חג שמח אנשים (-:

BaBa LiVe

New member
חג שמח אנשים (-:

אין יותר טוב מלחזור אחרי 21... ולראות שהתחיל הטור החדש...ושאלאניס מזה בכושר, בלי לשמוע, רק מלראות תמונות ולראות את הסטליסטים! זה באמת טור לימין!! נקווה שיהיה אם פי 3 מהר...והרבה ושרק תמשיך ככה (ושתשיר את ספיינלס) חג שמח 1ושכחתי להגיד שהיא נראית פיצוץ, אבל אולי היא קצת השמינה? ובפנים בפרט?

Lotzifer

New member
חג שמח!!!! ../images/Emo24.gif

אוח, חג מגעיל.... וול, תהנו בחג! ורן- מה קורה? כן, אלאניס חוזרת לעצמה קצת.... זה בהחלט מבטיח!! וכן, ספיינלס, אמן אמן אמן! אה, לא נראה לי שהיא השמינה, זה פשוט המכנסי עור האלה שלא מחמיאות לאף אחד, והשיער הארוך ומשמין טיפה תפרצוף.... אבל זה יפה לה ככה.

Kill Bernard

New member
השמינה? זה הדבר הראשון שאתה אומר?

(טוב, שני. או שזה היה.. חמישי? שישי? עדיין.
) לא נראה לי. זה פשוט הטעם המדרדר שלה בבגדים.
מאוד מדרדר.

bmk

New member
הי רן

תנסה לחפש את קאתי היום היא צריכה לחזור כל רגע, היא ישנה בלונדון אחרי ההופעה של אלניס אתמול. אני מקווה שהיא הצליחה לצלם ואולי גם להקליט. אני מקוה שהיא תחזור מהר. . .

bmk

New member
אז ככה . . .

זאת רשימת השירים: 8 EASY STEPS ALL I REALLY WANT HANDS CLEAN EXCUSES PERFECT HEAD OVER FEET FRONT ROW SO CALLED CHAOS U LEARN A MAN HAND IN MY POCKET SO PURE YOU OUGHTA KNOW WAKE UP --------------- EVERYTHING UNINVITED --------------- IRONIC THANK U היא שרה את perfect !!!!!! קאתי אומרת שהיה מדהים, היא שלחה לי כמה תמונות ואלניס נראית נהדר. היא קנתה חולצה (קצת יקר אני חושבת) אבל החולצה ממש יפה.

bmk

New member
עוד משהו. . .

היא צילמה קטעי וידאו קצרים - האיכות לא ממש טובה, אבל זה עדיף על כלום. אפשר למצוא אותם ב- DC.

איזה יופי..אלאניס יצאה לטור של jlp

תשאלי אותה אם בפרפקט היא עשתה "וואי אר יו כריייייייייייייייייייינג" ארוך כמו שהיא עושה בהופעות האחרונות...זה מצמרר אותי כל פעם מחדש.

AlanisJunkie

New member
חג שמח, רן..../images/Emo13.gif

אז סגרת 21? מקווה שלקחת איתך דיסקמן ודיסקים של אלאניס..:) ואגב, אם נוב' 04 כבר עייפים, מה יגידו אוק' 02?

Rוית

New member
רןןן!!!

איזה כיף לראותך :))) אלאניס שמנה? ממש לא שמתי לב לזה.. רגע, אתה רומז לבייבי אלאניס?!
just kidding בכל מקרה, תגיד, אם הייה מפגש, אתה תבוא??

Kill Bernard

New member
הוא יבוא. נדאג לזה שהוא יבוא. ../images/Emo11.gif

ורותם (Crazy Figgy) ועוד חברה שלי - שגם הן לא בדיוק שונאות את אלאניס
יבואו גם. ואנחנו כבר שלוש, יחד עם כל הרבים שאמרו בשרשור הקודם..

BaBa LiVe

New member
אתמול אלאניס הופיעה במנצ'סטר

ושרה את קאנ'ט נוט (לדעתי לא פעם ראשונה) ואת יור האוס (פעם ראשונה) היא שרה בשבועיים האלה את ג'אגד...! קולה כבוד לה! יש באלאניס יוטופיה, אם פי 3 של וויק אפ, ווידאו ממש גרוע של קאנ'ט נוט... אבל שווה להוריד

עדידי מ

New member
אני ה"עוד חברה" ../images/Emo54.gif../images/Emo21.gif

שלום כולם
זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום זה אבל אני אשמח לבוא למפגש אם יהיה אחד כזה.

למעלה