חג שמח אנשים!!!

MiSs KreCer

New member
כנ"ל

רק שאני הייתי בקצה השני של השכונה כשכל זה קרה...המטומטמים האלה לקחו בקבוק של של וזרקו אותו למדורה ואחרי שהוא התפוצץ הם העיפו אותו ואז זה פגע למישהו בראש..... זוכרים שסיפרתי לכם על השלג הזה
,אז חזרתי הביתה שכל הגוף שלי מלא בשלג....על השיער ועל החולצה שלי (שרטובה עד עכשיו),וגם היה קטע שממש שיצא מכלל שליטה
אחד הילדים מכיתה ח' הפיל את חברה שלי ריסס אליה שלג,בפה בעיניים ואז הוא וחבר שלו הרביצו לה.... אה,ואחרי הקומזיץ הייתי אמורה ללכת לישון אצל חברה,אבל ב12 וחצי היא הלכה ביתה כי כאב לה הראש....אז נתקעתי בשדה ב3 בלילה....ואז באה האחות החמודה של קרקר והלכנו ביחד הביתה (אנחנו גרות באותו רחוב) וכל זה קרה שההורים שלי בכלל לא ידעו שאני הולכת לקומזיץ,הם בכלל לא הרשו לי,אז אמרתי להם שאני הולכת לחברה.....

love amor

New member
אני הייתי אצל דודים

שלי בכפר יונה,ביום שלישי הלכתי עם בת דודה שלי וחברות שלה לבמות שם והיו מושיק עפייה,גידי גוב,וחני נחמיאס חחחחחח פעם ראשונה שלא הייתי בחולון בחג! איזה מוזר..
אמרו לי שהיה אצלנו בבמות דפנה דקל,סי היימן,אילנה אביטל ואביבה אבידן.. אז לא הפסדתי הרבה חח למרות שאילנה אביטל חמודה! ואתמול עשינו על ה-
אצל דודים שלי וחזרתי מאוחר
ואז הייתי צריכה לקום ב-5 וחצי בבוקר לבית ספר ובסוף בכלל לא למדנו היום וסתם נסעתי עד רמת השרון! כל הכבוד למי שקרא! חחחחחחח

jenni17

New member
חג שמח לכולללםםםםםםם../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif|חיבו

חג-שמח לכולם!!! מתה עליכם! פורום משחק החיים מ'ס 1 חולה על לירון וויסמן

למעלה