שונה. אנחנו אותם אנשים רק עם הגדרות שונות. יום טוב :)

phoenixTheGod

New member
בולשיט

אנשים יעריכו אותי בלי הגדרה,הם יעריכו אותי בזכות מה שאני. אני יודעת מה אני, אני עצמי וזהו. מוזיקה לא צריכה להשפיע על הבגדים שלי, על הסגנון דיבור שלי ולא על הנקודת מבט שלי. זהו.

miss evil

New member
מצד אחד...

ומצד שני, את צריכה למצוא לאיפה את שייכת. אני בטוחה שאנשים מעריכים אותך איך שאת, זה מה שנקרא חברים. חח זה נחמד שכולכם מכחישים את העובדה שאתם כן מנסים להרשים פה ושם.. אתם כן מנסים להיות מה שאנשים מגדירים אותכם... לא בפומבי, לא מול כולם.. הרי עדין אתם רוצים להיות אתם עצמכם והגדרה שלכם ככביכול 'פריקים' זה כבר לא מיוחד יותר, כי זה הגדרה.. וואלה, אולי זה הדבר הכי טיפשי ששמעת, מפני זה מה שנקרא הכחשה.. חח ולפני שאתם מבטלים את הטענות שלי.. תחשבו לדקה ותיהיו אמיתים, עם עצמכם לפחות :)

phoenixTheGod

New member
מה הצד הראשון?

מי שמנסה להרשים, זאת אומרת שהוא מנסה להוכיח משהו לאחרים, זאת אומרת שהוא חסר ביטחון, והוא לא סומך על האישיות שיש לו, הוא לא כנה עם עצמו. בנאדם כזה לא מתקבל יפה בחברה. בנאדם צריך להיות הוא עצמו,ותו לא. בנאדם לא צריך לחשוש מה אחרים חושבים עליו וגם לא צריך להוכיח להם דבר. אני אישית לא מנסה לחיות תחת הגדרה, זה טיפשי לחלוטין. וחוץ מזה את טוענת שלבנאדם צריך להיות הגדרה אחת בלבד. זה טיפשי לחלוטין, כי בנאדם כזה הוא בנאדם מקובע ושטחי. בנאדם יכול להיות חלק מהמון הגדרות. אם כבר נכנסו לזה, אז אני יכולה להגדיר את עצמי כצופיפניקית, כחנונית,כטיפשה, כפריקית. אלפי הגדרות.הגדרה אחת לא תתאים. ובגלל זה כל נושא ההגדרות הוא טיפשי לחלוטין. שלא נדבר על שטחי. עדי תמשיכי
ולבנות יש זין!

miss evil

New member
אוקי, אם ככה אז..

למה אנחנו נוטים להגדיר אנשים בפעם הראשונה שראינו אותם? למה יש את ההגדרה זו פאקצ,ה זה מטאליסט קשוח, אממ וה דווקא נראה לי כמו ראפר או זאתי גוטית בעיני? אנחנו אלה שהכנסו את ההגדרות האלה, אנחנו אלה שנותנים את התויות ובשלב מסוים הבנאדם הופך להיות אותה תווית שנתת לו.. אז למה אם כך לך מותר לתת לי תווית ולי אסור לתת לעצמי תווית? זה לא מספיק אמיתי עם עצמי? זה כבר משחק וזה לא באמת אני??? איזה זכות ניתנת לך לישפוט אותי מההתחלה ולהגדיר אותי?? ובשלב שבו אני זו ששופטת את עצמי.. ואני זו שמחליטה שאני נוטה לכיוון הפריקי כביכול זה כבר פסול??

phoenixTheGod

New member
תעשי את מה שבא לך

תתני לאחריםם הגדרות, תתני לעצמך הגדרות. לא איכפת לי. מה שפסול פה שה הקטע של להוכיח את עצמך. "יו אני פריק שותת דם אז כולם להתרחק ממני, אני שומע את את המוזיקה הכי כבדה בעולם, כי העולם הזה כזה |-----------| כבד עלי"; זה דפוק. ויש כאלה שעושים את זה. לי אישיתי אין הגדרה, ואני חייה בסבבה עם זה.

miss evil

New member
יש המונים כאלה...

אבל אם זה מה שעושה להם טוב, אם זה מה שהם בחרו לעצמם אז שיהנו.. מה שאני מנסה להעביר שאין סיבה לשפוט בנאדם בגלל שהוא טיפה אבוד.. ניתן לאחרים לחיות בשקט ונהנה מהשקט הזה בעצמנו :)

shigaoni

New member
לדעתי יש לך טעות בשורה הראשונה

שאני הולכת לראיון נגיד למקום כלשהו אני אנסה להרשים אבל אני לא חסרת ביטחון או אנסה להציג אדם אחר. להרשים יכול להיות גם להבליט את התכונות הטובות שיש בבן אדם או להסתיר את הפחות טובות אבל בן אדם לא חי כל החיים שלו תחת להרשים אחרים. אז נכון שבמקום מסוים אני אתנהג בצורה מסויימת ובמקום אחר לא אבל זה לא תמיד להרשים או 'לשחק אותה' וכל מיני כאלה בכל אופן אדם תמיד מרשים.. אם אני נפגשת עם איזה מנהל של מקום אני לא אתהג כמו שאני עם חברות שלי אני אנסה לדבר ברצינות בחוכמה כל מיני כאלה אני אנסה להרשים אותו אבל לפעמים המילה להרשים יכולה פשוט להחליף את להתאים את עצמך לסביבה

למעלה