חג שמח! אני חדש כאן.

TheAssassin

New member
חג שמח! אני חדש כאן.

אני מתאמן בהתגוננות רחוב, פאנקרטיון, וטאקוונדו. אישית אני מעדיף אומנויות לחימה פראקטיות, מאשר כל הקטע ששמתי לב שאוהבים להיכנס אליו בפורום הזה- צ'י וכל זה.

CountDust

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אין סתירה בין פרקטיות לבין התיחסות לצ'י.

חג שמח!

אתה מעדיף אמנות פראקטית, נכון? מה מלמדים באמנויות פראקטיות? אני מתכוון - מלמדים אותך איך להרוויח 30,000 בחודש? כי זה פראקטי מאוד, אתה ידע. להרויח 30,000 בחודש. מאוד יעיל.

avshalomat

New member
האם יש אומנות חזור אחורה בזמן

ותשיג את מספר הטלפון של הרקדנית, בדאנס בר (+ הסכמה נלהבת מצידה) אבשלום שיכור מעט שחושב שגודל המדינה כגדול החזון, ספציפית ופרטיקולרית לאותה רקדנית שלבשה לא כלום מלבד צבעי הלאום וחוטיני, לתיפארת מדינת ישראל!

zoti

New member
אם הייתה אומנות חזרה אחורה בזמן

הייתי נוסע אחורה בזמן ושולף את אבא של דלית שניה לפני המעשה. כמה רוחב פס אתה מבזבז רק בשביל להתווכח עם כל אחד

frodo1

New member
מה זה פאנקרטיון?

וד"א, אומרים שקי עוזר בלחימה.

lior 30 rg

New member
פאנקראסט..ג'יו ג'יטסו דומה לברזילאי

הולנדים בעיקר מתעסקים בזה. טאקוונדו פרקטי? חוץ מצ'אק נוריס אני לא מכיר בן אדם שיכול להלביש בעיטה מסובבת לראש שהוא לובש ג'ינס.

nadavf9

New member
לא הבנתי .

פארקטיון זה מקבילה הולנדית לג'ו ג'יטסו ? איפה מלמדים את זה בארץ ? ומה זה התגוננות רחוב ? שיטה ישראלית ? דומה לקמ"י או קפא"פ ? מה המקורות שלה ? אודה לכם על התשובות .

כפי שהבחנת, גם אחרים כותבים

שטויות לפעמים. חפש הודעות ישנות של חיים כהן הכותב תחת הניק התגוננות רחוב, תמצא תשובות להרבה שאלות. לדעתי קיים סיכוי סביר כי פותח השרשור הוא תלמיד שלו.

TheAssassin

New member
קודם כל:

פאנקרטיון זאת אומנות לחימה יוונית. התחרויות הן פול קונטאקט ומשלבות איגרוף בעיטות וכן היאבקות. שנית, כן, במקרה אני תלמיד של חיים כהן. התגוננות רחוב זאת שיטה ישראלית שהמציא חיים כהן. יש בה הרבה מן הדומה לקרב מגע, אבל משלבים בזה עוד הרבה דברים כמו למשל סנפלינג ועוד דברים התורמים להישרדות. כמובן שיש גם עבודה מול נשק. יש גם תחרויות התגוננות רחוב.

Tonjin

New member
../images/Emo35.gifסנפלינג../images/Emo35.gif

על מה? על החגורה של הגי...? לומדים גם לנווט ולמצוא מים במדבר? ויותר ברצינות - נשמע מעניין, אתה מוכן בבקשה להרחיב?

TheAssassin

New member
התגוננות רחוב

לומדים חוץ מנושאי הבעיטות, אגרופים, היאבקות ועבודה מול נשק וכו', גם נושאים נוספים שקשורים להישרדות, ותורמים לחוסן הנפשי ומה שנקרא בצבע "רעל". הנושאים שנלמדים ונלמדו בעבר הם: סנפלינג - שזה כולל גלישה טיפוס וחילוץ, לומדים לבנות עמדות וכו'. בעבר גם היו אימונים של לוט"ר (לוחמה נגד טרור) במטווחים. כמו כן יש מחנות אימונים שמתבצעים בשטח (חוץ מאימונים באולמות סטרילים).

צחי ח

New member
פנקרטיון

ניגזרת של המילה היוונית " בכל כח ", תחילתה איפה שהוא בשנת 400 לפנה"ס כאשר הרומאים לקחו את מקצועות הקרב היווניים והכניסו אותם לזירות הגלדיאטורים שם בוצעו קרבות הפנקרטיון ללא כל חוקים עד למותו של אחד הלוחמים. בימים אלו שוב מתעוררים לתחייה הקרבות והשם המיתולוגי חזר לזירה, כמובן שתחת מערכת חוקים קפדנית שאותה אפרט : 1. בעמידה חוקים הדומים לקיוקושנקאי, ג'ודו,האבקות,וסמבו. האיסורים הם שאין להכות לפנים עם הידיים ואין לבעוט בעוצמה מרבית לכיוון הראש. 2. מותר להטיל כל סוג של הטלה . 3. על הקרקע מתקיימים חוקים של ג'יו ג'יטסו ברזילאי ולא של ג'ודו. 4. מותר להכות את היריב על הקרקע למעט ראשו. 5. משך הקרב 5 דקות עם אפשרות להארכה של דקה אחת. ישנם כמובן עוד חוקי ניקוד רבים מקווה שעזרתי צחי

Pyongwon

New member
בני, מסור ד"ש חם חם לחיים מג'ס!

וברוכים הבאים לפורום הזה. יש פה הרבה חברה מהרבה שיטות, רק חיים ואני מטאקוונדו. תשמור על עצמך, מקווה לראותך בתחרויות - אתם מגיעים?

TheAssassin

New member
היי ג'ס

כן יש לנו חבר'ה שמשתתפים בתחרויות טאקוונדו, וכן בתחרויות באומנויות לחימה אחרות. אני אישית מזמן כבר לא השתתפתי בשום תחרות, אבל מקווה בע"ה להשתתף בתחרויות בפאנקרטיון.

COGAN BENY

New member
מסור לחיים ד"שת

הייתי תלמיד שלו בגיל 14 כשנה וחצי, שלו ושל דויד ישי. עושה עבודה טובה לאורך השנים! אדם יקר, ומקצוען בשיטתו

למעלה