חג שמח אנשיים !!

Cookie 4

New member
חג שמח אנשיים !!../images/Emo24.gif

נצלו את הזמן לפני תחילת הבגרויות\ מגנים

../images/Emo3.gifחג שמייח ו כ ש ר!!!!!!!!../images/Emo155.gif

חיחיחיחיחי.. אל תאכלו הרבה מצות.. זה משמין.. (
) ואמממ.. וזהו תעשו חיים מצוגעים!!!

*superstar*

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif|גפילטעפיש|

חג שמח לכוווווווווווולם!!!

OpticalIllusion

New member
חג שמח לכולם !

TAKE CARE .... ואולי ניפגש בחול המועד (מי שרוצה ... ) יודעים את הפלאפון שלי נכון ?

Law Ho

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

תגיד מקס, מתי אתה בתל אביב? תגיד כשאתה פה. הטלפון שלי זה 067954295 תשלח הודעה או תתקשר או משהו. בכלל כל מי שבתל אביב.... ואם אתה רוצה.. תקבע מועד שני למפגש פורום... גם אם יגיעו רק חלק קטן. משעמם לי והולך להיות לי שבוע קשה של עבודה בשבוע הבא... מבין אותי?

OpticalIllusion

New member
מבין בהחלט ....

בעיקרון מתאים לי להיפגש בכל יום החל מה-7/4 .... אני מגיע לר"ג בתאריך הזה .. אני אהיה שם כמה ימים. כנראה עד יום ראשון ... מפגש פורום נוסף יהיה ממש סבבה ...

Ed Hunter

New member
גיל למה את נעל אבלל??

לא לימדו אותך לא לפרסם את הפרטים האישיים שלך בפורומים? חבל...

Law Ho

New member
לא אדי נשמה

תודה על הדאגה.. אבל זה פורום נחמד ואף אחד לא יטריד. זה פורום כזה של ק'בוצה סגורה. נגיד פורום סקס.... זה נושא ששיך לכולם אז נכנסים כל מיני אנשים. פורום שמיניסטים נכנסים רק קבוצה ספיציפית של אנשים ולא נכנסים רבים בשלב זה של השנה. כל ההודעות פה מאותךם אנשים... ככה שזה די בטוח. בפורומים אחרים לא הייתי מפרסם פרטים.

guinness man

New member
חג שמח לכולם :) מגינס

אני יוצא לטייל יום אחרי הליל סדר בים המלח ועין גדי עם חבר לראות קצת טבע ולנקות את הראש מהחרא שהוא התמלא בבית הספר ...

חג שמייח ../images/Emo155.gif../images/Emo158.gif

ושנצא כבר מעבדות לחירות
, שבוע של ימים מרוכזים בחופש פסח זה לא כייף!

חג שמייח../images/Emo98.gif ../images/Emo116.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

ומנצלים, מנצלים ת'חופש :)) סמינרים בשפע, בוםבמלה עוד מעט, פגישות פורום למיניהם
...

למעלה