חג שמח אנשים!!!

חג שמח לכוווולם!../images/Emo104.gif

המגינה שלנו כבר בת 55,שתזכה לשנה הבאה... ציטוטים:
"אם תרצו אין זו הגדה"
"ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת"
שזנכה בארויזיון ושתמשיך להיות לנו אחלה של מוזיקה ובקיצור יש לנו מדינה

אני אתחיל../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

אני ישבתי לי בבית וראיתי המון סרטים עם חברות...לא יצאתי בגלל שאבא שלי כועס עלי....באסה
!|

הייתי בשיקגו!!!

חע חע חע! בסרט... סרט יפההההההההההה! עלילה טובה... קצת יותר מידי שירים, אבל זה מה שיש לצפות ממחזמר... רנה וקת'רין נראו שם ממש טוב, למרות שעשו את קתר'ין כזאת רשעה...

MrJacKasS

New member
מי הולך לסרטים ביום העצמאות... ../images/Emo35.gif

מוזר... אני יצאתי עם שני חברים לעיר (כפר-סבא). ביום העצמאות הזה, כפר-סבא חגגה 100 שנים להיווסדה, לכן היו חגיגות גדולות מאד! מהאומנים המוכרים שהיו כאן: אתניקס, עברי לידר (אחלה הופעה!), טל שגב ועוד... חוץ מזה חזרתי מושלג לגמרי הבייתה ב-3:00...
היה כיף

../images/Emo142.gif אני הלכתי לים...../images/Emo104.gif

נשארנו שם עד 3 לפנות בוקר ועשינו מדורה
והיה נורא נחמד. עכשיו אני מתה לישון אבל קמתי וכל הבית כבר בפעולה, אז אני לא יכולה להמשיך לישון.. ולזו שאמרה שהיא ראתה את הסרט "שיקגו": ראיתי אותו לפני כמה זמן וממש אהבתי אותו. אני דווקא לא חושבת שהיו יותר מדי שירים
כי בכל זאת, זה הרעיון במחזמר. סרט מעולה! רנה משחקת שם נהדר.

לא היינו כל הזמן בסרט...

היינו בסרט רק שעה וחצי... אחרי זה ישבנו כמה זמן, אכלנו פיצה, וסתם עשינו שטויות... אנ לא ממש אוהב את ההופעות האלה של הזמרים האלה, אני לא אוהב את המוזיקה הזאת...

shirakl

New member
../images/Emo104.gifחג שמח לכולנו../images/Emo165.gif

מקווה שכולם בילו בכיף אתמול בערב וממשיכים לבלות ולהנות גם היום
חג עצמאות שמח ומדהים לכולם

../images/Emo41.gif עכשיו תורי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

אני הלכתי אתמול ב- 8 וחצי בערב לבמה המרכזית אצלנו בשכונה שם הופיעו כל החברות שלי בג'אז וכאלו ( אני לא
, אבל שנה הבאה כן
) ואבי קושניר היה שם
אחר''כ הלכתי ב-11 וחצי כשגמרו ההופעות והזיקוקים לאיזה קומזיץ שאירגנה השכבה שלי בשדה ליד ביתי החמדמד
ועשינו מדורה וצלינו מרשמלונים וכאלו..... אבל בטעות 2 ילדים *אהמ אהמ* מפגרים מהכיתה שלי לקחו בקבוק פלסטיק עם פקק וזרקו אותו לתוך המדורה והפקק נשלף החוצה עם אש
וירה לאחד הבנים שלנו באמצע המצח
וכל המוח שלו נזל החוצה
חחח סתם
אסור להתבדח על זה..... ירד אבל טונה של דם. ואיך המטומטמים מנסים להרגיע אותו
תקשיבו לזה: "מה, מה אתה בוכה כמו תינוק
לי תפרו ת'תחת
זה בכלל לא כואב רק יורד לך קצת דם ( כן בטח, קצת
)" בקיצור היה נחמד אבל מצד שני מעצבן
היום אני הולכת לעשות על ה-
אצל חברים של ההורים שלי.....
מי שוקרא הכל מקבל
ו-
ו-

../images/Emo41.gif נועה../images/Emo70.gif את מקבלת......./images/Emo41.gif

סטירה בעכוז
חחחחחחחחח סתם
כפי שאמרתי את מקבלת:
אחד גדול
2 |נשיקות| ו-3

אני!!!

טוב יצאתי מהבית ב-9 וחצי והלכתי לחברה שלי ואז שהיה 10 הלכנו עם כול הבנות לתחנת האוטובוס ומישם כבר ראינו את הזיקוקים!!! הגענו לשם וישר התחלנו לחפש את כולם.... עד שמצאנו את כולם הלכנו לקנות קרפ ואז היה 12 וחצי וסבלינימל התחילו להופיעה אז כולם רצו עםן הקרפים ליד הבמה ואז כול אחת חיפשה לה כיסא נכנסנו בין כול האנשים היה לי קטע כזה דפוק אני מושכת כיסא ואני רואה שהוא מחובר לחוט אז אני מושכת פתאום אני רואה זה מחובר לרגל של מישהוא אז הוא אומר לי בואי נראה אותך משחררת את החוט ואני מושכחת בסוף עזבתי את זה ולקחתי אחד אחר... היינו מאוד קרובות לבמה ועלינו על הכיסאות והיה כייף... שניגמר ההופעה יצאנו מהפארק ואז לא מצאנו את 3 החברות שלנו הם היו 3 ואנחנו היינו 3 בקיצור אחת הבנות משם השאירה את המפתוחת שלה אצל חברה שלי שהיתה איתנו אז חיכינו להם ועברו כבר 4 אוטובוסים של האזור שלנו!! עד שהם באו בסוף נגחפנו לאוטובוס לא היה שם מקום לנשום ואז איזה ילד אחד עלה על האנשים והתחיל למכו כפיים ולצעוק יאללה אנשים שמח יום העצמואות היום כול אחד היה בתחת של השני עד שירדנו משם... ואז הסתובבנו קצת והלכנו כול אחת לבית שלה!!!

אוקיי אז אני!

ככה אני עשיתי הכל כמו תמר רק שאת הקומזיץ עזבתי ב-2:00 והיא ב-12:00! כן איזה מפגרים הבנים !

../images/Emo41.gif ווווווווווואוווווו שני../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

איזה פרט חשוב זה היה: " תמר הלכה הביתה ב- 12:00 ואני ב- 2:00
" שני
את ילדה גדולה
שהולכת לישון מאוחר כל יום ויש לה אחר''כ שקיות שחורות בעיניים
אז אני ילדה קטנה ומסכנה שהלכה הביתה ב-12:00 כי היא הייתה צריכה להתעורר ב- 6 בבוקר יום למוחורת
לא לקחת ל-

למעלה